Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Инджов и Манджукови се отказаха от ЦСКА - Сбогом!

Мнениеот memnto » 25 мар 2015 18:48

Не, няма логика да е той.
Защо да е микре? :roll:

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 25 мар 2015 18:55

memnto написа:Не, няма логика да е той.
Защо да е микре? :roll:

ЦСКА [стадион и бази] без дългове, за 3-4 млн. лв... безценно ! Това е мерака, дори с цена В-група .
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 25 мар 2015 19:00

И все пак не ми се връзва микре да е толкова влиятелен та да стои НАД бивши агенти от ДС? :?

Тик-Так1892
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Тик-Так1892 » 25 мар 2015 19:03

Red joker написа:
Тик-Так1892 написа:
Red joker написа:Момчета не бива да скачате така първосигнално :!: Томов и Стойчо не са светци,но малко или много задържаха Клуба две години над водата,дадоха отсрочка за евентуалното му спасяване :!: Това че Томов няма авторитет,а Стойчо има много врагове и сред чужди и чрез свои ,може би е главната причина да не успеят да получат подкрепа!Много ми е интересно как два дена преди днешните събития излязоха лицата Чезари и Бучински и оплюха и двамата,като даже Бучински си позволи да каже,че Манджукови и Инджови трябва да са луди да поемат Клуба :o Ясно е ,че всички са против тях,но защо пък смятат,че въпросните две фамилии идват с чисти помисли,особено след днешните циркове ;) !?Ясно е също така ,че целта е да прецакат Томов и да го изхвърлят зад борда,нещо ,с което не съм много съгласен,защото след грандиозният скандал преди 7г.,той все пак се опита да помогне и да се реваншира за грешките си,влизайки в много рискова ситуация и малко или много заслужава някаква компенсация,дори и да е морална,а господата почнаха да свирят на същата струна-че той лъже и посипвайки сол в раната ,разчитат общественото мнение да го срине и феновете да го изметат от „Армията“ :idea: :!:

Ти тъп ли си,бе?Томов влезна в ЦСКА единствено и само за да отърве затвора,искал да се реваншира,ех потресаващо наивни сте.И не драги,не съм с Майкъла,нито с никого,просто си спомних за неговото изказване,той,че е лаладжия,факт.Една част от феновете с този,който ги черпи пиячка и им дава розови обещания,другата си изказва мнението из форумите,а на стадиона или не идва,или си трайка.Ако наистина обичате ЦСКА,утре отидете и изметете цялата тази пасмина.Томовци,Манджуковци,Инджовци,те доказа,че си схемите са им преди всичко,не болеят за ЦСКА.Стига самозалъгване и празни приказки или ще се връщаме към идентичността си или по-добре да фалираме и да не съществуваме.

А бе не знам дали съм тъп или остър,ама точно па такива клакьори като тебе не може да ми дават тон в живота и да ме призовават какво да правя и какво не ;) Тебе те наблюдавам от две години близо,как не спираш да лаеш срещу управлението и ръководството на отбора,без да даваш някаква алтернатива ,за мене си откровен провокатор и форумен трол :!:

Това си е твое мнение,от което на мен не ми пука.За мен е важно ЦСКА да стане нормален,работещ клуб,какъвто не е бил през тези 25-26 години,с изключение може би на ерата на Божков,който обаче просто не беше привърженик на отбора ни,за жалост.Разсъжденията тук са излишни,който може утре да дойде и да поиска БЪДЕЩЕ ЗА ЦСКА,стига панаир.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 мар 2015 19:10

Е ми СБОГОМ,дано да е така,надявам се хора като тези,гореспоменатите,които съсипват банки,предприятия и човешки съдби,да си разкарат мръсните ръце от нашият отбор :x !Надявам се Томов наистина да има план „Б“ и да извади некой и друг жокер от ръкава :lol: иначе става кофти :cry: Жалко,че се е хванал с тия мръсници,дано не ни съсипят :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 25 мар 2015 19:16

Red joker написа:Е ми СБОГОМ,дано да е така,надявам се хора като тези,гореспоменатите,които съсипват банки,предприятия и човешки съдби,да си разкарат мръсните ръце от нашият отбор :x !Надявам се Томов наистина да има план „Б“ и да извади некой и друг жокер от ръкава :lol: иначе става кофти :cry: Жалко,че се е хванал с тия мръсници,дано не ни съсипят :!:

Трудно !.. По-вероятно е да му направят ,,врътка,, !.. Ама не е лесен . ;) ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 мар 2015 19:18

