Днеска доволно..
Словакия 1во пол / 1
Швейцария 1во пол / 1
Испания / 1
Швеция / 2
Австрия Над 2,5
20 / 110

Тема за футболни прогнози
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за футболни прогнози
 [/center]
[/center]Re: Тема за футболни прогнози
Rofles написа:Днеска доволно..
Словакия 1во пол / 1
Швейцария 1во пол / 1
Испания / 1
Швеция / 2
Австрия Над 2,5
20 / 110
то никакви изненади днес

...всичк фаворити си биха, освен Русия дето бяха прекратени
 ...всичк фаворити си биха, освен Русия дето бяха прекратени   
 букитата се претърпели загуби, очаквам утре да има някоя изненадка

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- dreben23
- Контакти:
Видяхте ли, дадох ви добри прогнози и всички спечелихте и едно мерси няма да има пак! 
Колкото и да ви е гадно, към мен трябва само с респект да се отнасяте!

***САМО ЦСКА!*** 
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Видяхте ли, дадох ви добри прогнози и всички спечелихте и едно мерси няма да има пак!
Бяха много трудни за прогнозиране нали ?
 Иначе браво дано днеска познаеш всички
 Иначе браво дано днеска познаеш всички  
- dreben23
- Контакти:
Мерси, аз смятам, че не толкова лесно, както може да видите точните избягаха в последните десетина минути, ама щом казвате, че е лесно. Те такива са най-трудните, особено за точен резултат. Иначе ми влизат по няколко за нормални мачове, а сега нямам!   Моля, давайте прогнозите си за днес!
 Моля, давайте прогнозите си за днес!   

Каквото и да кажа, вие никога няма да имате никакъв респект към нищо и никого, тъй че ми е все едно какво ще кажете. Тъпото в цялата работа е, че аз трябва да се подигравам на вас, а не обратното, ама няма да го направя, щото не е лесна работа да се познават уредените мачове.
 Тъпото в цялата работа е, че аз трябва да се подигравам на вас, а не обратното, ама няма да го направя, щото не е лесна работа да се познават уредените мачове.   Ся някой ако ми каже, че вчера е нямало уредени, го признавам. Целият кръг го нагласиха, точно това е проблемът, че си мислите, че като е нямало изненади не са нагласени! Глупости, според мен са.
 Ся някой ако ми каже, че вчера е нямало уредени, го признавам. Целият кръг го нагласиха, точно това е проблемът, че си мислите, че като е нямало изненади не са нагласени! Глупости, според мен са.  

[offtopic]Периодично го правят така, че да бият всички силни в определени кръгове. И в някой следващ кръг всички ще хванат пак шнура на телевизорите си. 
  [/offtopic]
[/offtopic]

Каквото и да кажа, вие никога няма да имате никакъв респект към нищо и никого, тъй че ми е все едно какво ще кажете.
 Тъпото в цялата работа е, че аз трябва да се подигравам на вас, а не обратното, ама няма да го направя, щото не е лесна работа да се познават уредените мачове.
 Тъпото в цялата работа е, че аз трябва да се подигравам на вас, а не обратното, ама няма да го направя, щото не е лесна работа да се познават уредените мачове.   Ся някой ако ми каже, че вчера е нямало уредени, го признавам. Целият кръг го нагласиха, точно това е проблемът, че си мислите, че като е нямало изненади не са нагласени! Глупости, според мен са.
 Ся някой ако ми каже, че вчера е нямало уредени, го признавам. Целият кръг го нагласиха, точно това е проблемът, че си мислите, че като е нямало изненади не са нагласени! Глупости, според мен са.  

[offtopic]Периодично го правят така, че да бият всички силни в определени кръгове. И в някой следващ кръг всички ще хванат пак шнура на телевизорите си.

[/offtopic]
[/offtopic]***САМО ЦСКА!*** 
Толкова си влязъл във филма, че чак няма излизане.  

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
						- dreben23
- Контакти:
Niksh0 написа:Толкова си влязъл във филма, че чак няма излизане.
На теб кво ти пука, просто обичам футбола, компютрите, музиката, английския, филмите повече от вас, аз съм си в моя филм, вие си бъдете във вашите!

Направо ви пиша сценария за филмите и ми дреме за мнението ви!

18 мача до момента изиграни- 13 познати на знак, 5 не, нито един точен
 , но в 75-80 процента от мачовете разликата е само един единствен гол. Ти, млади момко, ако имаше подобни умения, нямаше ли да ти е кеф да влезеш и в някой филм, там е работата, че ще имаш една брънка от моите умения след 30 години гледане на футбол, въпросът ми се отнася и за останалите, които не излизате от бета и за пет минутки, имам ли право да си участвам във филмите, а ако си искам мога и да си ги превеждам, няма да ми е за пръв път, ти поне си от бранша и знаеш. Що ме съдиш?
 , но в 75-80 процента от мачовете разликата е само един единствен гол. Ти, млади момко, ако имаше подобни умения, нямаше ли да ти е кеф да влезеш и в някой филм, там е работата, че ще имаш една брънка от моите умения след 30 години гледане на футбол, въпросът ми се отнася и за останалите, които не излизате от бета и за пет минутки, имам ли право да си участвам във филмите, а ако си искам мога и да си ги превеждам, няма да ми е за пръв път, ти поне си от бранша и знаеш. Що ме съдиш?   
Това си ми е хоби, освен това си съсипвам живота с тези неща ежедневно, както на някои им е хоби да опитат да повръщат редовно като Лео Меси примерно! Някой съди ли ги тях?

