Мистри написа:Подадоха ли оставка, че съм ...притеснен?
Подадоха. Аз съм много притеснен, сега какво ще прави клубът без този гений владимиров. Край! Без този интелект, Левски няма да го бъде.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Мистри написа:Подадоха ли оставка, че съм ...притеснен?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Чакайте малко, тея оставки тепърва трябва да се приемат май.
Да не стане като на Гонзо с "оставката".
plamenst7 написа:Хубаво би било местата на подалите оставки да бъдат заети от професионалисти и да се запази УС функциониращ. Това беше най-голямата тъпотия която можеше да се случи.
Много ми е интересно, какво очакват от Тръста и НКП да се случи с клуба от тук нататък. Аз не виждам друг вариант, освен да се появи отнякъде или нов собствник с възможности да издържа клуба или крупен спонсор от ранга на Газпром. Вероятността обаче едно от двете да се случи граничи с фантастиката. Всичко останало е продължаване на потъването и агонията. Та ние не можем дори да си плащаме заплатите на футболистите. Кой се очаква, че ще остане за следващия сезон? Вървим по пътя на баскетболния отбор ми се струва.
plamenst7 написа:Хубаво би било местата на подалите оставки да бъдат заети от професионалисти и да се запази УС функциониращ. Това беше най-голямата тъпотия която можеше да се случи.
Много ми е интересно, какво очакват от Тръста и НКП да се случи с клуба от тук нататък. Аз не виждам друг вариант, освен да се появи отнякъде или нов собствник с възможности да издържа клуба или крупен спонсор от ранга на Газпром. Вероятността обаче едно от двете да се случи граничи с фантастиката. Всичко останало е продължаване на потъването и агонията. Та ние не можем дори да си плащаме заплатите на футболистите. Кой се очаква, че ще остане за следващия сезон? Вървим по пътя на баскетболния отбор ми се струва.
Avanti_Ragazzi написа:к.р лиценз!!!
Син до гроб_ написа:Avanti_Ragazzi написа:к.р лиценз!!!
А бе, майната му на лиценза! То пък като вземем лиценз та ще спечелим Лига Европа! Ако участваме в Европа пак ще има 5-6 освободени и 6-7 нови с подобни заплати и се получава омагьосан кръг.
Потребители, разглеждащи този форум: Ventsi1999, Венелин и 16 госта