Тик-Так1892 написа:
Red joker написа:
Тик-Так1892 написа:
Red joker написа:Момчета не бива да скачате така първосигнално :!: Томов и Стойчо не са светци,но малко или много задържаха Клуба две години над водата,дадоха отсрочка за евентуалното му спасяване :!: Това че Томов няма авторитет,а Стойчо има много врагове и сред чужди и чрез свои ,може би е главната причина да не успеят да получат подкрепа!Много ми е интересно как два дена преди днешните събития излязоха лицата Чезари и Бучински и оплюха и двамата,като даже Бучински си позволи да каже,че Манджукови и Инджови трябва да са луди да поемат Клуба :o Ясно е ,че всички са против тях,но защо пък смятат,че въпросните две фамилии идват с чисти помисли,особено след днешните циркове ;) !?Ясно е също така ,че целта е да прецакат Томов и да го изхвърлят зад борда,нещо ,с което не съм много съгласен,защото след грандиозният скандал преди 7г.,той все пак се опита да помогне и да се реваншира за грешките си,влизайки в много рискова ситуация и малко или много заслужава някаква компенсация,дори и да е морална,а господата почнаха да свирят на същата струна-че той лъже и посипвайки сол в раната ,разчитат общественото мнение да го срине и феновете да го изметат от „Армията“

Ти тъп ли си,бе?Томов влезна в ЦСКА единствено и само за да отърве затвора,искал да се реваншира,ех потресаващо наивни сте.И не драги,не съм с Майкъла,нито с никого,просто си спомних за неговото изказване,той,че е лаладжия,факт.Една част от феновете с този,който ги черпи пиячка и им дава розови обещания,другата си изказва мнението из форумите,а на стадиона или не идва,или си трайка.Ако наистина обичате ЦСКА,утре отидете и изметете цялата тази пасмина.Томовци,Манджуковци,Инджовци,те доказа,че си схемите са им преди всичко,не болеят за ЦСКА.Стига самозалъгване и празни приказки или ще се връщаме към идентичността си или по-добре да фалираме и да не съществуваме.

А бе не знам дали съм тъп или остър,ама точно па такива клакьори като тебе не може да ми дават тон в живота и да ме призовават какво да правя и какво не ;) Тебе те наблюдавам от две години близо,как не спираш да лаеш срещу управлението и ръководството на отбора,без да даваш някаква алтернатива ,за мене си откровен провокатор и форумен трол :!:

Това си е твое мнение,от което на мен не ми пука.За мен е важно ЦСКА да стане нормален,работещ клуб,какъвто не е бил през тези 25-26 години,с изключение може би на ерата на Божков,който обаче просто не беше привърженик на отбора ни,за жалост.Разсъжденията тук са излишни,който може утре да дойде и да поиска БЪДЕЩЕ ЗА ЦСКА,стига панаир.

Кажи конкретно какво е бъдещето на ЦСКА,поне един път бъди точен, без да разтегаш локуми :!: И какво и беше нормално на „ерата Божков“,че не се сещам нещо :? ...а може би ,че подари титлата през 2006 на Подуяне :mrgreen:
Последна промяна от Red joker на 25 мар 2015 19:21, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 25 мар 2015 19:19

Абе този Тик-так още ли е жив ? Беше изпълзял около Зимбру и сега пак. Игнорирайте го и толкова. То е ясно, че модерацията е неспособна да отсее троловете и флуудърите.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 25 мар 2015 19:30

Tommi написа:
volf написа:ЦСКА както и всички останали клубове са акционерни дружества, което означава че осъществяват дейност съобразно изискванията на търговския закон!
Търговския закон задължава акционерите да инвестират в дружествата само ако това ще генерира печалба в някъкъв вид. Тъй като във Вашия случай няма как по друг начин да се генерира печалба, акционерите отпускат парите във вид на финансов кредит. Лихва от порядъка на 7% е близка до основния лихвен процент и е минимално налижителната за подобен вид финансиране!
Това не се прави самоцелно, а за да гарантира покриването на осигурителната и данъчна тежест за акционерите.
Това обаче следва да го знае всеки който поне един път в живота си е опитал да сърши сам нещо — да нахрани някого, да построи нещо, да се храни самостоятелно — не лаладжии като Стойчо и част от списващите тук елементарници !

Няма закон в света, който да задължава даден инвеститор да инвестира пари само ако това ще генерира печалба. :) Най-малкото няма сигурна инвестиция, за да изпълниш това изискване.
А основен лихвен процент 7% не е имало у нас от лятото на 1997г. година. :) Не, че е определящо за лихвата, която ще иска Инджов, просто казвам.

Да тук съм допуснал неволна грешка, като съм написал „основен лихвен процент ” вместо „базовите лихвени проценти„ , но пък в търговския закон е записано и директно и индиректно че не може да работш на загуба!
Самата презумция на търговията е генериране на печалби от продажби, а търговските дружества гарантират това чрез образуване на фондове (които не са благотворителни), които няма как да се образуват без печалба . Чрез тези фондове се гарантират плащанията към държавата и кредиторите, а когато тези плащания не се извършват регулярно дружеството изпада в несъстоятелност и следва да бъде ликвидирано!
Та пише го в търговския закон само е необходимо да си достатъчно грамотен за да го прочетеш и осмислиш.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 25 мар 2015 19:32

Лупи няма пари. Ако не намери заем до 31-ви март, губим евролиценза за догодина.
Не че имаме някаква работа в ЕКТ в това състояние.
Ако и до края на Май не може, отиваме в А окръжна.
Но вероятно ще си сдаде акциите. Въпросът е наистина кой ще ги вземе.
Някое ново Гърне? Или някой нов Гел?

Върни се в “Архив”