***САМО ЦСКА!*** 
Пичове досега си мислех, че такива Типстър и т.н. не съществуват, обаче 1 пич от 4  дена дава безплатни прогнози с 5 + коеф (5,6,7 и горница) и дотук е 4/4....онзи ден е хванал английски 3=2 точен, след тва Швеция да бие 2-0 Молдова...и аз от вчера му залагам мачовете  вчера Специя-Пескара X/X
днес даде Лансиано-Естела X/1 и пак печалба... 

дава всеки ден по 1 мач, само точни и HT/FT
утре ако даде мач ще пиша тук
човека си пише, че мачът е уреден и няма как да не излезе и да слагаме мн пари, ама аз съм страхлив (още му нямам доверие на 100 %)
  (още му нямам доверие на 100 %)

днес даде Лансиано-Естела X/1 и пак печалба...

дава всеки ден по 1 мач, само точни и HT/FT
утре ако даде мач ще пиша тук
човека си пише, че мачът е уреден и няма как да не излезе и да слагаме мн пари, ама аз съм страхлив

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- dreben23
- Контакти:
dreben23 написа:Квалификации за европейско първенство-прогнози
Англия- Литва 3:0 1
Македония-Беларус 1:0 1
Лихтенщайн-Австрия 0:4 2
Молдова-Швеция 0:1 2
Словакия-Люксембург 2:0 1
Словения-Сан Марино 3:0 1
Швейцария-Естония 2:0 1
Казахстан-Исландия 1:3 2
Азербайджан-Малта 1:0 1
Андора-Босна 1:3 2
Белгия-Кипър 3:0 1
Черна Гора- Русия 1:2 2
Испания - Украйна 2:1 1
Хърватска- Норвегия 1:1 Х
Израел-Уелс 1:2 2
БЪЛГАРИЯ-ИТАЛИЯ 1:2 2
Холандия-Турция 1:0 1
Сев.Ирландия-Финландия 2:0 1
Румъния-Фарьорски о-ви 2:0 1
Шотландия-Гибралтар 4:0 1
Чехия- Латвия 3:0 1
Албания-Армения 1:0 1
Грузия-Германия 0:3 2
Унгария-Гърция 2:0 1
Португалия-Сърбия 2:1 1 единственият мач, който не го дадох по статистика влезе, а освен това ми беше и жокерче, голям куриоз се получи, ще умра от смях

Ейре-Полша 1:2 2
Израел-Белгия 0:2 2
Франция-Дания 3:1 1
Един мач ми бяга, ама не мога си го открия!
Открих го.
Е, огря ме с последния мач баш!

Можеше и още малко по-добре, но не се замислих за някои мачове много детайлно, като например подцених серията на Чехия и тази между България-Италия с хиксовете!

Ама и така е добре, филми викате много гледам, не само филми и мачове гледам повечко!

Те всички уредени, ама нема кой да ни ги каже, а и немам нужда да ми казва никой сякаш, имам си умения и дарби, познавам играчите какво могат и не могат и ме кефи да си го отгатвам, който не може да му мисли и чака да му го напишат, че е уреден.
Това бяха последните прогнози от мен в тази тема, няма да ви надувам повече и главите като не ви кефи, успех момчета и момичета, каквото исках да го покажа, го показах. Един съвет от мен- никога не се подигравайте на по-талантливи хора от вас, ще сгрешите фатално, това само ги амбицира и намалете използването на ботовете по игрите, за да мога да си направя отбор по вкуса, а не да ми е пълен с роботизирана кухненска техника!

Успех и много бъдещи печалби на всички!

***САМО ЦСКА!*** 
GAME OF CONFIDENCE 
Time ; 02:30
Team ; Atalanta Hawks - Millwackee Bucks
Tip: [ 1 / 1 ] Joe Halff Time / Full Time match !
Odd: 3.25
Safe: %1O1 strong info <3
CONGRATULATIONS FROM NOW
който има пари да играе, пича хвана 4 поред коефи 7 +, пък 3.25 да го издъни, няма да го повярвам 

Time ; 02:30
Team ; Atalanta Hawks - Millwackee Bucks
Tip: [ 1 / 1 ] Joe Halff Time / Full Time match !
Odd: 3.25
Safe: %1O1 strong info <3
CONGRATULATIONS FROM NOW
който има пари да играе, пича хвана 4 поред коефи 7 +, пък 3.25 да го издъни, няма да го повярвам