Кой да бъде новия треньор на ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Venko123
Контакти:

Re: Кой да бъде новия треньор на ЦСКА?

Мнениеот Venko123 » 23 мар 2015 17:26

Карамел Му написа:Чудя се Светльо Тодоров има ли лиценз?Иначе млад е ,все нещо е попил по Ингилизия,а и май не беше зле с Добруджа :roll:

Няма лиценз за "А" група. Томаш, Деянов и Галин Иванов също нямат.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 мар 2015 17:45

Емо,каза в предаването на ринга, че с най-големи шансове към момента има Галин Иванов като човека на които ще използва лиценза е Сашо Борисов или Д. Пенев.. :idea:
За мен това е пълна аматьорщина и непрофесионализъм.. като нямаш лиценз отиваш и си изкарваш и тогава в мъжкия отбор.. :idea:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 мар 2015 17:53

Red_Neck написа:
шивача написа:За колко сме взели Ицо и Жеков, не знам(два апартамента, по един за всеки), ама знам, оли, че Реал, Милан, Юве, Ливърпул, Байерн и тн. разсъждават като мен.А само Аякс и Барса(в последното десетилетие) залагат на школите си. Е, има и други като тях(оксер, атлетик итн), но те не са никакъв критерий. Затова с това селско манталитетче ще си стоиш на нивата до гроб, а дотогава ще си на някой роб! :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ти сериозно ли ..... :)
То, добре да се мерим с тези отбори, ама точно сега малко ни миришат чорапите :)
От къде според теб ще дойдат приходите за такава политика? Тлъсти спонсорски договори, пълни стадиони, продажба на фен артикули, ЕКТ, презокеански турнета, ТВ права ..... ?
И пари за пране не останаха :)
Моделът Борусия Дортмунд ми изглежда осъществим и приемлив.
Е, ако дойде "бащица" от Катар, няма да го върнем, но пазарът в страната ни сочи друго :)
Нека бъдем реалисти и почнем да си плащаме дълговете, пък за звездни селекции да мислим след 2-3 години.

Не съм имал това на предвид. Идеята ми беше, че тези водещи отбори не разчитат на собствените си школи, а наблягат на готови кадри и това им носи футболни успехи. Ето, взимаме Стяуа или Звезда, или Динамо Загреб-как процедират, дали залагат на собствените си школи или купуват наготово? Ми май и там действат като при нас. Иначе съм съгласен, че най-важното е да си "изчистим къщичката", но затова трябва ясно да се каже от ръководството и да се знае от цялата общественост. А не с две несвързани изречения да наакаш целия клуб. Просто не сме отбор, който да търси своето развитие чрез дюш.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 мар 2015 18:42

Teo написа:Емо,каза в предаването на ринга, че с най-големи шансове към момента има Галин Иванов като човека на които ще използва лиценза е Сашо Борисов или Д. Пенев.. :idea:
За мен това е пълна аматьорщина и непрофесионализъм.. като нямаш лиценз отиваш и си изкарваш и тогава в мъжкия отбор.. :idea:

Тео, днес пак избиваш рибата с негасена вар :mrgreen:

Teo написа:Като нямат необходимия лиценз да ходят да учат и да си го изкарат.. пак го обръщаме на аматьорщина... кой ще викнат Зафиров или Борисов да им използват техния.. тъпа работа е това! Като не си достатъчно класифициран къде си тръгнал да водиш мъжки отбор...! Нищо лично към никой, ама аре да се спре с тая ''Бащиния''.. :idea:

Кое е непрофесионализъм:
-това, че от клуба искат да назначат треньор без нужният лиценз, или това, че той не го е защитил досега?
-а какво означава класифициран специалист, че това определение ме хвърли в оркестрината 8-) :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 мар 2015 19:12

Кашчей, нарочно го написах така, че да видя как ще реагираш... явно детайла е от значение ХАХАХАХ :idea: :roll: :lol: :lol: :lol:
Да се придържаме към темата за треньора, мерси! Без излишни фишеци :idea:

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 23 мар 2015 19:40

Трябва да е истински ЦСКА-р, да му пука за отбора, а не да отбива номера. А такива са малко, каквото и да си говорим.
Аз бих се доверил на Адалберт Зафиров, с помощник Методи Деянов и/или Сашо Томаш. Да им се даде шанс да си съберат играчи, да ги обиграят хубаво. Картбланш за следващата година.
Обаче от изключителна важност е стабилен кондиционен треньор, ако трябва - да е чужденец. За съжаление нивото на шампионата ни е такова, че с добра физическа подготовка всеки отбор може да стане шампион - повечето отбори след 60-а минута спират да тичат и започват да ходят... вярно, тогава започва едно кюскане на топката на принципа "чистотата е здраве", но все пак като ги натикаш в наказателното поле - все ще ритнеш и ще вкараш.

