Alternative написа:Дано да има...![]()
![]()
Какъв е тоя бордей на втората снимка бре :D :D :D :D :D :D
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Alternative написа:Дано да има...![]()
![]()
Alternative написа:Corwin -Сигурно,щом казваш!Само,че се обоснови,и не спами темата.
Corwin написа:Alternative написа:Corwin -Сигурно,щом казваш!Само,че се обоснови,и не спами темата.
За кое да се обоснова? За бордея ли? Не го казвам с цел да обидя някой, просто като видях тая стена и тоя дюшек и ми стана интересно
Corwin написа:Не, всъщност момичето просто не ми е по вкуса, което не значи, че не е красива. Но ти май пропусна, че го казах в добър тон... Както и да е, нека затворим офтопика
Весели празници на всички канари пожелавам, може и да се вясна при вас (под прикритие, естествено), и дано да имате двоен повод за празник най-сетне!
Alternative написа:Corwin написа:Не, всъщност момичето просто не ми е по вкуса, което не значи, че не е красива. Но ти май пропусна, че го казах в добър тон... Както и да е, нека затворим офтопика
Весели празници на всички канари пожелавам, може и да се вясна при вас (под прикритие, естествено), и дано да имате двоен повод за празник най-сетне!
Ами момичетата са мой тип и затова ги качих.Не беше добър тона,защото вкарваш доста черен хумор.Исках да разкрася Коледата ни и с малко жени-фенки на Ботев!Мерси все пак за пожеланието ти...
Cesc Fabregas написа:Нищо и няма на момичето. Отвсякъде си става.
П.П. Весели празници, Alternative!Дано ги изкараш весело! Пожеланието ми е и към всички печени фенове на Ботев, а те не са малко!![]()
Alternative написа:Cesc Fabregas написа:Нищо и няма на момичето. Отвсякъде си става.
П.П. Весели празници, Alternative!Дано ги изкараш весело! Пожеланието ми е и към всички печени фенове на Ботев, а те не са малко!![]()
Мерси Сеск,но тези момичета ги пуснах към декора на Коледата,какво толкова ги обсъждаме!На мен ми харесаха-това е.Весели празници и на теб,на хората до теб и всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта