Сапунките ФК Левски и ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: Сапунките ФК Левски и ЦСКА

Мнениеот dafquezz » 26 мар 2015 16:46

moreni_max написа:Лудогорец имат и още едно голямо предимство: нямат манталитета на отбор бутан от властта и не смятат, че всичко им принадлежи. Отделно самия Домусчиев симпатизира на малките провинциални отбори и желае и те да се развият, за да има конкуренция на родния шампионат. Нямат и оная силна съдийска агитка, която я имаха и развиваха столичани десетилетия.

:lol: :lol: :lol:
Разкажи някой друг, добър си!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:alchemist

Мнениеот Странджата » 26 мар 2015 16:52

Да се пуснат купони за феновете - да му се направи паметник пред Армията :) Имахме досега един, дето два пъти ни освобождава при положение, че веднаж сме били под робство, сега се появи втори - два пъти да спасява, без да е спасил ни веднаж.
Подкрепете Лупи, дайте му пари за баничка и трамваен билет!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 мар 2015 16:56

ivan56 написа:Приемаме ,че ЦСКА и Левски са величини то тогава какви са Магдебург,Динамо Тбилиси,Мехелен,Слован Братислава.
Може и да не ми отговаряте. :lol:

То цяла страница трябва да се пишат отбори, но какво от това- който не е играл футбол, той не е и губил. :) И въпреки всичко не може без тях, иначе всяка година ще се играят плейофи! :lol: :lol:

Никой не чете аз какво пиша, щото истината боли, игнорирайте щом боли, няма проблем. :mrgreen: Ама знаете, че всичко е болезнена истина. ;)
Последна промяна от dreben23 на 26 мар 2015 16:59, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 26 мар 2015 16:59

Да така е. Но случайно или не в момента двата отбора не са били по-зле в цялата си история , както са сега. В същото време националния отбор е на дъното , никога не сме били толкова зле от 1962г. насам. Както казах в началото случайно или не.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 мар 2015 17:01

По тази логика и националният трябва да го закрием... :lol: Дано преди това не ни закрие скуадра адзура! :mrgreen:

От 62 г не сме били така, но и от 68-ма нямаме победа над Италия! :lol: :lol: И това не е критерий обаче, зависи от съперници и поколения футболисти, били те добри или лоши! Е, в момента са само лоши, защото добрите като Митко Бербатов никой не ги уважава! А къде е бате Митко- играе четвъртфинал в ШЛ след няколко седмици! :lol:
Последна промяна от dreben23 на 26 мар 2015 17:05, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 26 мар 2015 17:03

dreben23 написа:Капитане, колко бяха от ЦСКА помниш ли бивши и настоящи? :lol:
Започваме Кременлиев, Стоичков, Киряков, Лечков, моят идол Костадинов, Бончо Генчев, Петър Михтарски, Трифон Иванов, Ивайло Андонов, Георги Георгиев.. другите ги не помня. 10 ги изкарах аз и повечето след това са известни, а от вашите кои са ви известните- Михайлов, Сираков и Боримиров, дори и тяхната е спорна, ако мислиш, че не съм ги гледал прехвалените левскарчета, само Боримиров и Боби може да се каже, че са имали добри кариери и постоянни изяви. Сираков знаете ли кога му бяха успешни изявите, като заигра малко в Славия и има някой друг гол в дербито, тва му е :lol: :lol: Останалото не е ли пълнеж? :lol:

Никога не сме имали по-успешни футболисти от тези минали през ЦСКА, така че без да ми се сърдите, ама и вие сте си били винаги част от този пълнеж! :lol:

Хахахаха кои ваши ве?

Кременлие - юноша на СЛавия, направил име със Славия и Левски, после Олимпиакос и някъде към зенита дойде в ЦСКА
Стоичков - знаем, че не е юноша на ЦСКА
Киряков - юноша на Етър, станал шампион с Етър, отиде в Ла Коруня и Лерида, и се върна за 1 година у нас да поиграе за ЦСКА
Бончо Генчев - подобно на Киряков...направи име с Етър, после отиде Спортинг, Ипсуич и като тръгна да се пенсионира дойде да порита в ЦСКА
Туньо- юноша на Етър и наложен от Етър в мъжкия футбол
Михтарски, Андонов- направиха име с Пирин, откъдето пробиха в мъжкия футбол
Георги Геогиев - направи име с МАрица Пд и Тракия

Били ваши....смешник.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 мар 2015 17:20

bobo_13 написа:
Започваме Кременлиев, Стоичков, Киряков, Лечков, моят идол Костадинов, Бончо Генчев, Петър Михтарски, Трифон Иванов, Ивайло Андонов, Георги Георгиев.. другите ги не помня. 10 ги изкарах аз и повечето след това са известни, а от вашите кои са ви известните- Михайлов, Сираков и Боримиров, дори и тяхната е спорна, ако мислиш, че не съм ги гледал прехвалените левскарчета, само Боримиров и Боби може да се каже, че са имали добри кариери и постоянни изяви. Сираков знаете ли кога му бяха успешни изявите, като заигра малко в Славия и има някой друг гол в дербито, тва му е :lol: :lol: Останалото не е ли пълнеж? :lol:

Никога не сме имали по-успешни футболисти от тези минали през ЦСКА, така че без да ми се сърдите, ама и вие сте си били винаги част от този пълнеж! :lol:

Хахахаха кои ваши ве?

