Черно Море - Локомотив Пд, първи 1/2 финал, 07.04.15 г,17:00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Черно Море - Локомотив Пд, първи 1/2 финал, 07.04.15 г,1

Мнениеот Sole » 07 апр 2015 20:14

Браво Моряци :!: Отлично проведен правилно тактически мач от Кольо подплатен с 5 великолепни гола!
Зеленото цунами тръгнало от Варна утре се очаква да издави и всичко "синьо" на Арена Лудогорец ;)

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 07 апр 2015 20:17

rodman написа:
black sea написа: Заслужена победа за Черно море след наистина добра игра и пълна мобилизация! Единствените забележки са към играта на Ернандес и факта, че на Чанович от един удар му вкараха гол. Дано този вратар да направи мача на живота си на финала и Ернандес да се посъбуди, защото може много. Другите играчи - перфектни, особено радва играта на Райков, който е в много добра форма напоследък.

Страхотен Райков!!! Освен всичко, което може (удари, пробив, асистенции) днес игра страхотно и в защита. Браво, МОРЯЦИ!!! Напълнихте ми душата. Искаме, искаме Купата!!! :) :)
По злободневните въпроси:
1. Длъжници сме на отбора. Да, работен ден е! Аз лично успях да си издействам почивен ден, планирах го още с изтеглянето на жребия. Да, студено е! Изтърпява се! Сега се лекувам с Bloody Mary :) :) :) :) А Общината и работодателите наистина можеха да направят жест със съкратено работно време. Дано се поправят за ФИНАЛА!
2. Аман от "специалисти"! Извинявай, Black Sea! Всички награбиха Чанович още от първия му мач... Мигар като пишем по форумите какво зло е, му помагаме да стане по добър!? Явно има качества, но трябва време. Припомням реакциите по адрес на Стенио в началото на сезона. Ернандес? Ами само погледнете как я обработи и обърна към Бижев! Навремето хората са ходели по стадионите само за такива отигравания. Хайде, моля Ви! Нека поспрем с избиването на комплекси от трибуните.
На 52 години съм. Тази година изгледах на живо спечелването на третата купа на баскетболния "Черно море". Искам и футболната! Искам и титла за сина ми, който играе при 14-годишните подрастващи баскетболисти. Искам титла и за 12-годишните, за кадетите. Знам и виждам, че могат! Дълбоко вярвам, че е възможно, ако и ние сме малко по-търпеливи!!! Приятна вечер, скъпи съфорумници!!! ЗАПЕЙ!

Не се ядосвай, колега. Не съм никакъв специалист, а просто си изказвам мнението и се опитвам да съм реалист и да бъда обективен. Има ли нещо лошо в това?! :roll: Факт е, че Ернандес не беше на ниво, а Чанович е тридесет и няколко годишен - какво да му чакаме на човека...
Но все пак нека да празнуваме, а да не се заяждаме, кой бил специалист и кой не...

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 07 апр 2015 20:23

black sea написа:
rodman написа:
black sea написа: Заслужена победа за Черно море след наистина добра игра и пълна мобилизация! Единствените забележки са към играта на Ернандес и факта, че на Чанович от един удар му вкараха гол. Дано този вратар да направи мача на живота си на финала и Ернандес да се посъбуди, защото може много. Другите играчи - перфектни, особено радва играта на Райков, който е в много добра форма напоследък.

Страхотен Райков!!! Освен всичко, което може (удари, пробив, асистенции) днес игра страхотно и в защита. Браво, МОРЯЦИ!!! Напълнихте ми душата. Искаме, искаме Купата!!! :) :)
По злободневните въпроси:
1. Длъжници сме на отбора. Да, работен ден е! Аз лично успях да си издействам почивен ден, планирах го още с изтеглянето на жребия. Да, студено е! Изтърпява се! Сега се лекувам с Bloody Mary :) :) :) :) А Общината и работодателите наистина можеха да направят жест със съкратено работно време. Дано се поправят за ФИНАЛА!
2. Аман от "специалисти"! Извинявай, Black Sea! Всички награбиха Чанович още от първия му мач... Мигар като пишем по форумите какво зло е, му помагаме да стане по добър!? Явно има качества, но трябва време. Припомням реакциите по адрес на Стенио в началото на сезона. Ернандес? Ами само погледнете как я обработи и обърна към Бижев! Навремето хората са ходели по стадионите само за такива отигравания. Хайде, моля Ви! Нека поспрем с избиването на комплекси от трибуните.
На 52 години съм. Тази година изгледах на живо спечелването на третата купа на баскетболния "Черно море". Искам и футболната! Искам и титла за сина ми, който играе при 14-годишните подрастващи баскетболисти. Искам титла и за 12-годишните, за кадетите. Знам и виждам, че могат! Дълбоко вярвам, че е възможно, ако и ние сме малко по-търпеливи!!! Приятна вечер, скъпи съфорумници!!! ЗАПЕЙ!

