Челси е новият шампион на Англия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Челси е новият шампион на Англия!

Мнениеот CTAHKO » 03 май 2015 20:34

Lord_Vodоo написа:Челсарите не виждам за какво се радват. Английското явно наистина е в криза щом европейски средняк практикуващ дърводелски защитен футбол става шампион. Имам приятел челсар и му казах, че догодина ще са до групите в ШЛ.

Ти от едно време си лаик, така че развитието ти е спряло още преди 5 години някъде 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 май 2015 20:34

boabbb написа:Не си струва даже да се коментира, оставете ги да си мислят, че това, което го практикуват е футбол ... Народът го е казал :

Boring, boring Chelsea !

:lol: :lol:

Видя ли колко е добра защитата на Челси 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 03 май 2015 20:46

Тия от Арсенал са съвсем изтръпнали. Боринг е да си 11г без титла и това го знае всяко хлапе. Дори не заслужавало да се коментира, ама коментира. То като не може да коментира тяхната си титла, ще коментира чужди.

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 03 май 2015 20:53

Обективно погледнато няма такова нещо като незаслужил шампион или късметлийски шампион , но да скучно е да водиш с 10 точки и да обезсмислиш първенството .
Честито , цял сезон се носеше такова усещане ,че шампиона се знае кой ще е , другите нямат постоянство макар да имат добри отбори - Юнайтед може би имат съвсем равностоен отбор с този на Челси ,но късно се сетиха да играят , късно ЛВГ напипа схемата , Венгер си го знаем , Сити с Пелегрини нямаха късмета от миналата година друг да им спечели титлата и тая резонно се осраха .
Последна промяна от Gary Shaw на 03 май 2015 20:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Футболен Фен
Контакти:

Мнениеот Футболен Фен » 03 май 2015 20:53

Честито ;)
[offtopic][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/jdv1412088297v.png[/wrapimg][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/arx1412088267x.png[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 03 май 2015 21:06

Наслада за очите ми. 8-)
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 май 2015 21:08

Уж голяма сила, плява и не знам си какво Челси има във форума, а няма кой да им честити титлата! По колко профила имате, момци? Май лъсна истината! :)

Честито, но не мисля, че е съвсем заслужено, а и с тази тактика отборът на Челси си е само за вътрешна консумация. И другите английски боклуци сме само за вътрешна консумация- казах ви, фактът, че взимат само отхвърлени играчи от испанското говори колко зле са нещата в Премиършип, ама двама-трима успяват да го асимилират. :( Слабички сте, момци, не можахте дори Палас да надиграете с футбол- трябваше някаква измислена дузпа да се свири, за да може звездата на форумите и фейсбук Азар да не вкара, вратарят след това да му подари топката, че да стане още по-голема псевдозвезда сега че и с титла. Ами виждате всички, че не е нищо особено този играч засега. ;) Санчес е много по-комплексен играч и не бива да се сравняват дори. Освен това, това е поредният звезден сезон на Алексис, а на белгийчето е първи по-сериозен. ;)

И си купете някой нападател, че всички играят в защита. За мен Вилиан е играчът на сезона за Челси, не Азар, защото нямаше нито един слаб мач, страхотен футболист, завиждам ви само за него! :)

Успех в Шампионската лига, ще ви е нужен! :)

[offtopic]А сега, влезте с другите си профили и си честитете титлата, защото ще станете иначе съвсем за смях! :)[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 03 май 2015 21:11, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 03 май 2015 21:10

Напълно заслужена титла за Челси. Цял сезон на първо място със само две загуби, какво повече се иска? :)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Makarona87
Контакти:

Мнениеот Makarona87 » 03 май 2015 21:20

Angliiskoto e smeshna rabota. Chudq se i si zadawam vyprosa, ako Valencia ili Sevilla igraeha v "nai-silnoto pyrvenstwo" ne biha li bili shampioni ? Do 2g pomnete mi dumata Vishata liga shte padne do nivoto na Seria A. Daje sym siguren, che v momenta Juve sa s klasi nad Chelsea

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 03 май 2015 21:20

Че е заслужена няма спор, но това се дължи на слабата конкуренция...

иначе мен смените днес ми дойдоха в повече, Моу не може да е толкова деградирал, за да вкарва тези 3 мата, за да пази резултат..според мен го направи, за да го атакуват феновете и пресата, той тва иска :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Футбол - Свят”