Red joker написа:terata написа:Red joker написа:boabbb написа:Red joker написа:Добрите новини са,че от лятото почваме да градим нов отбор от 90% българи,инвестира се в базата и в ДЮШ(тамън се чудех къде да водя малкият ми син да тренира

)
Да, и че фалираме

Инджов, Минджов и ко да ме хванат за к*ра

Не знам къде ше те хващат,ама аз ти казвам,че няма да фалираме,ако искаш може да се басираме

То това и на малките деца е ясно. В крайна сметка ще се натисне някого да ви вземе, никой няма да ви остави да фалирате. Въпроса е доколко има смисъл да продължават да ви държат в будна кома.
Същото се отнася и за вас,нали

Но за мене е вариант да се мине на тънки ,т.е. нормални за родното дередже заплати,може би нещо като полупрофесионален футбол,да се промени подхода и начина на работа в ДЮШ,докато се изчистят дълговете и постепенно да се върнеме на пътя,а това при едно добро управление е напълно възможно...как мислиш

Да, да съм казал нещо различно. Факт е, че никой няма да остави Левски и ЦСКА да фалират. Тва трябва да е ясно на всички. А дали ще стане написаното от теб, нямам на идея. На теория може би да, а на практика... При вас, а и при нас от години работят малоумници. Как да се стабилизира и единия и другия отбор при това положение? Как е при нас - пари нямаме обаче се освобождават футболисти, за които дори не се прави опит да се трансферират, а можеше, а на тия футболисти в последствие се плащат неустойки. Най-пресния пример са Жоао Силва и Бру. Единия е в Серия А, другия в Чемпиъншип. Като хем не им взехме пари, хем и плащаме и неустойки. При вас Стойчо ви напълни с една камара негодници, но същевременно с това имаше и попадения, като Силва, Буш, Сънди. Обаче зимата, не ги продадохте, сега и Силва и Сънди не струват и пукнат лев (грубо казано), защото хем Стойчо щеше да преследва титла, а хем разправяше, че не сте готови за това. А можеше да изкарате някой лев и да позакрепите положението. Ония в Разград също не са по-различни. Безяк струваше 10 мил. евро сега со тръгва без пари. Общо взето не могат да уцелят правилния момент. Ама не само трансферната политика е сбъркана. При малките също, там важни са парите, а не кой колко е добър. Е го, оня нашия Илия Димитров дето ми изкочи на 18 години с кола за 6-цифрена сума. Нищо не става от него, но играе заради парите на баща си. Абе може много да се говори, ама лошото е че никой нищо не прави дори опит да промени.