Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот Кашчей » 02 апр 2015 22:14

Кировец написа:
Кашчей написа:Кировец кърти с познания :mrgreen: :mrgreen:

КОЙТО Е ЕДИН ОТ ДУЗИНАТА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ БЪЛГАРИ С ЛИЦЕНЗ ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ КЛУБНИ ТУРНИРИ?

Кашо, говоря за истински треньори, а не пионки и подлоги.

Хич и не ме интересува какво говориш-писал си, и то големи глупости! Нищо ново при теб, ако трябва да съм честен и искрен 8-) :mrgreen:

Така и така сме на тази вълна, ще ни информираш ли, кои са другите 11 от дузината, за Стойчо вече разбрахме?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 апр 2015 22:15

Кировец написа:
vaskonti написа:Какво конкретно съм казал?
Защо Младши взима 10 000лв?
Защо половината фонд РЗ е резнат и отива в Стойчо, а целия персонал продължава да чака?
Томов като е поел ЦСКА, как го издържа? Ако може да кажеш нещо по-конкретно от "намира пари, с връзки"?
Проблем ли е когато тези "връзки" започнат в един момент да държат сметка за това за какво им се харчат парите?
Кой е чичо Лори?
В крайна сметка ти съвсем убеден ли си, че именно Томов пое ЦСКА? Как го пое, след като не е дал и 1 стотинка?

Кои факти ми идват неудобни? Винаги съм признавал способностите на Томов и Стойчо. Само че, Томов работи изцяло с чужди пари. Много е добър когато трябва да преценява как да разпредели ограничения бюджет, с уговорката, че това отклоняване на пари към Стойчо му/им изяде главата. Но да ми твърдиш, че той лично бил спасил ЦСКА, това е доста пресилено, точно защото на практика той беше изпълнителния директор, а не човекът с парите. Разликата е от небето до земята.
Талантът на Стойчо е навсякъде другаде, но не и като треньор. Може да надъха играчите, да ги мотивира, има все пак някакво, дори малко над средните за български треньор способности на такъв, но в никакъв случай няма способности за 40 000 на месец. Просто 2 титли с най-скъпите селекции на ЦСКА от 25г. насам изобщо не са достатъчни. В крайна сметка когато имаш претенции да си спасител, не може в най-напечения момент, когато служителите си чакат парите с месеци, ти да им дръпнеш 240 000.

Така... отговорът ти дали ще е нещо различно от поредната констатация, че дължа живота си на Стойчо, както и скока в кариерата ми като модератор?

А защо да не взима Младши 10 000 лева заплата?

ТИ ОТ КАКВА ПОЗИЦИЯ КОМПРОМЕТИРАШ ДОКАЗАН ТРЕНЬОР КАТО СТОЙЧО МЛАДЕНОВ, КОЙТО Е ЕДИН ОТ ДУЗИНАТА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ БЪЛГАРИ С ЛИЦЕНЗ ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ КЛУБНИ ТУРНИРИ? ДОКАЗАН И КАТО ИГРАЧ - МАЙСТОР НА СПОРТА И КАТО ТРЕНЬОР С ШАМПИОНСКИ АФИНИТЕТ И ПОЛОЖИТЕЛЕН ПРОЦЕНТ НА УСПЕШНОСТ, Т.Е. ПОБЕДИ?
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ЖАЛКИЯ ОТГОВОР!

Компрометирам го? :)
Аз коментирам от позиция на човек, който е решил да си каже мнението. Проблем? Не мога ли да имам критично мнение? Ти още малко ще кажеш, че богохулствам?
Стойчо се е доказал с 2 титли с двете най-скъпи селекции на ЦСКА. На това аз му викам доказване в България. В ЕКТ провал след провал. Сигурен съм, че за всеки от тях имаш обяснения, включително липса на късмет, но нито един от тях няма да оправдаеш с треньора. За сметка на това, победите винаги се дължат на него. Нали така?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 апр 2015 22:16

Кировец написа:В същия баламурнически стил сигурно трябва да заплюем и Марто Петров, Вальо Илиев, Стоян Колев, Тунчев, Тодор Янчев, защото съм на 100% убеден, че не взимат 300 лева нетни възнаграждения в тая криза и грам не се замислят за паричките на Лихварите и спасението на ЦСКА!!!

Чудя се дали да попитам за 20-ти път с какви пари щеше да спаси Томов ЦСКА ако не бяха "лихварите"? Примерно, в края на миналата година ако не бяха те, кой щеше да е виновен ако от ФИФА ни бяха резнали заради Пакурар?
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 апр 2015 22:16

Абе, балама, от кога неуспехите в Европа означават, че треньора е слаб?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 апр 2015 22:17

vaskonti написа:
Кировец написа:В същия баламурнически стил сигурно трябва да заплюем и Марто Петров, Вальо Илиев, Стоян Колев, Тунчев, Тодор Янчев, защото съм на 100% убеден, че не взимат 300 лева нетни възнаграждения в тая криза и грам не се замислят за паричките на Лихварите и спасението на ЦСКА!!!

