Кировец написа:Кашчей написа:Кировец написа:Venko123 написа:Момчета, ясно е, че Галин няма опит, обаче кой друг ще дойде точно в момента? Кой ще се хвърли точно в тоя момент да води ЦСКА?
Стойчо си тръгна, Любо не иска, Беноа не иска...
Май единствено Галин и Владо, и Томаш заедно с Косьо Мирчев бяха навити да ни станат треньори...Нека им дадем време поне до лятото.
В тая ненормална обстановка от последните седмици нямате представа колко трудно се работи.
И аз да бях на негово място и аз щях "да си тръгна". Човекът го направиха за смях тия лайнари в костюми, дето ще придобият земята след фалирането на ЦСКА.
Какво притежава ЦСКА, че някой да придобие земята? Ти наистина не мислиш изобщо!
Аз може и да не мисля, но Емо - шефът на Чавдар мисли. И човека си го казва в прав текст - някой се облизва за Панчарево."Силно се съмнявам, че всичките тия разправии със стари и нови акционери, кой дал пълномощни, кой не дал акции, всичко опира до имотите на Панчарево. Когато аз кажа нещо такова, значи не са глупости. Не трябва някой да си мисли, че може да съсипе клуб като ЦСКА, за да му вземе имотите и клубът да играе в аматьорските групи. Държавата ще им се стори тясна, но ще спра до тук. Още не съм изяснил точно кой има интерес към имотите. Може да са хора, които не се афишират. Когато имам информация я казвам публично. Просто ги предупреждавам - не си играйте с ЦСКА", заяви Димитров пред TV7.
И за пореден път пак смешния е Кашамун.Преди да напишеш нещо ще те помоля да го премисляш поне 5 минути.
Кирчо, базите, които ползвате са собственост на МФВС. Как собственик на ЦСКА ще ги вземе просто така, защото има сини очи и руса коса?!