GOLEADOR написа:@PFCLudogorets
Винаги съм презирал мутрите и техните подлоги.За това ме е гнус от хора като теб.Вместо да скочи на Домусчиев,че наема мутри,той ходи да заплашва с тях феновете по форумите.Ако наистина не си тинейджър който не осъзнава колко мерзко е това което прави Домусчиев,то толкова по-зле за теб.Мутрите са зло за България и Лудогорец е техния флагман.Пълна подкрепа за феновете на ЦСКА в борбата им срещу злото!Вън мутрите от българският футбол!

Ако си беше направил труда да прочетеш мнението ми , щеше да разбереш че не заплашвам никой с нищо . А просто ви казвам че има наети в пъти повече охрана от всякога . И ви го казвам , точно защото не искам да стават побоища . Но щом имате желание и хъс да скачате ... ок . На мача ще ходят и деца , така че аз бях длъжен да ви предупредя за мерките които е предприел Домусчиев , а пък вие си правете каквото си знаете . Успех и нека по-добрият ОТБОР победи !
MASTER_COOL написа:Ясно е само едно. Ще ви счупиме селото на 4-ти

Според мен Вас трябва да ви е страх да ходите на този мач.
Какво е чувството Домакина, да се притеснява да си покани Гости вкъщи !
Не е особено приятно !

Разград е един от най-чистите и подредени ГРАДОВЕ в България . Това че населението там е разделено на три (българи , турци и цигани) е съвсем друг въпрос . Ако имахте поне малко гънки по сивото си вещество щяхте да знаете защо това е така и как се чувстват реално българите , сред другите две трети от населението , когато феновете ви ги наричат вкупом "турци сте" , "мангали мръсни" и т.н. . И в София има турци и цигани , но да сте чули някога фенове на Лудогорец да ви псуват с подобни думи ...... не . Ако бяхте се информирали поне малко , щяхте да знаете че над 90% от феновете на Лудогорец са съставени от българи и много малка част от тях са турци и цигани . Но к`во ви пука на вас .... вие гледате само как да скачате по оградите като шимпанзета на стероиди и да крещите като изоглавени . А можете преспокойно да доведете синовете , дъщерите си , братята и сестрите си на мача и да се държите нормално . Цели семейства от Разград ходят на мачовете на Лудогорец . Не съм забелязал подобна практика при вас . Защо ли ........ ?!