Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 25 мар 2015 10:31

Stahlgewitter написа:Много бързо погреба Левски.
А за по-горните мнения,много ги разбирате нещата.Там е проблема,всеки си мисли,че всичко му е ясно.

Ами ако визираш мен, аз нямам претенции чак толкова много да ги разбирам нещата. Просто това е моята гледна точка, основаваща се на разни факти, дела, изказвания и т.н. В крайна сметка това е форум, тук се водят дискусии, обменяме информация и различни гледни точки, но ако се смяташ за най-вещ винаги може да разкажеш как са нещата в действителност :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 мар 2015 12:42

konvoec написа: Айде да има начин! Хвърля бомби, доживотна забрана за посещаване на домакинства на Левски, плюс залепяне на снимките на дадения човек на входовете. Хващат се 20 човека, които осират нещата и айде чао.

Само че тея хора имат полицейски гръб, понеже се занимават с някои специфични бизнеси, където работят за много големи играчи. Те и сега имат богати досиета, но тук е България, не Великобритания, така че това е утопия, което си написал.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 25 мар 2015 12:51

1982 написа:
konvoec написа: Айде да има начин! Хвърля бомби, доживотна забрана за посещаване на домакинства на Левски, плюс залепяне на снимките на дадения човек на входовете. Хващат се 20 човека, които осират нещата и айде чао.

Само че тея хора имат полицейски гръб, понеже се занимават с някои специфични бизнеси, където работят за много големи играчи. Те и сега имат богати досиета, но тук е България, не Великобритания, така че това е утопия, което си написал.

Аз ти казвам ако съм собственик, купувам ги, монтират ми ги и след това най-малкото няма да ги пускат, ако скапаната държава не ги и осъди. Какъвто гръб и да имат, може да се справят с тях, въпросът е, че те са удобни на собствениците, за да е като сега, да се гонят обикновените фенове и да се правят далаверки.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 мар 2015 13:13

Аз още чакам поне критична реакция от Левски към някои фенове. Примери от Европа за такива фенове как ги гонят от стадиона много. Аз ако бях собственик, още повече с кантора, щях да съм осъдил всеки един чупил и нанесъл щети на клуба, с поне двойно заплащане на щетите. Дори и за обидите към противниците трябва да има наказания, както Реал изхвърли свой фенове защото обиждали Меси и Каталуния. Аз като ходя на мач на Левски с Хасково, не искам да слушам как група пропаднали идиоти обиждат ЦСКА. Поне мача да беше с тях да съм склонен, но отивам заради Левски и да гледам спокоен мач, а слушам за ЦСКА, без значение какво е. Който търси зло, винаги намира зло. Това да го знаят всички мразещи.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 мар 2015 13:32

А тези които викат "селяни умрете" колко са жалки...... Полицията трябва веднага да изхвърля такива боклуци от стадиона, но чрез много жесток бой. Хвалят се, че Левски има фенове в цяла България, а викат селяни умрете. А тези селяни са милиарди години над викащите утайки. Ако се видят отстрани какви боклуци са. Аз ги слагам наравно с циганите.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 мар 2015 13:54

Нали селяни умрете, ама големи националисти и милеят за България. А рода им откъде е на всеки? Абсолютно всеки има корени свързани със селата. Ама искат подкрепа и хора по трибуните. Откъде тези хора да дойдат за да гледат и слушат простотии. Като си заведох веднъж гаджето на Герена и започна да ми пее за циганче сапунче после седмици наред. Други неща добре, че не ги разбра.Пълна деградация цари там. Представям си какво им е на родителите с малки деца. Аз малко дете ако имам, не бих си завел там, за да чува подобен език, ругатни и омраза. После да не се чуди Томислав по гонга, защо са пълни моловете.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 мар 2015 14:06

Player написа:Нали селяни умрете, ама големи националисти и милеят за България. А рода им откъде е на всеки? Абсолютно всеки има корени свързани със селата. Ама искат подкрепа и хора по трибуните. Откъде тези хора да дойдат за да гледат и слушат простотии. Като си заведох веднъж гаджето на Герена и започна да ми пее за циганче сапунче после седмици наред. Други неща добре, че не ги разбра.Пълна деградация цари там. Представям си какво им е на родителите с малки деца. Аз малко дете ако имам, не бих си завел там, за да чува подобен език, ругатни и омраза. После да не се чуди Томислав по гонга, защо са пълни моловете.

