Шок в САЩ ! Българин излезе с руски танк и знаме на стадион!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Re: Шок в САЩ ! Българин излезе с руски танк и знаме на стадион!

Мнениеот TEDIMAR99 » 02 апр 2015 20:39

Абсолютен тъпанар е този,същия като някои тука дето коментират разни глупости за WWE.А всъщност си нямат грам понятие за какво става на въпрос.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

pomiqr257

Мнениеот pomiqr257 » 02 апр 2015 20:41

sunscres92 написа:
Eminem написа:
nghcvth написа:А знаеш ли кое е най- смешното? Два техни канала- БТВ Комеди и Ринг излъчват кеч. :lol:

:lol: Да, а този кретен се радвал, че го спрели. :lol: Сами се плюят. Тотален идиот. Русев от години се представял за руснак, бил се с военни в някакви военни бази...... :lol: :lol: :lol: Имал няколко победи, та той до КМ беше непобеден.
Толкова глупости изговори. Като не е компетентен, да не го коментира. Стана за смях, ама не му е за първи път.

Както изговори глупости, така и каза някои верни неща. Масата фенове на кефа, са деца под 14 години, което е и разбираемо с оглед на леко деградиралите сценки, които се разиграват.

Аха и 14-годишните си плащат PPV канала и запълват 15-хилядни зали и 70-хилядни стадиони. Бот.

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 02 апр 2015 20:45

pomiqr257 написа:
sunscres92 написа:
Eminem написа:
nghcvth написа:А знаеш ли кое е най- смешното? Два техни канала- БТВ Комеди и Ринг излъчват кеч. :lol:

:lol: Да, а този кретен се радвал, че го спрели. :lol: Сами се плюят. Тотален идиот. Русев от години се представял за руснак, бил се с военни в някакви военни бази...... :lol: :lol: :lol: Имал няколко победи, та той до КМ беше непобеден.
Толкова глупости изговори. Като не е компетентен, да не го коментира. Стана за смях, ама не му е за първи път.

Както изговори глупости, така и каза някои верни неща. Масата фенове на кефа, са деца под 14 години, което е и разбираемо с оглед на леко деградиралите сценки, които се разиграват.

Аха и 14-годишните си плащат PPV канала и запълват 15-хилядни зали и 70-хилядни стадиони. Бот.

Факт.Всяка седмица WWE имат по 2 шоута.Не съм видял празна зала,а ги гледат също и милиони пред екраните.Още по-интересното е,че ако видиш публиката в залата децата са не повече от 15 процента.Миналият епизод на RAW е гледан средно от 5 364 000 човека на живо пред телевизорите.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 02 апр 2015 21:10

Мързи ме да се ровя в момента, после може да погледна, но имаше някакво проучване, че децата всъщност са някаква малка част от аудиторията и шоутата на WWE се гледат най- вече от хора, преминали 20-те години. Пък дървените философи нека си пишат. :lol:
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 02 апр 2015 21:15

Смятай за какво става въпрос. Такова количество хора, нямат нищо против спорта да бъде режисиран, стига да има зрелище! Анерикан дрийм- дебел и тъп до безобразие. Да се напия на талпа без компания, е много по- добро забавление от това смешно нещо. Някой питаше дали не гледам филми и сериали, тъй като и те са по сценарий... ми не, не гледам.
Кво да гледам- братя Уинчестър и борбата им с дявола, ходещите мъртви или онази шпионска комедийка... забравих и името даже. Безидейни и безпардонни духовни хот- доци, които даже не си правят труда да са поне малко различни.
На всичко това аз му викам американска боза- нещо като нашата чалга, но далеч по- долнопробно. А имаше времена, когато в САЩ се правеше истинска музика, истински филми и сериали даже... Да, и тогава имаше боза, но тя не беше всичко.
... и после внезапно си направих секуро.

pomiqr257

Мнениеот pomiqr257 » 02 апр 2015 21:30

язе написа:Смятай за какво става въпрос. Такова количество хора, нямат нищо против спорта да бъде режисиран, стига да има зрелище! Анерикан дрийм- дебел и тъп до безобразие. Да се напия на талпа без компания, е много по- добро забавление от това смешно нещо. Някой питаше дали не гледам филми и сериали, тъй като и те са по сценарий... ми не, не гледам.
Кво да гледам- братя Уинчестър и борбата им с дявола, ходещите мъртви или онази шпионска комедийка... забравих и името даже. Безидейни и безпардонни духовни хот- доци, които даже не си правят труда да са поне малко различни.
На всичко това аз му викам американска боза- нещо като нашата чалга, но далеч по- долнопробно. А имаше времена, когато в САЩ се правеше истинска музика, истински филми и сериали даже... Да, и тогава имаше боза, но тя не беше всичко.

Не гледал сериали, но ги знае всичките. Чак от толкова много сериали, които следи им забравя имената :-D

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 апр 2015 21:33

Зрелище в положителния смисъл на думата, ама както и да е, поредния лаик.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 02 апр 2015 21:43

pomiqr257 написа:
язе написа:Смятай за какво става въпрос. Такова количество хора, нямат нищо против спорта да бъде режисиран, стига да има зрелище! Анерикан дрийм- дебел и тъп до безобразие. Да се напия на талпа без компания, е много по- добро забавление от това смешно нещо. Някой питаше дали не гледам филми и сериали, тъй като и те са по сценарий... ми не, не гледам.

Не гледал сериали, но ги знае всичките. Чак от толкова много сериали, които следи им забравя имената :-D

Трябва да познаваш врага. :mrgreen: Честно казано, гледам какво ли не и все се надявах на нещо зарибяващо, ама нъцки! Най-големия провал е Ханибал- тва е последното нещо дето опитах да гледам... нищо общо със северен елен.
Честно казано, последния хубав американски филм, който съм гледал беше Пътят към Уелвил...

pomiqr257

Мнениеот pomiqr257 » 02 апр 2015 21:51

язе написа:
pomiqr257 написа:

Трябва да познаваш врага. :mrgreen: Честно казано, гледам какво ли не и все се надявах на нещо зарибяващо, ама нъцки! Най-големия провал е Ханибал- тва е последното нещо дето опитах да гледам... нищо общо със северен елен.
Честно казано, последния хубав американски филм, който съм гледал беше Пътят към Уелвил...

Гледай Народът срещу Лари Флинт :-D

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 02 апр 2015 21:59

Да и този ми хареса. Ма аз съм си малко фен на Уди Харелсън. :)

Върни се в “Свободна зона”