Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Red joker » 23 апр 2015 17:34

Тик-Так1892 написа:
Teo написа:
Тик-Так1892 написа:Предполагам,че се преговаря за осигуряването на по-голямата част от бюдждета,който ще бъде доста намален.Съмнявам се,че Божков ще се занимава с управлението,по-скоро това ще правят Ивайло Манджуков и Антон Божков.
п.с Божков като млад е ходил в сектор Б,говореше се усилено в онези времена,даже го пишеше и в книгите на Георги Стоев.

Глупости... това им беше една от задачите да може по онова време да му скочим и да го изгоним от клуба... всичко стана след оня прословут мач на Васил Левски дето ни биха и дръпнаха с 3 точки.... :idea: И го нарочиха, че е Говедо, при положение, че СМЕШИЧ беше виновния :idea:

Е,аз ти казвам,какво знам сега... виждал съм го в книга на Стоев,който пишеше,че Божков е ходил да крещи с лумпените в СекБтор.Отделно,Черепа никога не е опровергавал тези неща,а той,че не дава интервюта,не дава.

А да са го виждали скоро да играе комар на „Женския пазар“,съвсем случайно :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 апр 2015 17:36

dream team написа:Напълно в реда на нещата е полуфалиралият Череп да вземе Цска преди фалита. :lol:

Ти да не си му счетоводител :?

Потребителски аватар
Red joker

Re: "Добрите новини в ЦСКА предстоят"

Мнениеот Red joker » 23 апр 2015 17:39

boabbb написа:
Red joker написа:Добрите новини са,че от лятото почваме да градим нов отбор от 90% българи,инвестира се в базата и в ДЮШ(тамън се чудех къде да водя малкият ми син да тренира :) )

Да, и че фалираме :lol: :lol: Инджов, Минджов и ко да ме хванат за к*ра :!:

Не знам къде ше те хващат,ама аз ти казвам,че няма да фалираме,ако искаш може да се басираме 8-) 8-)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 23 апр 2015 17:41

Red joker написа:
boabbb написа:
Red joker написа:Добрите новини са,че от лятото почваме да градим нов отбор от 90% българи,инвестира се в базата и в ДЮШ(тамън се чудех къде да водя малкият ми син да тренира :) )

Не знам къде ше те хващат,ама аз ти казвам,че няма да фалираме,ако искаш може да се басираме 8-) 8-)

То това и на малките деца е ясно. В крайна сметка ще се натисне някого да ви вземе, никой няма да ви остави да фалирате. Въпроса е доколко има смисъл да продължават да ви държат в будна кома.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 апр 2015 17:47

onegavon написа:
vaskonti написа:
karager написа:A дъртите като не искат акциите да ги дават на феновете и да се омитат! Ама не на техните протежета Милко и другия, а на истинските фенове. ;)

Истинските фенове как са с кинтите, ще могат ли да платят дълговете и да развиват клуба?
Томов нали каза сто пъти, че няма да даде ЦСКА на случаен човек, на когото няма доверие? Какво стана?
А към кои пари Томов няма претенции - към горницата от 3% или към целия заем плюс 7-те процента? А и чудно какви ли претенции може да има, след като срещу тоя заем е заложил акции на ЦСКА и когато не е върнал заема е загубил залога? При това положение той и да иска, вече е късно за претенции. Така че що да не пофлиртува с феновете и да не каже, че се отказва от претенции?

Ако беше малко попрочел и се беше образовал щеше да ти стане ясно защо са начислени тези 3%. Престани да пишеш простотии,че Томов трябвало да дава лични пари.Това да не е ЕТ каза го ясно,че е финансирал с фирмени пари.

Аз много добре знам защо са начислени. Въпросът е, че Томов уж се отказва от нещо, за което дори на теория няма как да претендира, просто защото не е върнал заема и залога е взет от заемодателя. Ти като образован по икономическите въпроси не смяташ ли, че това е така? Ако беше върнал кредита на Лира към Манджуков, тогава разбирам Лира да откаже 3-те процента, ама сега кое точно отказва?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 апр 2015 17:50

terata написа:
Red joker написа:
boabbb написа:

То това и на малките деца е ясно. В крайна сметка ще се натисне някого да ви вземе, никой няма да ви остави да фалирате. Въпроса е доколко има смисъл да продължават да ви държат в будна кома.

