Кировец написа:vaskonti написа:Кировец написа:vaskonti написа:Кировец написа:В същия баламурнически стил сигурно трябва да заплюем и Марто Петров, Вальо Илиев, Стоян Колев, Тунчев, Тодор Янчев, защото съм на 100% убеден, че не взимат 300 лева нетни възнаграждения в тая криза и грам не се замислят за паричките на Лихварите и спасението на ЦСКА!!!
Чудя се дали да попитам за 20-ти път с какви пари щеше да спаси Томов ЦСКА ако не бяха "лихварите"? Примерно, в края на миналата година ако не бяха те, кой щеше да е виновен ако от ФИФА ни бяха резнали заради Пакурар?
Ами, аз се чудя защо ми задаваш въпроси, на които ти нямаш отговор?! Много умно няма що.
Вероятно е много по-умно човек да пита за неща, на които знае отговора?

Не, хич не е умно. Предполага се, че имаш сериозни доводи за глупавите си въпросителни мнения и съмнения. Издишаш сериозно.
За кое нямам доводи? За това, че Лупи не е дал и стотинка за клуба, но ти го припознаваш като спасител, а в същото време тези, чийто пари Лупи използва за да спаси клуба, ти наричаш лихвари и изкормвачи? Това глупава догадка ли е или абсолютен факт? Глупава догадка ли е, че в края на 2014 именно лихварите спасиха ЦСКА от отнемане на точки? Глупава догадка ли е, че не е платено на Етрополе, на Боладо, на Крачунов? А може би е глупава догадка, че половината ФРЗ, пренадзначен за всички служители, е отклонен и е даден на Стойчо? Помниш ли какво каза Томов в тая връзка - опитали са да преговарят за тия пари, но просто е нямал избор и е трябвало да ги плати на Стойчо - какво според теб означава "нямахме избор"?
Кое от всичко това е измислица и за кое от тия неща са виновни лихварите?
Ти до сега какво конкретно отговори на който и да е въпрос и каза ли нещо различно от "дължиш си поста на модератор на Стойчо"?