W84me написа:Тръста напуска УС. Утре ще има пресконференция.
Сега да видим до къде ще го докараме...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Тръста напуска УС. Утре ще има пресконференция.
konvoec написа:W84me написа:Тръста напуска УС. Утре ще има пресконференция.
blue avalanche написа:Що?С Тръста докъде я докарахме???
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
blue avalanche написа:konvoec написа:W84me написа:Тръста напуска УС. Утре ще има пресконференция.
Що?С Тръста докъде я докарахме???
blue avalanche написа:konvoec написа:W84me написа:Тръста напуска УС. Утре ще има пресконференция.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:blue avalanche написа:konvoec написа:W84me написа:Тръста напуска УС. Утре ще има пресконференция.
Поне опитахме, не знам защо никой не отбелязва товаЕ, за голяма жалост не стана, важното беше да се пробва някакво разчупване на очевидно вече износения модел.
Оттук нататък - Бог с нас!
blue avalanche написа:TristaNNN написа:blue avalanche написа:konvoec написа:W84me написа:Тръста напуска УС. Утре ще има пресконференция.
Поне опитахме, не знам защо никой не отбелязва товаЕ, за голяма жалост не стана, важното беше да се пробва някакво разчупване на очевидно вече износения модел.
Оттук нататък - Бог с нас!
Както цитирах по-горе,нито един отбор по света не е бил спасен от своите фенове.Така,че всичко беше с предизвестен край.
Въпросът е за какво беше цялата "пушилка"???
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Logical person написа:Всичко хубаво, но само не разбирам заплахата към Батков, че тръста щял да излезе? Мен това ми изглежда като услуга към Батков. Той все пак не умираше от желание да подарява акции на тръста, а го направо по популистки причини. Сега му идва супер, ако се махнат. Освен това ще може да каже, пуснах ги да помагат, а те сслед 4-5 месеца избягаха....
TristaNNN написа:blue avalanche написа:Както цитирах по-горе,нито един отбор по света не е бил спасен от своите фенове.Така,че всичко беше с предизвестен край.
Въпросът е за какво беше цялата "пушилка"???
Ти добре си го цитирал, даже съм напълно съгласен с цитираното, но ние не искахме и никога не сме искали да управляваме, а по-скоро да съдействаме за смяната на собствеността при евентуален интерес от някой си. Пиша в първо лице, множествено число, защото аз също съм едно от тези 1037 сини сърца, сиреч -официално член на тръста. Боже, не мога да повярвям, че това се обяснява ли обяснява и пак остава неразбрано
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, Cooler и 18 госта