Днеска доволно..
Словакия 1во пол / 1
Швейцария 1во пол / 1
Испания / 1
Швеция / 2
Австрия Над 2,5
20 / 110
Тема за футболни прогнози
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за футболни прогнози
[/center]Re: Тема за футболни прогнози
Rofles написа:Днеска доволно..
Словакия 1во пол / 1
Швейцария 1во пол / 1
Испания / 1
Швеция / 2
Австрия Над 2,5
20 / 110
то никакви изненади днес
букитата се претърпели загуби, очаквам утре да има някоя изненадка
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- dreben23
- Контакти:
Видяхте ли, дадох ви добри прогнози и всички спечелихте и едно мерси няма да има пак! 
Колкото и да ви е гадно, към мен трябва само с респект да се отнасяте!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Видяхте ли, дадох ви добри прогнози и всички спечелихте и едно мерси няма да има пак!
Бяха много трудни за прогнозиране нали ?
- dreben23
- Контакти:
Мерси, аз смятам, че не толкова лесно, както може да видите точните избягаха в последните десетина минути, ама щом казвате, че е лесно. Те такива са най-трудните, особено за точен резултат. Иначе ми влизат по няколко за нормални мачове, а сега нямам!
Моля, давайте прогнозите си за днес!
Каквото и да кажа, вие никога няма да имате никакъв респект към нищо и никого, тъй че ми е все едно какво ще кажете.
Тъпото в цялата работа е, че аз трябва да се подигравам на вас, а не обратното, ама няма да го направя, щото не е лесна работа да се познават уредените мачове.
Ся някой ако ми каже, че вчера е нямало уредени, го признавам. Целият кръг го нагласиха, точно това е проблемът, че си мислите, че като е нямало изненади не са нагласени! Глупости, според мен са.

[offtopic]Периодично го правят така, че да бият всички силни в определени кръгове. И в някой следващ кръг всички ще хванат пак шнура на телевизорите си.
[/offtopic]
Каквото и да кажа, вие никога няма да имате никакъв респект към нищо и никого, тъй че ми е все едно какво ще кажете.
[offtopic]Периодично го правят така, че да бият всички силни в определени кръгове. И в някой следващ кръг всички ще хванат пак шнура на телевизорите си.
***САМО ЦСКА!***
Толкова си влязъл във филма, че чак няма излизане. 
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- dreben23
- Контакти:
Niksh0 написа:Толкова си влязъл във филма, че чак няма излизане.
На теб кво ти пука, просто обичам футбола, компютрите, музиката, английския, филмите повече от вас, аз съм си в моя филм, вие си бъдете във вашите!
Направо ви пиша сценария за филмите и ми дреме за мнението ви!
18 мача до момента изиграни- 13 познати на знак, 5 не, нито един точен
Това си ми е хоби, освен това си съсипвам живота с тези неща ежедневно, както на някои им е хоби да опитат да повръщат редовно като Лео Меси примерно! Някой съди ли ги тях?
***САМО ЦСКА!***
Пичове досега си мислех, че такива Типстър и т.н. не съществуват, обаче 1 пич от 4 дена дава безплатни прогнози с 5 + коеф (5,6,7 и горница) и дотук е 4/4....онзи ден е хванал английски 3=2 точен, след тва Швеция да бие 2-0 Молдова...и аз от вчера му залагам мачовете вчера Специя-Пескара X/X
днес даде Лансиано-Естела X/1 и пак печалба...
дава всеки ден по 1 мач, само точни и HT/FT
утре ако даде мач ще пиша тук
човека си пише, че мачът е уреден и няма как да не излезе и да слагаме мн пари, ама аз съм страхлив
(още му нямам доверие на 100 %)

днес даде Лансиано-Естела X/1 и пак печалба...
дава всеки ден по 1 мач, само точни и HT/FT
утре ако даде мач ще пиша тук
човека си пише, че мачът е уреден и няма как да не излезе и да слагаме мн пари, ама аз съм страхлив

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- dreben23
- Контакти:
dreben23 написа:Квалификации за европейско първенство-прогнози
Англия- Литва 3:0 1
Македония-Беларус 1:0 1
Лихтенщайн-Австрия 0:4 2
Молдова-Швеция 0:1 2
Словакия-Люксембург 2:0 1
Словения-Сан Марино 3:0 1
Швейцария-Естония 2:0 1
Казахстан-Исландия 1:3 2
Азербайджан-Малта 1:0 1
Андора-Босна 1:3 2
Белгия-Кипър 3:0 1
Черна Гора- Русия 1:2 2
Испания - Украйна 2:1 1
Хърватска- Норвегия 1:1 Х
Израел-Уелс 1:2 2
БЪЛГАРИЯ-ИТАЛИЯ 1:2 2
Холандия-Турция 1:0 1
Сев.Ирландия-Финландия 2:0 1
Румъния-Фарьорски о-ви 2:0 1
Шотландия-Гибралтар 4:0 1
Чехия- Латвия 3:0 1
Албания-Армения 1:0 1
Грузия-Германия 0:3 2
Унгария-Гърция 2:0 1
Португалия-Сърбия 2:1 1 единственият мач, който не го дадох по статистика влезе, а освен това ми беше и жокерче, голям куриоз се получи, ще умра от смях![]()
![]()
![]()
Ейре-Полша 1:2 2
Израел-Белгия 0:2 2
Франция-Дания 3:1 1
Един мач ми бяга, ама не мога си го открия!
Открих го.
Е, огря ме с последния мач баш!
Можеше и още малко по-добре, но не се замислих за някои мачове много детайлно, като например подцених серията на Чехия и тази между България-Италия с хиксовете!
Ама и така е добре, филми викате много гледам, не само филми и мачове гледам повечко!
Те всички уредени, ама нема кой да ни ги каже, а и немам нужда да ми казва никой сякаш, имам си умения и дарби, познавам играчите какво могат и не могат и ме кефи да си го отгатвам, който не може да му мисли и чака да му го напишат, че е уреден.
Това бяха последните прогнози от мен в тази тема, няма да ви надувам повече и главите като не ви кефи, успех момчета и момичета, каквото исках да го покажа, го показах. Един съвет от мен- никога не се подигравайте на по-талантливи хора от вас, ще сгрешите фатално, това само ги амбицира и намалете използването на ботовете по игрите, за да мога да си направя отбор по вкуса, а не да ми е пълен с роботизирана кухненска техника!
Успех и много бъдещи печалби на всички!
***САМО ЦСКА!***
GAME OF CONFIDENCE
Time ; 02:30
Team ; Atalanta Hawks - Millwackee Bucks
Tip: [ 1 / 1 ] Joe Halff Time / Full Time match !
Odd: 3.25
Safe: %1O1 strong info <3
CONGRATULATIONS FROM NOW
който има пари да играе, пича хвана 4 поред коефи 7 +, пък 3.25 да го издъни, няма да го повярвам

Time ; 02:30
Team ; Atalanta Hawks - Millwackee Bucks
Tip: [ 1 / 1 ] Joe Halff Time / Full Time match !
Odd: 3.25
Safe: %1O1 strong info <3
CONGRATULATIONS FROM NOW
който има пари да играе, пича хвана 4 поред коефи 7 +, пък 3.25 да го издъни, няма да го повярвам