Зеленото цунами тръгнало от Варна утре се очаква да издави и всичко "синьо" на Арена Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
rodman написа:black sea написа: Заслужена победа за Черно море след наистина добра игра и пълна мобилизация! Единствените забележки са към играта на Ернандес и факта, че на Чанович от един удар му вкараха гол. Дано този вратар да направи мача на живота си на финала и Ернандес да се посъбуди, защото може много. Другите играчи - перфектни, особено радва играта на Райков, който е в много добра форма напоследък.
Страхотен Райков!!! Освен всичко, което може (удари, пробив, асистенции) днес игра страхотно и в защита. Браво, МОРЯЦИ!!! Напълнихте ми душата. Искаме, искаме Купата!!!![]()
![]()
По злободневните въпроси:
1. Длъжници сме на отбора. Да, работен ден е! Аз лично успях да си издействам почивен ден, планирах го още с изтеглянето на жребия. Да, студено е! Изтърпява се! Сега се лекувам с Bloody Mary![]()
![]()
![]()
А Общината и работодателите наистина можеха да направят жест със съкратено работно време. Дано се поправят за ФИНАЛА!
2. Аман от "специалисти"! Извинявай, Black Sea! Всички награбиха Чанович още от първия му мач... Мигар като пишем по форумите какво зло е, му помагаме да стане по добър!? Явно има качества, но трябва време. Припомням реакциите по адрес на Стенио в началото на сезона. Ернандес? Ами само погледнете как я обработи и обърна към Бижев! Навремето хората са ходели по стадионите само за такива отигравания. Хайде, моля Ви! Нека поспрем с избиването на комплекси от трибуните.
На 52 години съм. Тази година изгледах на живо спечелването на третата купа на баскетболния "Черно море". Искам и футболната! Искам и титла за сина ми, който играе при 14-годишните подрастващи баскетболисти. Искам титла и за 12-годишните, за кадетите. Знам и виждам, че могат! Дълбоко вярвам, че е възможно, ако и ние сме малко по-търпеливи!!! Приятна вечер, скъпи съфорумници!!! ЗАПЕЙ!
black sea написа:rodman написа:black sea написа: Заслужена победа за Черно море след наистина добра игра и пълна мобилизация! Единствените забележки са към играта на Ернандес и факта, че на Чанович от един удар му вкараха гол. Дано този вратар да направи мача на живота си на финала и Ернандес да се посъбуди, защото може много. Другите играчи - перфектни, особено радва играта на Райков, който е в много добра форма напоследък.
Страхотен Райков!!! Освен всичко, което може (удари, пробив, асистенции) днес игра страхотно и в защита. Браво, МОРЯЦИ!!! Напълнихте ми душата. Искаме, искаме Купата!!!![]()
![]()
По злободневните въпроси:
1. Длъжници сме на отбора. Да, работен ден е! Аз лично успях да си издействам почивен ден, планирах го още с изтеглянето на жребия. Да, студено е! Изтърпява се! Сега се лекувам с Bloody Mary![]()
![]()
![]()
А Общината и работодателите наистина можеха да направят жест със съкратено работно време. Дано се поправят за ФИНАЛА!
2. Аман от "специалисти"! Извинявай, Black Sea! Всички награбиха Чанович още от първия му мач... Мигар като пишем по форумите какво зло е, му помагаме да стане по добър!? Явно има качества, но трябва време. Припомням реакциите по адрес на Стенио в началото на сезона. Ернандес? Ами само погледнете как я обработи и обърна към Бижев! Навремето хората са ходели по стадионите само за такива отигравания. Хайде, моля Ви! Нека поспрем с избиването на комплекси от трибуните.
На 52 години съм. Тази година изгледах на живо спечелването на третата купа на баскетболния "Черно море". Искам и футболната! Искам и титла за сина ми, който играе при 14-годишните подрастващи баскетболисти. Искам титла и за 12-годишните, за кадетите. Знам и виждам, че могат! Дълбоко вярвам, че е възможно, ако и ние сме малко по-търпеливи!!! Приятна вечер, скъпи съфорумници!!! ЗАПЕЙ!
Не се ядосвай, колега. Не съм никакъв специалист, а просто си изказвам мнението и се опитвам да съм реалист и да бъда обективен. Има ли нещо лошо в това?!Факт е, че Ернандес не беше на ниво, а Чанович е тридесет и няколко годишен - какво да му чакаме на човека...
Но все пак нека да празнуваме, а да не се заяждаме, кой бил специалист и кой не...
kanar76 написа:Честито на феновете на Черно море!
Киро, почти познах резултата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост