Защо да е микре?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

memnto написа:Не, няма логика да е той.
Защо да е микре?

Red joker написа:Тик-Так1892 написа:Red joker написа:Момчета не бива да скачате така първосигналноТомов и Стойчо не са светци,но малко или много задържаха Клуба две години над водата,дадоха отсрочка за евентуалното му спасяване
Това че Томов няма авторитет,а Стойчо има много врагове и сред чужди и чрез свои ,може би е главната причина да не успеят да получат подкрепа!Много ми е интересно как два дена преди днешните събития излязоха лицата Чезари и Бучински и оплюха и двамата,като даже Бучински си позволи да каже,че Манджукови и Инджови трябва да са луди да поемат Клуба
Ясно е ,че всички са против тях,но защо пък смятат,че въпросните две фамилии идват с чисти помисли,особено след днешните циркове
!?Ясно е също така ,че целта е да прецакат Томов и да го изхвърлят зад борда,нещо ,с което не съм много съгласен,защото след грандиозният скандал преди 7г.,той все пак се опита да помогне и да се реваншира за грешките си,влизайки в много рискова ситуация и малко или много заслужава някаква компенсация,дори и да е морална,а господата почнаха да свирят на същата струна-че той лъже и посипвайки сол в раната ,разчитат общественото мнение да го срине и феновете да го изметат от „Армията“

Ти тъп ли си,бе?Томов влезна в ЦСКА единствено и само за да отърве затвора,искал да се реваншира,ех потресаващо наивни сте.И не драги,не съм с Майкъла,нито с никого,просто си спомних за неговото изказване,той,че е лаладжия,факт.Една част от феновете с този,който ги черпи пиячка и им дава розови обещания,другата си изказва мнението из форумите,а на стадиона или не идва,или си трайка.Ако наистина обичате ЦСКА,утре отидете и изметете цялата тази пасмина.Томовци,Манджуковци,Инджовци,те доказа,че си схемите са им преди всичко,не болеят за ЦСКА.Стига самозалъгване и празни приказки или ще се връщаме към идентичността си или по-добре да фалираме и да не съществуваме.
А бе не знам дали съм тъп или остър,ама точно па такива клакьори като тебе не може да ми дават тон в живота и да ме призовават какво да правя и какво неТебе те наблюдавам от две години близо,как не спираш да лаеш срещу управлението и ръководството на отбора,без да даваш някаква алтернатива ,за мене си откровен провокатор и форумен трол
 !Надявам се Томов наистина да има план „Б“ и да извади некой и друг жокер от ръкава
 !Надявам се Томов наистина да има план „Б“ и да извади некой и друг жокер от ръкава  иначе става кофти
  иначе става кофти  Жалко,че се е хванал с тия мръсници,дано не ни съсипят
 Жалко,че се е хванал с тия мръсници,дано не ни съсипят 
Red joker написа:Е ми СБОГОМ,дано да е така,надявам се хора като тези,гореспоменатите,които съсипват банки,предприятия и човешки съдби,да си разкарат мръсните ръце от нашият отбор!Надявам се Томов наистина да има план „Б“ и да извади некой и друг жокер от ръкава
иначе става кофти
Жалко,че се е хванал с тия мръсници,дано не ни съсипят

Тик-Так1892 написа:Red joker написа:Тик-Так1892 написа:Red joker написа:Момчета не бива да скачате така първосигналноТомов и Стойчо не са светци,но малко или много задържаха Клуба две години над водата,дадоха отсрочка за евентуалното му спасяване
Това че Томов няма авторитет,а Стойчо има много врагове и сред чужди и чрез свои ,може би е главната причина да не успеят да получат подкрепа!Много ми е интересно как два дена преди днешните събития излязоха лицата Чезари и Бучински и оплюха и двамата,като даже Бучински си позволи да каже,че Манджукови и Инджови трябва да са луди да поемат Клуба
Ясно е ,че всички са против тях,но защо пък смятат,че въпросните две фамилии идват с чисти помисли,особено след днешните циркове
!?Ясно е също така ,че целта е да прецакат Томов и да го изхвърлят зад борда,нещо ,с което не съм много съгласен,защото след грандиозният скандал преди 7г.,той все пак се опита да помогне и да се реваншира за грешките си,влизайки в много рискова ситуация и малко или много заслужава някаква компенсация,дори и да е морална,а господата почнаха да свирят на същата струна-че той лъже и посипвайки сол в раната ,разчитат общественото мнение да го срине и феновете да го изметат от „Армията“
Ти тъп ли си,бе?Томов влезна в ЦСКА единствено и само за да отърве затвора,искал да се реваншира,ех потресаващо наивни сте.И не драги,не съм с Майкъла,нито с никого,просто си спомних за неговото изказване,той,че е лаладжия,факт.Една част от феновете с този,който ги черпи пиячка и им дава розови обещания,другата си изказва мнението из форумите,а на стадиона или не идва,или си трайка.Ако наистина обичате ЦСКА,утре отидете и изметете цялата тази пасмина.Томовци,Манджуковци,Инджовци,те доказа,че си схемите са им преди всичко,не болеят за ЦСКА.Стига самозалъгване и празни приказки или ще се връщаме към идентичността си или по-добре да фалираме и да не съществуваме.
А бе не знам дали съм тъп или остър,ама точно па такива клакьори като тебе не може да ми дават тон в живота и да ме призовават какво да правя и какво неТебе те наблюдавам от две години близо,как не спираш да лаеш срещу управлението и ръководството на отбора,без да даваш някаква алтернатива ,за мене си откровен провокатор и форумен трол
Това си е твое мнение,от което на мен не ми пука.За мен е важно ЦСКА да стане нормален,работещ клуб,какъвто не е бил през тези 25-26 години,с изключение може би на ерата на Божков,който обаче просто не беше привърженик на отбора ни,за жалост.Разсъжденията тук са излишни,който може утре да дойде и да поиска БЪДЕЩЕ ЗА ЦСКА,стига панаир.
 И какво и беше нормално на „ерата Божков“,че не се сещам нещо
 И какво и беше нормално на „ерата Божков“,че не се сещам нещо  ...а може би ,че подари титлата през 2006 на Подуяне
 ...а може би ,че подари титлата през 2006 на Подуяне 
Tommi написа:volf написа:ЦСКА както и всички останали клубове са акционерни дружества, което означава че осъществяват дейност съобразно изискванията на търговския закон!
Търговския закон задължава акционерите да инвестират в дружествата само ако това ще генерира печалба в някъкъв вид. Тъй като във Вашия случай няма как по друг начин да се генерира печалба, акционерите отпускат парите във вид на финансов кредит. Лихва от порядъка на 7% е близка до основния лихвен процент и е минимално налижителната за подобен вид финансиране!
Това не се прави самоцелно, а за да гарантира покриването на осигурителната и данъчна тежест за акционерите.
Това обаче следва да го знае всеки който поне един път в живота си е опитал да сърши сам нещо — да нахрани някого, да построи нещо, да се храни самостоятелно — не лаладжии като Стойчо и част от списващите тук елементарници !
Няма закон в света, който да задължава даден инвеститор да инвестира пари само ако това ще генерира печалба.Най-малкото няма сигурна инвестиция, за да изпълниш това изискване.
А основен лихвен процент 7% не е имало у нас от лятото на 1997г. година.Не, че е определящо за лихвата, която ще иска Инджов, просто казвам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта