bobo_13 написа:dreben23 написа:Капитане, колко бяха от ЦСКА помниш ли бивши и настоящи?

Започваме Кременлиев, Стоичков, Киряков, Лечков, моят идол Костадинов, Бончо Генчев, Петър Михтарски, Трифон Иванов, Ивайло Андонов, Георги Георгиев.. другите ги не помня. 10 ги изкарах аз и повечето след това са известни, а от вашите кои са ви известните- Михайлов, Сираков и Боримиров, дори и тяхната е спорна, ако мислиш, че не съм ги гледал прехвалените левскарчета, само Боримиров и Боби може да се каже, че са имали добри кариери и постоянни изяви. Сираков знаете ли кога му бяха успешни изявите, като заигра малко в Славия и има някой друг гол в дербито, тва му е

Останалото не е ли пълнеж?

Никога не сме имали по-успешни футболисти от тези минали през ЦСКА, така че без да ми се сърдите, ама и вие сте си били винаги част от този пълнеж!

Хахахаха кои ваши ве?
Кременлие - юноша на СЛавия, направил име със Славия и Левски, после Олимпиакос и някъде към зенита дойде в ЦСКА
Стоичков - знаем, че не е юноша на ЦСКА
Киряков - юноша на Етър, станал шампион с Етър, отиде в Ла Коруня и Лерида, и се върна за 1 година у нас да поиграе за ЦСКА
Бончо Генчев - подобно на Киряков...направи име с Етър, после отиде Спортинг, Ипсуич и като тръгна да се пенсионира дойде да порита в ЦСКА
Тунцо- юноша на Етър и наложен от Етър в мъжкия футбол
Михтарски, Андонов- направиха име с Пирин, откъдето пробиха в мъжкия футбол
Георги Геогиев - направи име с МАрица Пд и Тракия
Били ваши....смешник.
Недей ми века, виж кво е писал капитана- бивши и настоящи (по-правилното е бъдещи), демек към дата САЩ 94, плюс минус някоя година. Щото съвсем настоящи ако са, те не са и сънували Световни първенства!

Че то аз ако не знам кой откъде е тръгнал ве, кой ще знае, ама знам и друго- всички известни български футболисти са от ЦСКА ве!

И до 90-те години всички бягаха от отборите си или им ги приватизирахме и искаха после и пари, а вас ви ги даваха подарък, не и без нужното от тяхна страна желание, за да играят в ЦСКА, включително и бате ви Тройчо, който малко преди това е побягнал от прозореца на синята тоалетна, чак след това започва да става обратното- започнаха да бягат от ЦСКА в Левски, знаете ги кои са- Ангелов, Букарев и т.н., все футболни величия станали хора в ЦСКА, вие кво имахте ве, един Мъри Стоилов-юноша на Касково ако не бъркам!
Аз макар и смешник, съм гледал силни играчи и във футбола и във всеки друг български спорт, а сегашните смешници кво ми гледате ве?

Затова сме на дередже, щото сега всичко е осеяно с крадливи смешници!

Защо лъжете малките си деца, че Левски е имал някакви кой знае какви футболни величия, като никога не ги е имал?

Пълните им главите с лъжи- кой Гонзо ли беше звезда, или Кривия, или пък Гибона, или който и да вземеш, а всичко ви даваха подарък, мизерюги такива, затова всички ви мразят ве- вашето винаги е било лъжа и измама!