Любо Пенев е новият треньор на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Любо Пенев е новият треньор на ЦСКА
Аз мисля, че може да се готви генерал Плешич за следващ тренер! 

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
-
- Контакти:
Армейци,сега ще видите каква помия ще залее Любо защото се набута между шамарите и се зае да помага на ЦСКА,всички форумни отрепки ще се упражняват върху него.Само че Любо Пенев е легенда и не се плаши да се опълчи на Домусчиев и безхаберниците от БФС,а критиците му сте на дъното,скрити зад компютрите.Знам че харесвахте тихия,скромния Галин Иванов за треньор на ЦСКА,но уви край тъчлинията вече ще е Любо и мекеретата на Джугански ще са принудени да се съобразяват с това.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
-
- Контакти:
Е, поне е сигурно, че с Любо ще почнете да вкарвате голове, че нещо 8 мача суша ви дойдоха в повече.
И за ЕКТ може да се класирате, където пък Любо, ако не се лъжа, отстрани Динамо Москва и играхте в групите на Лига Европа. Е, там ви биха наред, но пък по-добре в групи, отколкото да те млатят Зимбру или Мура.

И за ЕКТ може да се класирате, където пък Любо, ако не се лъжа, отстрани Динамо Москва и играхте в групите на Лига Европа. Е, там ви биха наред, но пък по-добре в групи, отколкото да те млатят Зимбру или Мура.

Любо официално каза ДА
Ще получи безгранична подкрепа още в петък!
@ Дано остане по-дълго от Младенов начело на ЦСКА... но първо да видим как ще протече това прословуто лято
Успех Любо.. вярваме в теб!!!

Ще получи безгранична подкрепа още в петък!
@ Дано остане по-дълго от Младенов начело на ЦСКА... но първо да видим как ще протече това прословуто лято

Успех Любо.. вярваме в теб!!!
Любош Пенев??? Той не ходи ли треньор и в Ботев? ...за малко!
Еми, бая трябва да си плюеш на достойнствтото при такъв избор! А тези които очакват LP извади от джоба вълшебната пръчка и отбора да мачка още в следващия мач ще си останат с празните очаквания!
Еми, бая трябва да си плюеш на достойнствтото при такъв избор! А тези които очакват LP извади от джоба вълшебната пръчка и отбора да мачка още в следващия мач ще си останат с празните очаквания!
Любка ли бе,хе хе?!Домусчиев здраво му е набрал и ще има разгром на Армията. 

Mirolio написа:Любош Пенев??? Той не ходи ли треньор и в Ботев? ...за малко!
@ Кой е казал, че ще му искаме резултати веднага?.. Любо остане ли повече от 3 години начело на отбора след това няма да имаме конкуренция в това смешно и наредено първенство

От прословутата 2008 до сега, при него сме играли най-добрия футбол...

- Долно уйно
- Контакти:
Това някаква новина ли трябва да е, още на 23-24 април беше оповестено това назначаване
gong/viewtopic.php?p=6870378#p6870378
gong/viewtopic.php?p=6870378#p6870378
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
От това назначение най-много печелят "Господари на ефира". 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
peliforewer написа:Армейци,сега ще видите каква помия ще залее Любо защото се набута между шамарите и се зае да помага на ЦСКА,всички форумни отрепки ще се упражняват върху него.Само че Любо Пенев е легенда и не се плаши да се опълчи на Домусчиев и безхаберниците от БФС,а критиците му сте на дъното,скрити зад компютрите.Знам че харесвахте тихия,скромния Галин Иванов за треньор на ЦСКА,но уви край тъчлинията вече ще е Любо и мекеретата на Джугански ще са принудени да се съобразяват с това.
Хи, Хи....! Май забравихте колко компроментиран е Л.П. в средите на БФС. Кри се, не искаше да си подава оставката. Доста го понамразиха тогава, а Боби не иска и да чуе за него! Джугански и Ко хич няма басма да му цепят! Абе, не очаквам кой знае колко от завръщането му на Армията!