Eminem написа:Player написа:Нали селяни умрете, ама големи националисти и милеят за България. А рода им откъде е на всеки? Абсолютно всеки има корени свързани със селата. Ама искат подкрепа и хора по трибуните. Откъде тези хора да дойдат за да гледат и слушат простотии. Като си заведох веднъж гаджето на Герена и започна да ми пее за циганче сапунче после седмици наред. Други неща добре, че не ги разбра.Пълна деградация цари там. Представям си какво им е на родителите с малки деца. Аз малко дете ако имам, не бих си завел там, за да чува подобен език, ругатни и омраза. После да не се чуди Томислав по гонга, защо са пълни моловете.
Да, иначе са големи националисти. Националисти като ония наркоман от СЗ с татуси на Левски, а нито знае нещо за него, нито може да каже две негови думи.
Така го казахте, все едно всички са такива... Има и такива хора, на фона на другите са сравнително малко. Относно "селяните", аз винаги зачитам обидата към селяндурите като манталитет, не към селяните, като към хора, които живеят на село. Така че, има си разлика в тия неща. Що се отнася до това, което детето ти няма да види на мач, ще го види в училище или още по-добре, в интернет. Ще му забраниш да ползва интернет, ама на училище да не му дадеш да ходи...
Всички мърсотии, простотоии и всякакви такива неща, се знаят от хората, независимо дали докато са на 8 или на 12, въпросът е как всеки човек гледа на тях. Нито мачовете са ме направили по-некултурен, нито обратното. Може да цари в центъра на агитката от 15 годишни и онези другите, които спомена някаква деградация, само в сектор Б са много други хора, по идея, така че тая тема е малко ...