Същото се отнася и за вас,нали :?Но за мене е вариант да се мине на тънки ,т.е. нормални за родното дередже заплати,може би нещо като полупрофесионален футбол,да се промени подхода и начина на работа в ДЮШ,докато се изчистят дълговете и постепенно да се върнеме на пътя,а това при едно добро управление е напълно възможно...как мислиш :!: :?:
Последна промяна от Red joker на 23 апр 2015 17:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 апр 2015 17:50

karager написа:E тези понеже имат кинти гледам доста добре ни оправят, вече 3-4 седмици. :lol: Даже скоро ще свършат. :lol:
Нали каза, че Томов хем бил лош, че трупал заеми с лихва, хем сега че не можел да има претенции към тия заеми? Тоест излиза че е все тая какви лихви и заеми е натрупал като не може да има претенции към тях. :? Последно лош ли е или не е? :roll:

Не може да има претенции само защото не върна парите на фамилиите и те си прибраха залога. От тук натам въпросната лихва от 3% си отпада от само себе си. А въпреки, че отпада, той все пак се отказва от нея, представи си.
В крайна сметка ти в какво ги обвиняваш - че са давали пари или че вече не искат да дават? Или и двете?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 апр 2015 17:57

GOLEADOR написа:
phd написа:
karager написа:Аз не твърдя, че Томов е цвете и мечтаният собственик, управник и т.н. Просто тия, които го наследиха са боклуци!

Наследиха???
:lol:
Томов просто не си плати дълга към тях. И затова взеха мажоритарния пакет акции. Това е.
Убеден съм, че те никога не са искали да управляват ЦСКА и да издържат отбора всецяло. Просто Томов ги пре*ба и избяга. И сега се чудят какво да правят в батака.

Семействата притежават 56 процента от клуба,после пратиха Животното и Цимбика на Томов и те го "убедиха" да си даде и останалите акции БЕЗ ПАРИ!Та така "избяга" Томов от ЦСКА.Човека реши , че по-добре е да има капачки на колената и да може да бяга,отколкото да ги загуби,но да запази акциите които имаше!

Даваш ли си сметка,каква поредна глупост си написал? Манджуков има бизнес с руснаци и украинци,ще търси тези двамата.Какво ли се учудвам след като съм чел твой мнения тук

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 апр 2015 17:59

vaskonti написа:Аз много добре знам защо са начислени. Въпросът е, че Томов уж се отказва от нещо, за което дори на теория няма как да претендира, просто защото не е върнал заема и залога е взет от заемодателя. Ти като образован по икономическите въпроси не смяташ ли, че това е така? Ако беше върнал кредита на Лира към Манджуков, тогава разбирам Лира да откаже 3-те процента, ама сега кое точно отказва?

Защо да не може да претендира? Това са два отделни заема. По първия заем Томов/Лира е длъжник, а по втория заем ЦСКА е длъжник.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 23 апр 2015 18:24

Red joker написа:
terata написа:
Red joker написа:
boabbb написа:

Същото се отнася и за вас,нали :?Но за мене е вариант да се мине на тънки ,т.е. нормални за родното дередже заплати,може би нещо като полупрофесионален футбол,да се промени подхода и начина на работа в ДЮШ,докато се изчистят дълговете и постепенно да се върнеме на пътя,а това при едно добро управление е напълно възможно...как мислиш :!: :?:

Да, да съм казал нещо различно. Факт е, че никой няма да остави Левски и ЦСКА да фалират. Тва трябва да е ясно на всички. А дали ще стане написаното от теб, нямам на идея. На теория може би да, а на практика... При вас, а и при нас от години работят малоумници. Как да се стабилизира и единия и другия отбор при това положение? Как е при нас - пари нямаме обаче се освобождават футболисти, за които дори не се прави опит да се трансферират, а можеше, а на тия футболисти в последствие се плащат неустойки. Най-пресния пример са Жоао Силва и Бру. Единия е в Серия А, другия в Чемпиъншип. Като хем не им взехме пари, хем и плащаме и неустойки. При вас Стойчо ви напълни с една камара негодници, но същевременно с това имаше и попадения, като Силва, Буш, Сънди. Обаче зимата, не ги продадохте, сега и Силва и Сънди не струват и пукнат лев (грубо казано), защото хем Стойчо щеше да преследва титла, а хем разправяше, че не сте готови за това. А можеше да изкарате някой лев и да позакрепите положението. Ония в Разград също не са по-различни. Безяк струваше 10 мил. евро сега со тръгва без пари. Общо взето не могат да уцелят правилния момент. Ама не само трансферната политика е сбъркана. При малките също, там важни са парите, а не кой колко е добър. Е го, оня нашия Илия Димитров дето ми изкочи на 18 години с кола за 6-цифрена сума. Нищо не става от него, но играе заради парите на баща си. Абе може много да се говори, ама лошото е че никой нищо не прави дори опит да промени.

Върни се в “Архив”