Stahlgewitter написа:miti4nia написа:Sardukar написа:Наистина хубаво беше вчера.
От чисто фенска гледна точка беше прекрасно.
НО!!!!!
Не може да сме такава туземска държава! **** съм ги в клубното ръководство! Що за час в делничен ден и що за пропусквателен режим беше това?!?! Как може да имаше толкова много хора в сектор "В"?!?! Да не говорим, че до 20мин на първото полувреме (поне!!!!) още влизаха хора на стадиона, а щом влезнаха се бутаха до позиция, от която да могат да гледат мача!
Ужасно се ядосах! С такава организация не се прави футбол! В белите страни отлагат/забавят мачове, щото феновете не могат да се придвижат до стадиона, а вчера беше върховна гавра. Почти същото беше и с/у Лил преди години. А ако трябва по-пресен пример - шоуто в арена "Армеец"!
САМО ЛЕВСКИ!
Не че съм против твоето мнение,но от ръководството от кога апелираха да се дойде по рано на стадиона,за да се избегне точно това струпване пред входовете.Точно по Български феновете 30 мин. преди началото на мача, още си кротуваха по кръчмите около стадиона и си пиеха бирите.При такава навалица не може 12 000 човека да влезнат 15 мин. преди началото на мача.Ела си по раничко и си влез като пич,настани се удобно и си гледай мача.Така,че не мисля ,че са виновни само от ръководството-ние сами си го правим живота труден.
Как да дойдеш по-рано като си на работа бе пич?Остави тези,които пият до последната минута.Защо според теб беше драмата с началния час?Заради тези,които пият по кръчмите?
Датата беше ясна още след изтегляне на жребия,кофти е,но 1 ден отпуска не е нищо.Забавянето при пропусквателния режим ставаше главно поради факта,че много хора влязоха без билети + това,че има 6 работещи входа за двата сектора,а на мача дойдоха над 15 000,което за съжаление не се бе случвало на Герена от 2013.За себе си лично бях с карта и за 20 минути стигнах от касите до сектора,ако се бях предредил можеше и за 10.При положение,че за много хора това бе първо посещение на Герена за сезона не виждам причина да недоволстват,като почнат да ходят редовно,издадат си карта,тогава могат да се оплакват от опашки.За шоуто на Армеец влязох точно за 5 минути,30 минути преди началото му обиколих за потник и си намерих място,драми с пропусквателния режим не видях,вчерашната тъпканица в Б ми напомни носталгично за юбилея,ама тогава там в центъра на Б беше страшно,сега поне можеше 1-2 крачки да направиш ако не си чувстваш краката.Организацията по входовете се прави от хора,които кой знае от кога не са взимали заплати,главно стюарди без почти никаква помощ от никъде,хора хабящи нерви единствено за благото на сектора.Поне не упреквам хората,че са се бутали да гледат мач,вчерашният беше динамичен и интересен.Ако мачът се бе отложил за по-късен час и се бе стигнало до продължения за мен и хората прибиращи се с градския и ползващи поне 2 превоза до Герена при интервалите вечер в София и работното време на повечето линии до 11 се наяждахме ан хой.