Не се ядосвай, колега. Не съм никакъв специалист, а просто си изказвам мнението и се опитвам да съм реалист и да бъда обективен. Има ли нещо лошо в това?! :roll: Факт е, че Ернандес не беше на ниво, а Чанович е тридесет и няколко годишен - какво да му чакаме на човека...
Но все пак нека да празнуваме, а да не се заяждаме, кой бил специалист и кой не...

Определено, приятелю!!! Не съм искал да те засегна в никакъв случай, още по-малко - да ти вгорча празника :) Знаеш, кои "спецове" имам предвид! Нека празнуваме! Сънувам финал с хиляди от ВАРНА!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 07 апр 2015 20:30

Браво на момчетата. Учудващо малко публика бяхме, но какво да се прави. Бат Кольо много правилно смени схемата на 4-2-3-1, трябваше да сме внимателни предвид офанзивната постройка на Локо. Райков е безспорен играч на мача, дано да му се получава по-често и занапред. Прекрасно е, че Бижев и Бакари вкараха. Венков също направи страхотен мач и се отчете със заслужено попадение -- първо негово с нашата фланелка, ако не се лъжа. Дано контузията на Клок не е сериозна, а на Коконов да не е "треньорска".

Оттук нататък трябва да се подготвяме внимателно за финала, а това става с концентрация, обиграване и надъхване в шампионатните мачове. Без напрежение на Тича и приятни разходки за пътуващите фенове. Това е. Наздраве на всички моряци, стягайте се за финала!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 апр 2015 20:40

Сезонът се спасява само и единствено с финал за купата, и добра игра до края на шампионата.
Дано днешният мач е импус в играта ни.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 апр 2015 21:13

Относно представянето на Чанович-какво му се сърдите на човека?Някои биха казали че статистически е на 100%.Един удар-един гол.Хубаво че не уцелиха вратата още няколко пъти.Райков-Мишо номер едно.Страхотен Бижев,страхотен поглед на Ернандес.Не само за паса,а колкото паса не му минаха заради терена-при перфектен такъв щеше да е с най много асистенции.Момчето чете играта,просто днес не му върза заради тежкият терен.Лошото е че се обиди на Кольо,а това ни лишава от опция срещу лудите.Играейки на хубав терен колумбиеца е различен играч.При такава победа е нужно да се свалят на земята,за да не берем ядове в следващите мачове,но Мишо го каза най добре.Ако не се влагаме като днес,можем да паднем от всеки.Хареса ми как Кольо изненада Локо-то днес.Дано измисли нещо и за финала.Успех МОРЯЦИ!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 07 апр 2015 21:55

Преди няколко дни пуснахме 5 безсмислени гола в безсмислен мач.Днес вкарахме 5 много важни гола,в много важен мач!!!Правим каквото си искаме,и каквото трябва,и когато трябва!!!Аз съм много доволен от играта и от резултата!!!Райков е играч на мача!!!Мишо Венков също е играч на мача!!!При такава победа,можем да излъчим,колкото си искаме играчи на мача!Момчетата играха супер.....и всички са играчи на мача!Не ми се правят разбори,не ми се анализира,не ми се философства!Часът е вече 22.00,а аз от много приказки по улиците и по телефона,още една ракия даже не съм пил!?НАЗДРАВЕ МОРЯЦИ !!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 апр 2015 22:09

Изображение

Тези, много готини моряци бе :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 07 апр 2015 22:14

kanar76 написа:Честито на феновете на Черно море!
Киро, почти познах резултата. :lol:

Благодаря,вярно е че почти позна!!!Като имаш път към ВАРНА ще черпя!!! :mrgreen:

Върни се в “Черно море”