Шок в САЩ ! Българин излезе с руски танк и знаме на стадион!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- TEDIMAR99
- Контакти:
Re: Шок в САЩ ! Българин излезе с руски танк и знаме на стадион!
Абсолютен тъпанар е този,същия като някои тука дето коментират разни глупости за WWE.А всъщност си нямат грам понятие за какво става на въпрос.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
sunscres92 написа:Eminem написа:nghcvth написа:А знаеш ли кое е най- смешното? Два техни канала- БТВ Комеди и Ринг излъчват кеч.
Да, а този кретен се радвал, че го спрели.
Сами се плюят. Тотален идиот. Русев от години се представял за руснак, бил се с военни в някакви военни бази......
![]()
![]()
Имал няколко победи, та той до КМ беше непобеден.
Толкова глупости изговори. Като не е компетентен, да не го коментира. Стана за смях, ама не му е за първи път.
Както изговори глупости, така и каза някои верни неща. Масата фенове на кефа, са деца под 14 години, което е и разбираемо с оглед на леко деградиралите сценки, които се разиграват.
Аха и 14-годишните си плащат PPV канала и запълват 15-хилядни зали и 70-хилядни стадиони. Бот.
- TEDIMAR99
- Контакти:
pomiqr257 написа:sunscres92 написа:Eminem написа:nghcvth написа:А знаеш ли кое е най- смешното? Два техни канала- БТВ Комеди и Ринг излъчват кеч.
Да, а този кретен се радвал, че го спрели.
Сами се плюят. Тотален идиот. Русев от години се представял за руснак, бил се с военни в някакви военни бази......
![]()
![]()
Имал няколко победи, та той до КМ беше непобеден.
Толкова глупости изговори. Като не е компетентен, да не го коментира. Стана за смях, ама не му е за първи път.
Както изговори глупости, така и каза някои верни неща. Масата фенове на кефа, са деца под 14 години, което е и разбираемо с оглед на леко деградиралите сценки, които се разиграват.
Аха и 14-годишните си плащат PPV канала и запълват 15-хилядни зали и 70-хилядни стадиони. Бот.
Факт.Всяка седмица WWE имат по 2 шоута.Не съм видял празна зала,а ги гледат също и милиони пред екраните.Още по-интересното е,че ако видиш публиката в залата децата са не повече от 15 процента.Миналият епизод на RAW е гледан средно от 5 364 000 човека на живо пред телевизорите.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
Мързи ме да се ровя в момента, после може да погледна, но имаше някакво проучване, че децата всъщност са някаква малка част от аудиторията и шоутата на WWE се гледат най- вече от хора, преминали 20-те години. Пък дървените философи нека си пишат. 
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Смятай за какво става въпрос. Такова количество хора, нямат нищо против спорта да бъде режисиран, стига да има зрелище! Анерикан дрийм- дебел и тъп до безобразие. Да се напия на талпа без компания, е много по- добро забавление от това смешно нещо. Някой питаше дали не гледам филми и сериали, тъй като и те са по сценарий... ми не, не гледам.
Кво да гледам- братя Уинчестър и борбата им с дявола, ходещите мъртви или онази шпионска комедийка... забравих и името даже. Безидейни и безпардонни духовни хот- доци, които даже не си правят труда да са поне малко различни.
На всичко това аз му викам американска боза- нещо като нашата чалга, но далеч по- долнопробно. А имаше времена, когато в САЩ се правеше истинска музика, истински филми и сериали даже... Да, и тогава имаше боза, но тя не беше всичко.
Кво да гледам- братя Уинчестър и борбата им с дявола, ходещите мъртви или онази шпионска комедийка... забравих и името даже. Безидейни и безпардонни духовни хот- доци, които даже не си правят труда да са поне малко различни.
На всичко това аз му викам американска боза- нещо като нашата чалга, но далеч по- долнопробно. А имаше времена, когато в САЩ се правеше истинска музика, истински филми и сериали даже... Да, и тогава имаше боза, но тя не беше всичко.
... и после внезапно си направих секуро.
язе написа:Смятай за какво става въпрос. Такова количество хора, нямат нищо против спорта да бъде режисиран, стига да има зрелище! Анерикан дрийм- дебел и тъп до безобразие. Да се напия на талпа без компания, е много по- добро забавление от това смешно нещо. Някой питаше дали не гледам филми и сериали, тъй като и те са по сценарий... ми не, не гледам.
Не гледал сериали, но ги знае всичките. Чак от толкова много сериали, които следи им забравя имената
Зрелище в положителния смисъл на думата, ама както и да е, поредния лаик.
pomiqr257 написа:язе написа:Смятай за какво става въпрос. Такова количество хора, нямат нищо против спорта да бъде режисиран, стига да има зрелище! Анерикан дрийм- дебел и тъп до безобразие. Да се напия на талпа без компания, е много по- добро забавление от това смешно нещо. Някой питаше дали не гледам филми и сериали, тъй като и те са по сценарий... ми не, не гледам.
Не гледал сериали, но ги знае всичките. Чак от толкова много сериали, които следи им забравя имената
Трябва да познаваш врага.
Честно казано, последния хубав американски филм, който съм гледал беше Пътят към Уелвил...
язе написа:pomiqr257 написа:язе написа:Смятай за какво става въпрос. Такова количество хора, нямат нищо против спорта да бъде режисиран, стига да има зрелище! Анерикан дрийм- дебел и тъп до безобразие. Да се напия на талпа без компания, е много по- добро забавление от това смешно нещо. Някой питаше дали не гледам филми и сериали, тъй като и те са по сценарий... ми не, не гледам.
Трябва да познаваш врага.Честно казано, гледам какво ли не и все се надявах на нещо зарибяващо, ама нъцки! Най-големия провал е Ханибал- тва е последното нещо дето опитах да гледам... нищо общо със северен елен.
Честно казано, последния хубав американски филм, който съм гледал беше Пътят към Уелвил...
Гледай Народът срещу Лари Флинт
Да и този ми хареса. Ма аз съм си малко фен на Уди Харелсън.