Богохулници ли са БФС, Домусчиев и Диема?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Re: Богохулници ли са БФС, Домусчиев и Диема?

Мнениеот Emmanuel » 10 апр 2015 20:27

Кашчей написа:
Emmanuel написа:
diplomat написа: Очаквам красноармейците да псуват разградчани на "протестанти" вече... :lol: :lol:

Хахаха, аз съм единствения, така че вражда тип Селтик - Рейнджърс е невъзможна :) А по повод предния коментар... и аз съм на мнение, че във футбола не трябва да се намесват религиите и че е за хора от различни вери. Футбола трябва да носи радост на душата, както и вярата на духа. Всяко нещо си е добро на мястото си. Просто си позволих да напиша мнение като вярващ, на друг вярващ. Не го налагам на никого! А че смисъла на живота ми е скрит в делото на кръста е безспорен факт, с който също няма да ви занимавам. Но в кръста е основната разлика между християнството и всички останали религии. Лека вечер :)

Те от един, ядящ кренвирш, фен на Лудогорец, изкараха целият Разград рупащ денонощно кренвирши. Бъди спокоен, и за теб ще намерят "топли " думи!

Хахаха. Ние редовно по време на пътуванията от Варна за Разград пеем на шефчето на фенклуба един рефрен "Няма кренвиииииирш, няма лекиииии, има праазен стадиоооооон!"(с мелодията на няма купааа, няма титлаааа...) за да си се забавляваме и преди мача с ЦСКА шефчето взе, че изкара един кренвирш докато пеем (че беше и с хлебче) и го даде на един приятел, който си го хапна с кеф! Иначе това за платените фенове е голяма глупост. Истината е, че на пътуванията в чужбина Домусчиев е помагал с до половината от парите за екскурзиите! Покривал е макс до половината от парите за наемане на автобус, защото на хората от Разград им е трудно да отделят парички, но само дотам! Дом Рим и Братислава май беше около 120лева на човек, Белград и Одеса по около 70лв. Така, че платени фенове няма от мен да знаете, има само лека помощ от Домусчиев с горивото на автобуса за което шапка му свалям. Ама поне ни давате повод за песни и забава в автобуса :)

komentator

Мнениеот komentator » 10 апр 2015 21:11

pomiqr257 написа:
komentator написа:Четейки темата, разбирам защо в последните години ставаме свидели на събития, които дори най-добрите режисьори на филми на ужасите от Холивуд не могат да съчинят. Липсва всякакъв страх от Бога, вярата е заменена с тотален егоизъм и невяра. Лошото е, че неверниците стават все повече и не сме далече от времето, в което да изкормят човек в центъра на големия град и почти всички спорове да завършват със забит нож, да се приема за нещо като - шамар и нищо повече, не че и сега хората се трогват особено...

Друго си е да живееш преди 20 век и да убиваш хора, защото твърдят, че земята е кръгла и не е център на Вселената или да избиеш котките, защото са дяволски същества или защото червенокосите са вещшци да ги изгорим на клада.

Не ми казваш нищо, което да е свързано с нашата вяра и това, което проповядва религията ни, говориш ми за далечните времена, когато са съществували гелотини, дръвници и бесила. Аз не живея в 8-ми или 13-ти век, живея в 21-ви век - говоря и аз съвремието. Липсата на вяра и страх от Бога, води до убийства, кражби, изнасилвания, разврат, ще става и по-зле, колкото повече неверници се появяват, тези неща ще зачестяват, щом ти харесва да си неверник, просто си дръж мнението за себе си, не го разпространявай и рекламирай колко е правилно, опитвайки се да убедиш вярващите и тези, които са колебливи. Всеки сам избира за себе си - да вярва или не. И накрая успех и късмет, когато попадаш на неверници в различни ситуации и сфери на живота.

pomiqr257

Мнениеот pomiqr257 » 10 апр 2015 22:03

komentator написа:
pomiqr257 написа:
komentator написа:Четейки темата, разбирам защо в последните години ставаме свидели на събития, които дори най-добрите режисьори на филми на ужасите от Холивуд не могат да съчинят. Липсва всякакъв страх от Бога, вярата е заменена с тотален егоизъм и невяра. Лошото е, че неверниците стават все повече и не сме далече от времето, в което да изкормят човек в центъра на големия град и почти всички спорове да завършват със забит нож, да се приема за нещо като - шамар и нищо повече, не че и сега хората се трогват особено...

Друго си е да живееш преди 20 век и да убиваш хора, защото твърдят, че земята е кръгла и не е център на Вселената или да избиеш котките, защото са дяволски същества или защото червенокосите са вещшци да ги изгорим на клада.

Не ми казваш нищо, което да е свързано с нашата вяра и това, което проповядва религията ни, говориш ми за далечните времена, когато са съществували гелотини, дръвници и бесила. Аз не живея в 8-ми или 13-ти век, живея в 21-ви век - говоря и аз съвремието. Липсата на вяра и страх от Бога, води до убийства, кражби, изнасилвания, разврат, ще става и по-зле, колкото повече неверници се появяват, тези неща ще зачестяват, щом ти харесва да си неверник, просто си дръж мнението за себе си, не го разпространявай и рекламирай колко е правилно, опитвайки се да убедиш вярващите и тези, които са колебливи. Всеки сам избира за себе си - да вярва или не. И накрая успех и късмет, когато попадаш на неверници в различни ситуации и сфери на живота.

Как да няма нищо общо, когато гоненията са извършвани от най-вярващите?

Потребителски аватар
цмизи

Мнениеот цмизи » 10 апр 2015 22:20

те от Литекс добре му го казаха на домуса -капиталист- как беше " делиорманска мастия '' какво да коментирам повече този мошеник !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 апр 2015 22:23

цмизи написа:те от Литекс добре му го казаха на домуса -капиталист- как беше " делиорманска мастия '' какво да коментирам повече този мошеник !

Гений! Прекланям се пред изключително интелектуалното ти мнение!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 10 апр 2015 23:25

Четейки първия пост ми се искаше да мисля, че някой си прави ташак ... за съжаление се оказа, че нещата са сериозни.
Ей, болни мозъци ...

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 10 апр 2015 23:26

komentator написа:

Не е случайно, не е случайно :mrgreen:
Все тоя гел :lol:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 11 апр 2015 12:49

Айде да не ставаме като откачените ирландци, които се оплакаха,че нац. им отбор играем в неделя,а тогава трябвало да се ходи на църква.
Навсякъде когато има празници има и мачове.

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 11 апр 2015 15:41

Alexx написа:Айде да не ставаме като откачените ирландци, които се оплакаха,че нац. им отбор играем в неделя,а тогава трябвало да се ходи на църква.
Навсякъде когато има празници има и мачове.

Еми да - то и килото агне, дето е редно да се вкара по Великден си върви с мач (макар и не български, разбира се). Аз друго на тоя празник не виждам, малко козунаци, малко агне .. и то си минА ;)

Върни се в “Футбол - България”