|ФА Къп|Блекбърн - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sunscres92
Контакти:

Re: |ФА Къп|Блекбърн - Ливърпул

Мнениеот sunscres92 » 09 апр 2015 23:31

iliev72 написа:
sunscres92 написа:Много по-добре е от по-скоро неадекватните Маркович и Манкио.

Вземи си оправи подписа , че някой може да вземе на сериозно и да си помисли , че разбираш от футбол :lol: :lol: :lol:

Съжалявам, не исках да те засегна, как мога да не харесвам феноменални играчи като Маркович и онзи приятел от Атлетико, които всъщност го е страх да мине центъра през по-голямата част от времето си на терена.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 09 апр 2015 23:35

А така, скарайте се малко, че след победа е много скучно тук :mrgreen:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 09 апр 2015 23:36

sunscres92 написа:
iliev72 написа:

Вземи си оправи подписа , че някой може да вземе на сериозно и да си помисли , че разбираш от футбол :lol: :lol: :lol:

Съжалявам, не исках да те засегна, как мога да не харесвам феноменални играчи като Маркович и онзи приятел от Атлетико, които всъщност го е страх да мине центъра през по-голямата част от времето си на терена.

От Марковчи и Манкийо може и да стане нещо , а Джонсън върви надолу от години ! За някои има надежда , но за такива като теб и Джонсън , няма !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 09 апр 2015 23:38

iliev72 написа:
sunscres92 написа:
iliev72 написа:

От Марковчи и Манкийо може и да стане нещо , а Джонсън върви надолу от години ! За някои има надежда , но за такива като теб и Джонсън , няма !

Джонсън може да върви надолу. но в този заключителен етап на сезона е далеч по-добрата алтернатива на тези макар и обещаващи, но все още ТВЪРДЕ колебливи непостоянни. Нямам против да ги пуска във ВЛ, където и без това замина в Топ 4, но във Фа Къп нека се залага на сигурно. Та Маркович не може да даде пас на 2 метра преди 5 дена, Манкийо няма 1 сносен мач.

Потребителски аватар
lfcbaby
Контакти:

Мнениеот lfcbaby » 10 апр 2015 00:49

Изображение
[center]'Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.' - [/center]
[center]Bill Shankly[/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 10 апр 2015 08:41

suareshampion написа:
john barnes написа:Успокоявам се,че никога не познаваш. Миналия сезон вдигахме титла,тоя сезон да съм броял мачове и само две загуби,лебеда щял да дига ФА и т.н. Във тоя ред на мисли,съм сигурен че няма да познаеш и оставането му след края на сезона... :) :) :)

Всичко познавам ,казах първо място а ти и твойте хейтърчета казахте 10-15то ...ние завършихме втори ...кой е по близко ? хахаха Как не те е срам ,изобщо да повдигаш тоя въпрос ? От миналата година до сега имаме точно две загуби във ВЛ,освен това играе втори полуфинал и ФА е близо .Кое не съм познал ,засега познавам всичко ? :lol: Ама я кажи ся ,набута ли ти го Брендън вчера ,целия ? :lol:
Илиев ,обърни внимание колко фена има след победа на Ливърпул и колко след загуба ? :lol: Победи му е майката ,победите гонят хейтърите от форумчето.Безценно :lol:

Евентуално набутване може да стане,ако влезе в топ 4 и спечели ФА...ама нещо май ще пропусна тоя сезон. :) :) :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 апр 2015 11:12

john barnes написа:
suareshampion написа:
john barnes написа:Успокоявам се,че никога не познаваш. Миналия сезон вдигахме титла,тоя сезон да съм броял мачове и само две загуби,лебеда щял да дига ФА и т.н. Във тоя ред на мисли,съм сигурен че няма да познаеш и оставането му след края на сезона... :) :) :)

Всичко познавам ,казах първо място а ти и твойте хейтърчета казахте 10-15то ...ние завършихме втори ...кой е по близко ? хахаха Как не те е срам ,изобщо да повдигаш тоя въпрос ? От миналата година до сега имаме точно две загуби във ВЛ,освен това играе втори полуфинал и ФА е близо .Кое не съм познал ,засега познавам всичко ? :lol: Ама я кажи ся ,набута ли ти го Брендън вчера ,целия ?
Илиев ,обърни внимание колко фена има след победа на Ливърпул и колко след загуба ? :lol: Победи му е майката ,победите гонят хейтърите от форумчето.Безценно :lol:

Евентуално набутване може да стане,ако влезе в топ 4 и спечели ФА...ама нещо май ще пропусна тоя сезон. :) :)

Я ми кажи ,кога можем да спечелим титлата в Англия ? Когато участваме в ШЛ или когато не участваме ? Аз мисля ,че е ясно кога .
За мен приоритет пред отбора ,трябва да е имено титлата в Англия ,предвид 25 годишния срам .Станаха 25 години бе човек ? Цели 25 години .Това е нечуван срам .
Ти щом искаш толкова топ 4 ,значи искаш повече добро представяне в ШЛ ,отколкото титла в Англия ,така ли ? Защото е ясно ,че дубъл е невъзможен с тоя млад отбор.
А ФА я взимаме и ти влиза целия шнур на лебеда :lol: Добре ,че Коутиньо не тръгна да я вади оттам ами я шибна превъзходно в далечния ,иначе сега щеше да сияеш от щастие :lol:
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 10 апр 2015 11:35

и аз искам титлата във англия,но на този етап е невъзможно.миналия сезон бяхме толкова близо и накрая пак се оакахме.сега искам топ 4,за да можем да примамим някоя звезда,щото всички реват за тая ШЛ. да не забравяме,че и уефа вдигнаха парите там,а това са си стабилни приходи за клуба.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 апр 2015 11:47

john barnes написа:и аз искам титлата във англия,но на този етап е невъзможно.миналия сезон бяхме толкова близо и накрая пак се оакахме.сега искам топ 4,за да можем да примамим някоя звезда,щото всички реват за тая ШЛ. да не забравяме,че и уефа вдигнаха парите там,а това са си стабилни приходи за клуба.

Защо да е невъзможно да се спечели титлата ? За мен е възможно .
Пари има вече доста ,точно по времето на Роджърс ,клубът вече няма задължения и се стабилизира . Преди той да дойде ,имахме към 300 млн задължения . Факт. Така ,че парите не ги мисли . Явно американците, Роджърс и Айре ръководят добре клуба в това отношение .
И кво значи ,да примамим някоя звезда ? Тая година ,като бяхме в ШЛ коя звезда примамихме ? :lol: Извади ли се тлъста трансферна сумичка плюс тлъста заплатка ,звездите ще дойдат те и изобщо няма да ги ебе ШЛ. Манафите са пресен пример.
Хубаво е да се участва в ШЛ ,не отричам ,но нека първо да се хвърлят всички усилия за спечелването на тая прословута титла ,да спре тоя голям срам ,да спрат всички тия бъзици от чужди фенове и чак тогава да се мисли за 6тата кеш....съгласяваш ли се с мен ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 10 апр 2015 12:00

suareshampion написа:
john barnes написа:и аз искам титлата във англия,но на този етап е невъзможно.миналия сезон бяхме толкова близо и накрая пак се оакахме.сега искам топ 4,за да можем да примамим някоя звезда,щото всички реват за тая ШЛ. да не забравяме,че и уефа вдигнаха парите там,а това са си стабилни приходи за клуба.

Защо да е невъзможно да се спечели титлата ? За мен е възможно .
Пари има вече доста ,точно по времето на Роджърс ,клубът вече няма задължения и се стабилизира . Преди той да дойде ,имахме към 300 млн задължения . Факт. Така ,че парите не ги мисли . Явно американците, Роджърс и Айре ръководят добре клуба в това отношение .
И кво значи ,да примамим някоя звезда ? Тая година ,като бяхме в ШЛ коя звезда примамихме ? :lol: Извади ли се тлъста трансферна сумичка плюс тлъста заплатка ,звездите ще дойдат те и изобщо няма да ги ебе ШЛ. Манафите са пресен пример.
Хубаво е да се участва в ШЛ ,не отричам ,но нека първо да се хвърлят всички усилия за спечелването на тая прословута титла ,да спре тоя голям срам ,да спрат всички тия бъзици от чужди фенове и чак тогава да се мисли за 6тата кеш....съгласяваш ли се с мен ?

съгласявам се.

Върни се в “Ливърпул”