Уж голяма сила, плява и не знам си какво Челси има във форума, а няма кой да им честити титлата! По колко профила имате, момци? Май лъсна истината!
Честито, но не мисля, че е съвсем заслужено, а и с тази тактика отборът на Челси си е само за вътрешна консумация. И другите английски боклуци сме само за вътрешна консумация- казах ви, фактът, че взимат само отхвърлени играчи от испанското говори колко зле са нещата в Премиършип, ама двама-трима успяват да го асимилират.

Слабички сте, момци, не можахте дори Палас да надиграете с футбол- трябваше някаква измислена дузпа да се свири, за да може звездата на форумите и фейсбук Азар да не вкара, вратарят след това да му подари топката, че да стане още по-голема псевдозвезда сега че и с титла. Ами виждате всички, че не е нищо особено този играч засега.

Санчес е много по-комплексен играч и не бива да се сравняват дори. Освен това, това е поредният звезден сезон на Алексис, а на белгийчето е първи по-сериозен.
И си купете някой нападател, че всички играят в защита. За мен Вилиан е играчът на сезона за Челси, не Азар, защото нямаше нито един слаб мач, страхотен футболист, завиждам ви само за него!
Успех в Шампионската лига, ще ви е нужен!

[offtopic]А сега, влезте с другите си профили и си честитете титлата, защото ще станете иначе съвсем за смях!

[/offtopic]