Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Tommi » 23 апр 2015 22:28

vaskonti написа:Е да де, ама човек преговаря с друг човек, а не с абстрактната личност "юридическо лице". С кой ще преговаря Томов, ако реши да си търси тоя "дълг" - с ЦСКА или с Манджуков?
До вчера Манджуков е бил кредитор на Томов, а днес, понеже първия е прибрал залога на втория, ролите автоматично се разменят и Томов става кредитор. Това няма как да ме убедиш, че може изобщо да се случи.

Ами обезпечението на кредит го има в цял свят. :) Нито съм го измислил аз, нито Томов.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 апр 2015 22:52

vaskonti написа:Е да де, ама човек преговаря с друг човек, а не с абстрактната личност "юридическо лице". С кой ще преговаря Томов, ако реши да си търси тоя "дълг" - с ЦСКА или с Манджуков?
До вчера Манджуков е бил кредитор на Томов, а днес, понеже първия е прибрал залога на втория, ролите автоматично се разменят и Томов става кредитор. Това няма как да ме убедиш, че може изобщо да се случи.

Забрави за физическите лица Томов и Манджуков. Тук става дума за юридически лица с ограничена отговорност. Бъди сигурен, че никой от тях в лично качество не е дал/взел пари назаем, а го направил чрез фирмите си за да не носи лична отговорност.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 апр 2015 22:55

Отложената пресконференция няма да се състои тази седмица

Следващите часове са съдбоносни за ЦСКА, научи LIVESPORT.BG. Ивайло Манджуков и собственикът на клубната телевизия на “червените” Милко Георгиев търсят усилено новия спасител.

На вчерашната среща с Васил Божков, за която LIVESPORT.BG първи Ви информира, Манджуков и Георгиев са му предложили контролния пакет с акции на ЦСКА. Те не са получили категоричен отговор от един от най-богатите българи.

Вариантът Божков да е посредник по сделка с италианец не кореспондира с истината.

Ако Божков се реши да поеме финансирането на 31- кратните шампиони ще осигурява сам издръжката на клуба. Бившият собственик не възнамерява да си партнира с господата Манджуков и Инджов.

Също така отложената пресконференция няма да се състои тази седмица, а предстоящи решения ще бъдат обявявани на официалния сайт на “червените”.

Утре се очакват да бъде оповестено поне едно ключово за “армейците” назначение, като междувременно се извършат и най-належащите плащания - около 60 000 лева към ЧЕЗ и осигуряването на средства за предстоящия лагер на ЦСКА преди мача с Литекс. Парите и този път ще бъдат преведени от Манджуков.

"фичкалайф" :lol:

Дано наистина това с чуждите собственици да е лъжа, понеже ще е един от сигурните сигнали, че отиваме към несъстоятелност.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 апр 2015 23:29

Е, как е, господа милионери и праведни бизнесмени - спасители на ЦСКА? :lol: :) Е, тоя лош Томов и оня комисионер от Плоски до къде докараха този клуб?! Вместо ликвидацията да си стане по план след 5-те страстни, пернишки, титанични години суперуправление...А забравих - сега важното е, че Градев и Руди нямало да съдят клуба... :mrgreen: :lol: :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 апр 2015 23:34

Кировец написа:Е, как е, господа милионери и праведни бизнесмени - спасители на ЦСКА? :lol: :) Е, тоя лош Томов и оня комисионер от Плоски до къде докараха този клуб?! Вместо ликвидацията да си стане по план след 5-те страстни, пернишки, титанични години суперуправление...А забравих - сега важното е, че Градев и Руди нямало да съдят клуба... :mrgreen: :lol: :lol:

Според теб до къде го докараха?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 апр 2015 23:42

гражданин от село написа:
Кировец написа:Е, как е, господа милионери и праведни бизнесмени - спасители на ЦСКА? :lol: :) Е, тоя лош Томов и оня комисионер от Плоски до къде докараха този клуб?! Вместо ликвидацията да си стане по план след 5-те страстни, пернишки, титанични години суперуправление...А забравих - сега важното е, че Градев и Руди нямало да съдят клуба... :mrgreen: :lol: :lol:

Според мен направиха всичко възможно ЦСКА да възбуди интерес и да се намери верния път. Феновете получиха златен шанс да управляват, да притежават и да бъдат фактор.

Всичко по български бе прието с насмешка. Заслужаваме си съдбата.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 апр 2015 23:52

Кировец написа:

Според мен направиха всичко възможно ЦСКА да възбуди интерес и да се намери верния път. Феновете получиха златен шанс да управляват, да притежават и да бъдат фактор.

Всичко по български бе прието с насмешка. Заслужаваме си съдбата.

Предполагам,че при сбъдване на твоята мечта вече жувотното,цимбика или още по-звучно същество щеше да е управляващият от името на "феновете".Само пари не е ясно от къде щяха да идват,щото само с бой не става.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 апр 2015 00:08

Долно уйно написа:
Tommi написа:Драган ми дава кредит на мен, а аз ти давам кредит на теб. Ти имаш задължение към мен и трябва да ми върнеш парите, като изобщо не те засяга какви са моите кредитни отношения с Драган, дали си изплащам кредита, или не.

Примерът ти въобще не е верен в случая.За това питам какъв е Томов в ЦСКА и какъв в Лира?Много е омешаха нещата кога действа като ЮЛ и кога като ЧЛ и дали тази интерпретация е изобщо вярна.

Примера на Томи е много точен.

Въобще не е точен.А сети се защо! ;)

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 24 апр 2015 00:46

Red Warrior написа:Утре се очакват да бъде оповестено поне едно ключово за “армейците” назначение

Любо Пенев, но на какъв пост ще е и идея си нямам.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 апр 2015 07:14

Той на пост под 50 хил. лв. не пада. :lol:

Върни се в “Архив”