Кременлие - юноша на СЛавия, направил име със Славия и Левски, после Олимпиакос и някъде към зенита дойде в ЦСКА
Киряков - юноша на Етър, станал шампион с Етър, отиде в Ла Коруня и Лерида, и се върна за 1 година у нас да поиграе за ЦСКА
Бончо Генчев - подобно на Киряков...направи име с Етър, после отиде Спортинг, Ипсуич и като тръгна да се пенсионира дойде да порита в ЦСКА
Тунцо- юноша на Етър и наложен от Етър в мъжкия футбол

Били ваши....смешник.

Недей ми века, виж кво е писал капитана- бивши и настоящи (по-правилното е бъдещи), демек към дата САЩ 94. Щото съвсем настоящи ако са, те не са и сънували Световни първенства! :lol: Че то аз ако не знам кой откъде е тръгнал ве, кой ще знае, ама знам и друго- всички известни български футболисти са от ЦСКА ве! :P И до 90-те години всички бягаха от отборите си или им ги приватизирахме, не и без нужното от тяхна страна желание, за да играят в ЦСКА, включително и бате ви Тройчо, чак след това стана обратното- започнаха да бягат от ЦСКА в Левски, знаете ги кои са- Ангелов, Букарев и т.н. все футболни величия станали хора в ЦСКА, вие кво имахте ве, един Мъри Стоилов! ;)
Аз макар и смешник, съм гледал силни играчи и във футбола и във всеки друг български спорт, а сегашните смешници кво ми гледате ве? :lol: Затова сме на дередже, щото сега всичко е осеяно с крадливи смешници! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 26 мар 2015 17:22

През 1994 Кременлиев беше в Левски , Михтарски е играл първо в Левски след това отива в ЦСКА , Цанко Цветанов , Боби Михайлов , Златко Янков , Наско Сираков , Пламен Николов и др.

dreben23 написа:По тази логика и националният трябва да го закрием... :lol: Дано преди това не ни закрие скуадра адзура! :mrgreen:

От 62 г не сме били така, но и от 68-ма нямаме победа над Италия! :lol: :lol: И това не е критерий обаче, зависи от съперници и поколения футболисти, били те добри или лоши! Е, в момента са само лоши, защото добрите като Митко Бербатов никой не ги уважава! А къде е бате Митко- играе четвъртфинал в ШЛ след няколко седмици! :lol:

През 1968 сме имали футболисти като Кирил Ивков , Петър Жеков , Георги Аспарухов , Димитър Якимов , Димитър Пенев , Динко Дермрнджиев , Александър Шаламанов , Никола Котков и др. Мислиш ли , че след 50 години някой ще знае кои са Валери Лозанов , Ивелин Попов и др.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 мар 2015 17:23

bobo_13 написа:

Хахахаха кои ваши ве?

Били ваши....смешник.

Недей ми века, виж кво е писал капитана- бивши и настоящи (по-правилното е бъдещи), демек към дата САЩ 94, плюс минус някоя година. Щото съвсем настоящи ако са, те не са и сънували Световни първенства! :lol: Че то аз ако не знам кой откъде е тръгнал ве, кой ще знае, ама знам и друго- всички известни български футболисти са от ЦСКА ве! :P И до 90-те години всички бягаха от отборите си или им ги приватизирахме и искаха после и пари, а вас ви ги даваха подарък, не и без нужното от тяхна страна желание, за да играят в ЦСКА, включително и бате ви Тройчо, който малко преди това е побягнал от прозореца на синята тоалетна, чак след това започва да става обратното- започнаха да бягат от ЦСКА в Левски, знаете ги кои са- Ангелов, Букарев и т.н., все футболни величия станали хора в ЦСКА, вие кво имахте ве, един Мъри Стоилов-юноша на Касково ако не бъркам!
Аз макар и смешник, съм гледал силни играчи и във футбола и във всеки друг български спорт, а сегашните смешници кво ми гледате ве? :lol: Затова сме на дередже, щото сега всичко е осеяно с крадливи смешници! :mrgreen:

Защо лъжете малките си деца, че Левски е имал някакви кой знае какви футболни величия, като никога не ги е имал? :)
Пълните им главите с лъжи- кой Гонзо ли беше звезда, или Кривия, или пък Гибона, или който и да вземеш, а всичко ви даваха подарък, мизерюги такива, затова всички ви мразят ве- вашето винаги е било лъжа и измама!
Последна промяна от dreben23 на 26 мар 2015 17:41, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 26 мар 2015 17:28

dreben23 написа:
bobo_13 написа:
Хахахаха кои ваши ве?

Били ваши....смешник.

Недей ми века, виж кво е писал капитана- бивши и настоящи (по-правилното е бъдещи), демек към дата САЩ 94. Щото съвсем настоящи ако са, те не са и сънували Световни първенства! :lol: Че то аз ако не знам кой откъде е тръгнал ве, кой ще знае, ама знам и друго- всички известни български футболисти са от ЦСКА ве! :P И до 90-те години всички бягаха от отборите си или им ги приватизирахме, не и без нужното от тяхна страна желание, за да играят в ЦСКА, включително и бате ви Тройчо, чак след това стана обратното- започнаха да бягат от ЦСКА в Левски, знаете ги кои са- Ангелов, Букарев и т.н. все футболни величия станали хора в ЦСКА, вие кво имахте ве, един Мъри Стоилов! ;)

Кои са били в ЦСКА към дата САЩ '94???? Я си помисли пак. Само резервите Михтарски и Андонов бяха в ЦСКА към лятото на 1994 г. Я пак си помисли? Айде оставям те да ги броиш, ама така нагло да лъжеш......Всички останали от години играят в чужбина
Интериорни врати - Врати хармоника

Върни се в “Футбол - България”