Да, иначе са големи националисти. Националисти като ония наркоман от СЗ с татуси на Левски, а нито знае нещо за него, нито може да каже две негови думи.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 25 мар 2015 14:53

Eminem написа:
Player написа:Нали селяни умрете, ама големи националисти и милеят за България. А рода им откъде е на всеки? Абсолютно всеки има корени свързани със селата. Ама искат подкрепа и хора по трибуните. Откъде тези хора да дойдат за да гледат и слушат простотии. Като си заведох веднъж гаджето на Герена и започна да ми пее за циганче сапунче после седмици наред. Други неща добре, че не ги разбра.Пълна деградация цари там. Представям си какво им е на родителите с малки деца. Аз малко дете ако имам, не бих си завел там, за да чува подобен език, ругатни и омраза. После да не се чуди Томислав по гонга, защо са пълни моловете.

Да, иначе са големи националисти. Националисти като ония наркоман от СЗ с татуси на Левски, а нито знае нещо за него, нито може да каже две негови думи.

Така го казахте, все едно всички са такива... Има и такива хора, на фона на другите са сравнително малко. Относно "селяните", аз винаги зачитам обидата към селяндурите като манталитет, не към селяните, като към хора, които живеят на село. Така че, има си разлика в тия неща. Що се отнася до това, което детето ти няма да види на мач, ще го види в училище или още по-добре, в интернет. Ще му забраниш да ползва интернет, ама на училище да не му дадеш да ходи...
Всички мърсотии, простотоии и всякакви такива неща, се знаят от хората, независимо дали докато са на 8 или на 12, въпросът е как всеки човек гледа на тях. Нито мачовете са ме направили по-некултурен, нито обратното. Може да цари в центъра на агитката от 15 годишни и онези другите, които спомена някаква деградация, само в сектор Б са много други хора, по идея, така че тая тема е малко ...

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 мар 2015 15:18

Изобщо не може да бъде сравнено масовото псуване, ругане и омраза на стадионите, с това какво може да се чуе на улицата или някъде другаде. Всеки е чувал на улицата в училище, по тв и нет какво ли не, но много хора изобщо не го правят. Докато на стадиона под ефекта на емоции и ефекта на тълпата, започваш да псуваш и ругаеш и да показваш омраза, която е много заразна и действа като отрова за организма. Културни, възпитани и позитивни хора има навсякъде, само не и в агитките. Културата и възпитанието, което е основата на всеки един човек.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 мар 2015 15:29

„Тема спорт”: Батков не е превеждал пари за лиценза
Причината искането на "Синя България" да придобие всички акции е фактът, че Тодор Батков към момента не е сторил почти нищо за придобиването на евролиценз от Левски. Адвокатът не е налял лични средства, или поне не такива, които отговарят на положението му на мажоритарен собственик на клуба. Към момента батакът на „Герена" е пълен, а вероятността Левски да не получи права за участие в евротурнирите и А група следващия сезон е повече от реална. По различни информации сумата, която трябва да се покрие до 31 март, варира от 700 хиляди лева до 1 милион. Не се чува и не се знае обаче кой ще плати тези пари. На хоризонта няма и задаващи се спонсори, които да се заемат с тази задача. В момента на Терена" разчитат предимно на кампанията "Левски е твой". В нея чрез дарение на клуба всеки фен може да се сдобие с акции (най-малкият пакет е от 100 дяла, а номиналът на една акция е 1 лев). В началото на месеца от клуба се похвалиха, че фирма "Аква Темпус" е дарила шестцифрена сума. Парите веднага отидоха за заплатите на първия отбор за месец декември, както и за хора, които имат да взимат пари и касаят лицензирането. Днес и утре финансовият директор на Левски Константин Баждеков и шефът на Детско-юношеската школа Даниел Боримиров ще бъдат в Кюстендил, за да разясняват кампанията "Левски е твой". Събитието започва в 17:30 часа в читалище "Братство".".
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”