Фен тръст "Синя България"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Доктор Н

Мнениеот Eminem » 26 мар 2015 19:00

Мистри написа:Подадоха ли оставка, че съм ...притеснен? :lol:

Подадоха. Аз съм много притеснен, сега какво ще прави клубът без този гений владимиров. Край! Без този интелект, Левски няма да го бъде.

Потребителски аватар
1982

Re: Фен тръст "Синя България"

Мнениеот 1982 » 26 мар 2015 19:02

Чакайте малко, тея оставки тепърва трябва да се приемат май.

Да не стане като на Гонзо с "оставката".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 26 мар 2015 19:09

1982 написа:Чакайте малко, тея оставки тепърва трябва да се приемат май.

Да не стане като на Гонзо с "оставката".

Колко малко да чакаме?
Колкото вие имахте нови собственици? :lol:
Не мога да разбера, дразните се , когато някой влиза и пише във вашия форум подигравателно, а ти и още няколко си врете зурлите постоянно в нашия.
Що не си на опашка да купуваш акции?
Защото лупи пак ви излъга? :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 26 мар 2015 19:10

Хубаво би било местата на подалите оставки да бъдат заети от професионалисти и да се запази УС функциониращ. Това беше най-голямата тъпотия която можеше да се случи.
Много ми е интересно, какво очакват от Тръста и НКП да се случи с клуба от тук нататък. Аз не виждам друг вариант, освен да се появи отнякъде или нов собствник с възможности да издържа клуба или крупен спонсор от ранга на Газпром. Вероятността обаче едно от двете да се случи граничи с фантастиката. Всичко останало е продължаване на потъването и агонията. Та ние не можем дори да си плащаме заплатите на футболистите. Кой се очаква, че ще остане за следващия сезон? Вървим по пътя на баскетболния отбор ми се струва.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 26 мар 2015 19:14

plamenst7 написа:Хубаво би било местата на подалите оставки да бъдат заети от професионалисти и да се запази УС функциониращ. Това беше най-голямата тъпотия която можеше да се случи.
Много ми е интересно, какво очакват от Тръста и НКП да се случи с клуба от тук нататък. Аз не виждам друг вариант, освен да се появи отнякъде или нов собствник с възможности да издържа клуба или крупен спонсор от ранга на Газпром. Вероятността обаче едно от двете да се случи граничи с фантастиката. Всичко останало е продължаване на потъването и агонията. Та ние не можем дори да си плащаме заплатите на футболистите. Кой се очаква, че ще остане за следващия сезон? Вървим по пътя на баскетболния отбор ми се струва.

Професионалисти?
В Левски?
Ти се шегуваш.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 26 мар 2015 19:16

plamenst7 написа:Хубаво би било местата на подалите оставки да бъдат заети от професионалисти и да се запази УС функциониращ. Това беше най-голямата тъпотия която можеше да се случи.

От кои професионалисти? Имена?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 26 мар 2015 19:16

к.р лиценз!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 26 мар 2015 19:18

Avanti_Ragazzi написа:к.р лиценз!!!

А бе, майната му на лиценза! То пък като вземем лиценз та ще спечелим Лига Европа! Ако участваме в Европа пак ще има 5-6 освободени и 6-7 нови с подобни заплати и се получава омагьосан кръг.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 26 мар 2015 19:21

Син до гроб_ написа:
Avanti_Ragazzi написа:к.р лиценз!!!

А бе, майната му на лиценза! То пък като вземем лиценз та ще спечелим Лига Европа! Ако участваме в Европа пак ще има 5-6 освободени и 6-7 нови с подобни заплати и се получава омагьосан кръг.

С Ганьо начело клубът върви към А окръжна, това е реалността просто!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 мар 2015 19:22

Най лошото е че постоянно се трупат нови дългове :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”