Кашчей написа:Emmanuel написа:diplomat написа: Очаквам красноармейците да псуват разградчани на "протестанти" вече...![]()
Хахаха, аз съм единствения, така че вражда тип Селтик - Рейнджърс е невъзможнаА по повод предния коментар... и аз съм на мнение, че във футбола не трябва да се намесват религиите и че е за хора от различни вери. Футбола трябва да носи радост на душата, както и вярата на духа. Всяко нещо си е добро на мястото си. Просто си позволих да напиша мнение като вярващ, на друг вярващ. Не го налагам на никого! А че смисъла на живота ми е скрит в делото на кръста е безспорен факт, с който също няма да ви занимавам. Но в кръста е основната разлика между християнството и всички останали религии. Лека вечер
Те от един, ядящ кренвирш, фен на Лудогорец, изкараха целият Разград рупащ денонощно кренвирши. Бъди спокоен, и за теб ще намерят "топли " думи!
Хахаха. Ние редовно по време на пътуванията от Варна за Разград пеем на шефчето на фенклуба един рефрен "Няма кренвиииииирш, няма лекиииии, има праазен стадиоооооон!"(с мелодията на няма купааа, няма титлаааа...) за да си се забавляваме и преди мача с ЦСКА шефчето взе, че изкара един кренвирш докато пеем (че беше и с хлебче) и го даде на един приятел, който си го хапна с кеф! Иначе това за платените фенове е голяма глупост. Истината е, че на пътуванията в чужбина Домусчиев е помагал с до половината от парите за екскурзиите! Покривал е макс до половината от парите за наемане на автобус, защото на хората от Разград им е трудно да отделят парички, но само дотам! Дом Рим и Братислава май беше около 120лева на човек, Белград и Одеса по около 70лв. Така, че платени фенове няма от мен да знаете, има само лека помощ от Домусчиев с горивото на автобуса за което шапка му свалям. Ама поне ни давате повод за песни и забава в автобуса