Галин Иванов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Галин Иванов е новият треньор на ЦСКА!

Мнениеот Кашчей » 10 апр 2015 20:55

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:
Venko123 написа:Момчета, ясно е, че Галин няма опит, обаче кой друг ще дойде точно в момента? Кой ще се хвърли точно в тоя момент да води ЦСКА?
Стойчо си тръгна, Любо не иска, Беноа не иска...
Май единствено Галин и Владо, и Томаш заедно с Косьо Мирчев бяха навити да ни станат треньори...Нека им дадем време поне до лятото.
В тая ненормална обстановка от последните седмици нямате представа колко трудно се работи.

И аз да бях на негово място и аз щях "да си тръгна". Човекът го направиха за смях тия лайнари в костюми, дето ще придобият земята след фалирането на ЦСКА. :idea:

Какво притежава ЦСКА, че някой да придобие земята? Ти наистина не мислиш изобщо!

Аз може и да не мисля, но Емо - шефът на Чавдар мисли. И човека си го казва в прав текст - някой се облизва за Панчарево.
"Силно се съмнявам, че всичките тия разправии със стари и нови акционери, кой дал пълномощни, кой не дал акции, всичко опира до имотите на Панчарево. Когато аз кажа нещо такова, значи не са глупости. Не трябва някой да си мисли, че може да съсипе клуб като ЦСКА, за да му вземе имотите и клубът да играе в аматьорските групи. Държавата ще им се стори тясна, но ще спра до тук. Още не съм изяснил точно кой има интерес към имотите. Може да са хора, които не се афишират. Когато имам информация я казвам публично. Просто ги предупреждавам - не си играйте с ЦСКА", заяви Димитров пред TV7.

И за пореден път пак смешния е Кашамун. :lol: Преди да напишеш нещо ще те помоля да го премисляш поне 5 минути.

Кирчо, базите, които ползвате са собственост на МФВС. Как собственик на ЦСКА ще ги вземе просто така, защото има сини очи и руса коса?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 апр 2015 20:58

Е, Каша, аз къде съм казал, че тия бази са на ЦСКА - казах, че някой се облизва за земя след фалирането на ЦСКА? Казах ти - хвани мисли по 5 минути преди да формулираш каквото и да било.
Форума до такава степен те е погълнал, че бълваш и дразниш адски глуповато.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 апр 2015 21:00

Кировец написа:Е, Каша, аз къде съм казал, че тия бази са на ЦСКА - казах, че някой се облизва за земя след фалирането на ЦСКА? Казах ти - хвани мисли по 5 минути преди да формулираш каквото и да било.

Ами земята под базите на кого е бре, Мислетелю?! Базите на МФВС, ама земята на филанкишията..мислител мамин, златен!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 апр 2015 21:02

Кашчей написа:
Кировец написа:Е, Каша, аз къде съм казал, че тия бази са на ЦСКА - казах, че някой се облизва за земя след фалирането на ЦСКА? Казах ти - хвани мисли по 5 минути преди да формулираш каквото и да било.

Ами земята под базите на кого е бре, Мислетелю?! Базите на МФВС, ама земята на филанкишията..мислител мамин, златен!

Бахти нагляра си, честно. Хвани го обясни това на Емил Димитров тогава. МИСЛИ!!! 5 МИНУТИ!!! И пак те питам - къде казвам, че тия земи са на ЦСКА?! :lol: Ама помисли първо и след 5 минути чакам отговор, сребърен.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 апр 2015 21:04

Толкоз ли си тъп, та не разбра какъв е замисъла - без ЦСКА тия земи стават неизползваеми и някой ще ги хапне по стар бг обичай за жълти стотинчици.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 апр 2015 21:05

Кировец написа:
Кашчей написа:

Бахти нагляра си, честно. Хвани го обясни това на Емил Димитров тогава. МИСЛИ!!! 5 МИНУТИ!!! И пак те питам - къде казвам, че тия земи са на ЦСКА?! :lol: Ама помисли първо и след 5 минути чакам отговор, сребърен.

Ти четеш ли се преди да пишеш?
Няма да оспамвам повече темата, защото тя не е за имотите, които ЦСКА не притежава, а за сегашният ви треньор!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 11 апр 2015 11:35

Жалко за Галин и Владо Манчев.
Добри момчета са и по-добре да си ходят, за да не се гаврят с тях "инвеститорите"...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 апр 2015 11:41

Кировец написа:Толкоз ли си тъп, та не разбра какъв е замисъла - без ЦСКА тия земи стават неизползваеми и някой ще ги хапне по стар бг обичай за жълти стотинчици.

Как прецени, че тези бази могат да се ползват само от ЦСКА и от никой друг отбор, ако го няма ЦСКА?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 апр 2015 18:07

Кашчей написа:
Кировец написа:Толкоз ли си тъп, та не разбра какъв е замисъла - без ЦСКА тия земи стават неизползваеми и някой ще ги хапне по стар бг обичай за жълти стотинчици.

Как прецени, че тези бази могат да се ползват само от ЦСКА и от никой друг отбор, ако го няма ЦСКА?

Даже ти цитирах думите на Емил Димитров, че някой се облизва за тия земи и чакат ЦСКА да се разкара от там. Ти пак продължаваш идиотски да спамиш и да провокираш с тоталната си неадекватност.

Върни се в “ЦСКА”