Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот konvoec » 26 мар 2015 14:45

W84me написа:Тръста напуска УС. Утре ще има пресконференция.

Сега да видим до къде ще го докараме...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 мар 2015 14:51

konvoec написа:

Що?С Тръста докъде я докарахме???

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 мар 2015 14:52

blue avalanche написа:Що?С Тръста докъде я докарахме???

Малко по-назад ти дадох един малък пример за това, с какво точно помага Тръста.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 26 мар 2015 14:54

blue avalanche написа:
konvoec написа:

Говоря за тръста, до къде ще го докараме. Иначе е ясно до къде сме го докарали в клуба, с или без тръст. Гледам има мнения, че Батков трябва да остане. Защо не? Всичко дава за народа!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 мар 2015 17:35

blue avalanche написа:
konvoec написа:

Поне опитахме, не знам защо никой не отбелязва това :? Е, за голяма жалост не стана, важното беше да се пробва някакво разчупване на очевидно вече износения модел.
Оттук нататък - Бог с нас!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 мар 2015 17:45

TristaNNN написа:
blue avalanche написа:
konvoec написа:

Поне опитахме, не знам защо никой не отбелязва това :? Е, за голяма жалост не стана, важното беше да се пробва някакво разчупване на очевидно вече износения модел.

Както цитирах по-горе,нито един отбор по света не е бил спасен от своите фенове.Така,че всичко беше с предизвестен край.
Въпросът е за какво беше цялата "пушилка"???

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 26 мар 2015 17:48

Всичко хубаво, но само не разбирам заплахата към Батков, че тръста щял да излезе? Мен това ми изглежда като услуга към Батков. Той все пак не умираше от желание да подарява акции на тръста, а го направо по популистки причини. Сега му идва супер, ако се махнат. Освен това ще може да каже, пуснах ги да помагат, а те сслед 4-5 месеца избягаха....

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 мар 2015 17:56

blue avalanche написа:
TristaNNN написа:
blue avalanche написа:
konvoec написа:

Както цитирах по-горе,нито един отбор по света не е бил спасен от своите фенове.Така,че всичко беше с предизвестен край.

Ти добре си го цитирал, даже съм напълно съгласен с цитираното, но ние не искахме и никога не сме искали да управляваме, а по-скоро да съдействаме за смяната на собствеността при евентуален интерес от някой си. Пиша в първо лице, множествено число, защото аз също съм едно от тези 1037 сини сърца, сиреч -официално член на тръста. Боже, не мога да повярвям, че това се обяснява ли обяснява и пак остава неразбрано :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 26 мар 2015 18:02

Logical person написа:Всичко хубаво, но само не разбирам заплахата към Батков, че тръста щял да излезе? Мен това ми изглежда като услуга към Батков. Той все пак не умираше от желание да подарява акции на тръста, а го направо по популистки причини. Сега му идва супер, ако се махнат. Освен това ще може да каже, пуснах ги да помагат, а те сслед 4-5 месеца избягаха....

Всичко хубаво ама Ганя как ше се оправи финансово, като от есента не дал и един лев за клубът?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 мар 2015 18:02

TristaNNN написа:
blue avalanche написа:Както цитирах по-горе,нито един отбор по света не е бил спасен от своите фенове.Така,че всичко беше с предизвестен край.

Ти добре си го цитирал, даже съм напълно съгласен с цитираното, но ние не искахме и никога не сме искали да управляваме, а по-скоро да съдействаме за смяната на собствеността при евентуален интерес от някой си. Пиша в първо лице, множествено число, защото аз също съм едно от тези 1037 сини сърца, сиреч -официално член на тръста. Боже, не мога да повярвям, че това се обяснява ли обяснява и пак остава неразбрано :|

Със сигурност ти и някои други колеги сте "прегърнали" каузата от цялото си сърце.Не се съмнявам.
Но "присъствието" на компрометирани фигури като Гугутката(и неговите айнзацгрупи) НЯМА как да се пренебрегне,да не се отрази,да се обясни...
Както обичате да казвате в София:
"Нали се сещаш???"
:)
ПП.Пак казвам,ако се сумират сумите,които Левски плати като глоби през последните 2 години заради ИМЕННО тези лица,сега,май,нямаше да треперим за лиценза,нали?

Върни се в “Левски”