Страхотно Коледно тържество на стадион „Христо Ботев”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Bultras Коледа 26.12

Мнениеот Corwin » 20 дек 2009 19:19

Alternative написа:Дано да има... :)
Изображение
Изображение

Какъв е тоя бордей на втората снимка бре :D :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 20 дек 2009 19:22

Corwin -Сигурно,щом казваш!Само,че се обоснови,и не спами темата.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 20 дек 2009 19:28

Alternative написа:Corwin -Сигурно,щом казваш!Само,че се обоснови,и не спами темата.

За кое да се обоснова? За бордея ли? Не го казвам с цел да обидя някой, просто като видях тая стена и тоя дюшек и ми стана интересно :)

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 20 дек 2009 19:32

Corwin написа:
Alternative написа:Corwin -Сигурно,щом казваш!Само,че се обоснови,и не спами темата.

За кое да се обоснова? За бордея ли? Не го казвам с цел да обидя някой, просто като видях тая стена и тоя дюшек и ми стана интересно :)

Хаха,какво е на стената-не си ли чувал за модерно строителство?За дюшека не мога да коментирам,сигурно и момичето не е симпатично нали...в тон с твоят "бордей".
Последна промяна от Alternative на 21 дек 2009 20:17, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 20 дек 2009 19:34

Не, всъщност момичето просто не ми е по вкуса, което не значи, че не е красива. Но ти май пропусна, че го казах в добър тон... Както и да е, нека затворим офтопика :)
Весели празници на всички канари пожелавам, може и да се вясна при вас (под прикритие, естествено), и дано да имате двоен повод за празник най-сетне!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 20 дек 2009 19:37

Corwin написа:Не, всъщност момичето просто не ми е по вкуса, което не значи, че не е красива. Но ти май пропусна, че го казах в добър тон... Както и да е, нека затворим офтопика :)
Весели празници на всички канари пожелавам, може и да се вясна при вас (под прикритие, естествено), и дано да имате двоен повод за празник най-сетне!

Ами момичетата са мой тип и затова ги качих.Не беше добър тона,защото вкарваш доста черен хумор.Исках да разкрася Коледата ни и с малко жени-фенки на Ботев!Мерси все пак за пожеланието ти...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 20 дек 2009 19:43

Alternative написа:
Corwin написа:Не, всъщност момичето просто не ми е по вкуса, което не значи, че не е красива. Но ти май пропусна, че го казах в добър тон... Както и да е, нека затворим офтопика :)

Ами момичетата са мой тип и затова ги качих.Не беше добър тона,защото вкарваш доста черен хумор.Исках да разкрася Коледата ни и с малко жени-фенки на Ботев!Мерси все пак за пожеланието ти...

Извинявам се тогава, че се е получило така, недообмисляне от моя страна, вероятно :)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 20 дек 2009 20:19

Нищо и няма на момичето. Отвсякъде си става.
П.П. Весели празници, Alternative!Дано ги изкараш весело! Пожеланието ми е и към всички печени фенове на Ботев, а те не са малко! ;) 8-)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 20 дек 2009 20:25

Cesc Fabregas написа:Нищо и няма на момичето. Отвсякъде си става.
П.П. Весели празници, Alternative!Дано ги изкараш весело! Пожеланието ми е и към всички печени фенове на Ботев, а те не са малко! ;) 8-)

Мерси Сеск,но тези момичета ги пуснах към декора на Коледата,какво толкова ги обсъждаме!На мен ми харесаха-това е.Весели празници и на теб,на хората до теб и всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне!Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 20 дек 2009 20:35

Alternative написа:
Cesc Fabregas написа:Нищо и няма на момичето. Отвсякъде си става.

Мерси Сеск,но тези момичета ги пуснах към декора на Коледата,какво толкова ги обсъждаме!На мен ми харесаха-това е.Весели празници и на теб,на хората до теб и всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне!Изображение

Изображение[/quote]
Благодаря ти за всичките пожелания! Към всичко което ти ми пожела(и аз ти го пожелавам), добавям и това да си много обичан, митьо-в гроба, Ботев-силен и в Европа, а не на последно място, да бъдеш все така обективен и точен!
Наздраве!
Изображение[/quote]
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Ботев”