john barnes написа:и аз искам титлата във англия,но на този етап е невъзможно.миналия сезон бяхме толкова близо и накрая пак се оакахме.сега искам топ 4,за да можем да примамим някоя звезда,щото всички реват за тая ШЛ. да не забравяме,че и уефа вдигнаха парите там,а това са си стабилни приходи за клуба.
Защо да е невъзможно да се спечели титлата ? За мен е възможно .
Пари има вече доста ,точно по времето на Роджърс ,клубът вече няма задължения и се стабилизира . Преди той да дойде ,имахме към 300 млн задължения . Факт. Така ,че парите не ги мисли . Явно американците, Роджърс и Айре ръководят добре клуба в това отношение .
И кво значи ,да примамим някоя звезда ? Тая година ,като бяхме в ШЛ коя звезда примамихме ?

Извади ли се тлъста трансферна сумичка плюс тлъста заплатка ,звездите ще дойдат те и изобщо няма да ги ебе ШЛ. Манафите са пресен пример.
Хубаво е да се участва в ШЛ ,не отричам ,но нека първо да се хвърлят всички усилия за спечелването на тая прословута титла ,да спре тоя голям срам ,да спрат всички тия бъзици от чужди фенове и чак тогава да се мисли за 6тата кеш....съгласяваш ли се с мен ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.