Чудя се дали да попитам за 20-ти път с какви пари щеше да спаси Томов ЦСКА ако не бяха "лихварите"? Примерно, в края на миналата година ако не бяха те, кой щеше да е виновен ако от ФИФА ни бяха резнали заради Пакурар?

Ами, аз се чудя защо ми задаваш въпроси, на които ти нямаш отговор?! Много умно няма що.

А ти сам се сети кой е виновния за Пакурар - Томов или някой друг.
Последна промяна от Кировец на 02 апр 2015 22:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 апр 2015 22:18

Кировец написа:
vaskonti написа:

Ами, аз се чудя защо ми задаваш въпроси, на които ти нямаш отговор?! Много умно няма що.

Вероятно е много по-умно човек да пита за неща, на които знае отговора? :|
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 апр 2015 22:22

vaskonti написа:
Кировец написа:
vaskonti написа:

Не, хич не е умно. Предполага се, че имаш сериозни доводи за глупавите си въпросителни мнения и съмнения. Издишаш сериозно.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 апр 2015 22:23

vaskonti написа:
Logical person написа:
vaskonti написа:И как става тоя номер с намирането на пари? Върви си по улицата и хоп - сандък със злато??
Ти какво сега, недоволен си, че хора, които изобщо не са длъжни да дават пари, са дали и очакват нещо насреща? Недоволен си, че не си дават парите на Томов ей така, да си има да харчи? Наистина ли очакваш, че всеки друг е длъжен да дава на Томов пари без да му държи сметка за тях, но самият той понеже нямал собствени кинти, всичко му е простено? Примерно му е простено да дава на Младши 10 000лв заплата, както и да резне 50% от предвидения фонд РЗ за персонала и да го даде на Стойчо?
Наистина ли смяташ всичко това за нормално? И после аз съм бил живял в друга реалност????

Нека не забравяме, че парите са дадени на заем, срещу залог и лихва. Когато даваш, заем на някой не можеш да му държиш сметка как да го харчи.

А колкото до Младши, то Стойчо Младенов като старши треньор има право да си избере екип. Той носи отговорността за резултатите. Ако иска ще си сложи и жената и другия син, това си е негова работа.

Да, ама все пак те са акционери и имат пълното право да държат сметка.
Стойчо може да си избере екип, но заплатите се одобряват от друг.

Само че....Инджов е никой в управата, а Манджуков старши е в НС, а не в УС, който всъщност одобрява заплатите. Да даваш пари, но с условие, си е доста..странно, ако си акционер във фирмата, без да си мажоритарен, или поне член на УС.
Вярно е, че никой не те задължава, но и правата ти на акционер не са такива, че да поставяш условия. В случая си е изнудване.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 апр 2015 08:46

Кировец написа:
vaskonti написа:
Кировец написа:
vaskonti написа:

Не, хич не е умно. Предполага се, че имаш сериозни доводи за глупавите си въпросителни мнения и съмнения. Издишаш сериозно.

За кое нямам доводи? За това, че Лупи не е дал и стотинка за клуба, но ти го припознаваш като спасител, а в същото време тези, чийто пари Лупи използва за да спаси клуба, ти наричаш лихвари и изкормвачи? Това глупава догадка ли е или абсолютен факт? Глупава догадка ли е, че в края на 2014 именно лихварите спасиха ЦСКА от отнемане на точки? Глупава догадка ли е, че не е платено на Етрополе, на Боладо, на Крачунов? А може би е глупава догадка, че половината ФРЗ, пренадзначен за всички служители, е отклонен и е даден на Стойчо? Помниш ли какво каза Томов в тая връзка - опитали са да преговарят за тия пари, но просто е нямал избор и е трябвало да ги плати на Стойчо - какво според теб означава "нямахме избор"?
Кое от всичко това е измислица и за кое от тия неща са виновни лихварите?

Ти до сега какво конкретно отговори на който и да е въпрос и каза ли нещо различно от "дължиш си поста на модератор на Стойчо"?
[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 апр 2015 18:54

Джентълмени ,няма смисъл да спорите и да се карате „за“ или „против“ Стойчо :!: Самият той ,за мене е доста противоречив като треньор и като човек.Познавал съм и познавам хора от Клуба,които са ми разказвали неща за него,някои от които не искам да споменавам :!: Не ми харесват доста неща в Стойчо,но му свалям шапка,че пое отбора в този критичен момент,би „синият лагер“ като „маче у дирек“ и въпреки всичко ни задържа на гребена на вълната,за мене в този период от година и половина,той беше „Човекът-ЦСКА“,кой каквото ще да приказва :idea: :!:За всичко това му стискам ръката и му пожелавам на добър час!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”