ХХIV кръг:Лудогорец - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Луд Гидия 123
Контакти:

Re: ХХIV кръг:Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот Луд Гидия 123 » 02 апр 2015 22:39

гражданин от село написа:Сега ще си го изкараме на домусите! :mrgreen:

Искаш да кажеш, че ще си го изкараш на себе си ли? Това някакъв нов вид мазохизъм ли е? Тоя Томов от толкова много лъжи така ви е размътил мозъците, че не знаеш какво говориш и къде се намираш :)
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 апр 2015 23:04

Допинг-контролът е задължителен след всеки мач. От Лудогорец май само отговарят на ЦСКА по техният начин с това искане 8-)
Като знаем и играчи на кой клуб бяха хванати с допинг.. и пожалени, естествено, опитът на Лудогорец е резонен.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 апр 2015 23:12

Драги пичове и ... мадами(че пички не звучи библейско.):
Карайте се,спорете,дискутирайте,веселете се,пийте и любов правете.Но моля...запазете добрия и уважителен тон.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 02 апр 2015 23:52

delqnski47 написа:Драги пичове и ... мадами(че пички не звучи библейско.):
Карайте се,спорете,дискутирайте,веселете се,пийте и любов правете.Но моля...запазете добрия и уважителен тон.

Както винаги :lol: На здраве :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
PFCLudogorets
Контакти:

Мнениеот PFCLudogorets » 03 апр 2015 00:06

GOLEADOR написа:@PFCLudogorets
Винаги съм презирал мутрите и техните подлоги.За това ме е гнус от хора като теб.Вместо да скочи на Домусчиев,че наема мутри,той ходи да заплашва с тях феновете по форумите.Ако наистина не си тинейджър който не осъзнава колко мерзко е това което прави Домусчиев,то толкова по-зле за теб.Мутрите са зло за България и Лудогорец е техния флагман.Пълна подкрепа за феновете на ЦСКА в борбата им срещу злото!Вън мутрите от българският футбол!
ИзображениеИзображениеИзображение

Ако си беше направил труда да прочетеш мнението ми , щеше да разбереш че не заплашвам никой с нищо . А просто ви казвам че има наети в пъти повече охрана от всякога . И ви го казвам , точно защото не искам да стават побоища . Но щом имате желание и хъс да скачате ... ок . На мача ще ходят и деца , така че аз бях длъжен да ви предупредя за мерките които е предприел Домусчиев , а пък вие си правете каквото си знаете . Успех и нека по-добрият ОТБОР победи !

MASTER_COOL написа:Ясно е само едно. Ще ви счупиме селото на 4-ти :mrgreen:
Според мен Вас трябва да ви е страх да ходите на този мач.
Какво е чувството Домакина, да се притеснява да си покани Гости вкъщи !
Не е особено приятно ! ;)

Разград е един от най-чистите и подредени ГРАДОВЕ в България . Това че населението там е разделено на три (българи , турци и цигани) е съвсем друг въпрос . Ако имахте поне малко гънки по сивото си вещество щяхте да знаете защо това е така и как се чувстват реално българите , сред другите две трети от населението , когато феновете ви ги наричат вкупом "турци сте" , "мангали мръсни" и т.н. . И в София има турци и цигани , но да сте чули някога фенове на Лудогорец да ви псуват с подобни думи ...... не . Ако бяхте се информирали поне малко , щяхте да знаете че над 90% от феновете на Лудогорец са съставени от българи и много малка част от тях са турци и цигани . Но к`во ви пука на вас .... вие гледате само как да скачате по оградите като шимпанзета на стероиди и да крещите като изоглавени . А можете преспокойно да доведете синовете , дъщерите си , братята и сестрите си на мача и да се държите нормално . Цели семейства от Разград ходят на мачовете на Лудогорец . Не съм забелязал подобна практика при вас . Защо ли ........ ?!

Потребителски аватар
karager
Контакти:

Мнениеот karager » 03 апр 2015 00:19

Аз фен на Лудогорец на мач с ЦСКА в София не съм виждал => няма как да ги чуем да псуват.
YNWA

Потребителски аватар
PFCLudogorets
Контакти:

Мнениеот PFCLudogorets » 03 апр 2015 00:43

karager написа:Аз фен на Лудогорец на мач с ЦСКА в София не съм виждал => няма как да ги чуем да псуват.

Признавам , забавен си :mrgreen: . Не е като да няма въобще фенове , просто разстоянията са големи . Все пак ние не вземаме софийски заплати .

Хах , сега се сетих за един мач преди доста време между Левски и ЦСКА . Бях ходил да ги гледам в София , като дете . От мача помня че Левски победи тогава . Но по-интересното беше , че на връщане от мача .. аз който бях целия облечен в синьо попаднах в метрото с част от агитката на ЦСКА (около 30-на човека) . Да речем че ми беше доста забавно докато стигна до Обеля . Тогава не ме пребиха само защото все още бях дете .

Потребителски аватар
karager
Контакти:

Мнениеот karager » 03 апр 2015 00:46

А е трябвало. :(
YNWA

Потребителски аватар
PFCLudogorets
Контакти:

Мнениеот PFCLudogorets » 03 апр 2015 00:56

karager написа:А е трябвало. :(

Това дори не е оригинално като отговор . Биха ти се изсмяли дори твои съфорумци цесекари . Защо ли ? Това е същото като в затвора . Хората изнасилвали и убивали от бой деца , не са "тачени" грам по подобни места . Причината е че почти всеки има или дете или брат , сестра и т.н. . Така че вместо да се правиш на остроумен всеки път ... вземи малко помисли , преди да напишеш нещо . Замисли се как би се почувствал ти , ако детето ти / брат ти / сестра ти или ти самият беше попаднал в подобна ситуация и тогава "коментирай смело" . Много сте ми интересни някои хора , които дрънкате "ей така , за спорта" ... без дори да осъзнавате какво всъщност сте написали ...

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 апр 2015 01:19

PFCLudogorets написа:
karager написа:А е трябвало. :(

Това дори не е оригинално като отговор . Биха ти се изсмяли дори твои съфорумци цесекари . Защо ли ? Това е същото като в затвора . Хората изнасилвали и убивали от бой деца , не са "тачени" грам по подобни места . Причината е че почти всеки има или дете или брат , сестра и т.н. . Така че вместо да се правиш на остроумен всеки път ... вземи малко помисли , преди да напишеш нещо . Замисли се как би се почувствал ти , ако детето ти / брат ти / сестра ти или ти самият беше попаднал в подобна ситуация и тогава "коментирай смело" . Много сте ми интересни някои хора , които дрънкате "ей така , за спорта" ... без дори да осъзнавате какво всъщност сте написали ...

А ти осъзнаваш ли се :roll: :!: :?:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”