П.П. Ферерио Спасов също не би бил лош избор - човекът определено си разбира от работата. Малко увереност му трябва само.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 23 мар 2015 19:45

Трябва да е професионалист на първо място и разбиращ играта, а ако е ЦСКАр и легенда още по-добре.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 23 мар 2015 19:54

шивача написа:
Red_Neck написа:
шивача написа:За колко сме взели Ицо и Жеков, не знам(два апартамента, по един за всеки), ама знам, оли, че Реал, Милан, Юве, Ливърпул, Байерн и тн. разсъждават като мен.А само Аякс и Барса(в последното десетилетие) залагат на школите си. Е, има и други като тях(оксер, атлетик итн), но те не са никакъв критерий. Затова с това селско манталитетче ще си стоиш на нивата до гроб, а дотогава ще си на някой роб! :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ти сериозно ли ..... :)
То, добре да се мерим с тези отбори, ама точно сега малко ни миришат чорапите :)
От къде според теб ще дойдат приходите за такава политика? Тлъсти спонсорски договори, пълни стадиони, продажба на фен артикули, ЕКТ, презокеански турнета, ТВ права ..... ?
И пари за пране не останаха :)
Моделът Борусия Дортмунд ми изглежда осъществим и приемлив.
Е, ако дойде "бащица" от Катар, няма да го върнем, но пазарът в страната ни сочи друго :)
Нека бъдем реалисти и почнем да си плащаме дълговете, пък за звездни селекции да мислим след 2-3 години.

Не съм имал това на предвид. Идеята ми беше, че тези водещи отбори не разчитат на собствените си школи, а наблягат на готови кадри и това им носи футболни успехи. Ето, взимаме Стяуа или Звезда, или Динамо Загреб-как процедират, дали залагат на собствените си школи или купуват наготово? Ми май и там действат като при нас. Иначе съм съгласен, че най-важното е да си "изчистим къщичката", но затова трябва ясно да се каже от ръководството и да се знае от цялата общественост. А не с две несвързани изречения да наакаш целия клуб. Просто не сме отбор, който да търси своето развитие чрез дюш.

Байерн не разчитали на школата си :mrgreen: Та те имат трима световни шампиони, за които знам. Любителите на германския футбол могат да кажат колко юноши имат в мъжкия отбор. Динамо Загреб не разчитали на юноши :mrgreen: Те на мача с Лудогорец имаха седем такива в стартовия състав.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 мар 2015 20:07

Teo написа:Кашчей, нарочно го написах така, че да видя как ще реагираш... явно детайла е от значение ХАХАХАХ :idea: :roll: :lol: :lol: :lol:

Детайлът винаги е от значение, Тео.

ПП- Написал си ги заради моята реакция...ама друг път. Ти толкова си можеш просто 8-) Твърде много се залага на това треньорът ви да е бивш футболист на ЦСКА, а той просто трябва да е знаещ и можещ.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 мар 2015 20:13

Кашчей написа:
Teo написа:Кашчей, нарочно го написах така, че да видя как ще реагираш... явно детайла е от значение ХАХАХАХ :idea: :roll: :lol: :lol: :lol:

Детайлът винаги е от значение, Тео.

ПП- Написал си ги заради моята реакция...ама друг път. Ти толкова си можеш просто 8-) Твърде много се залага на това треньорът ви да е бивш футболист на ЦСКА, а той просто трябва да е знаещ и можещ.

Във Владо Манчев съм сигурен, че има бъдеще в треньорския занаят... професионалист човек и силно интелигентен, нищо общо със старите муцуни на поведение :idea:
Може пък един тандем да направят Галин и Владо, но бързо да си изкарват лиценза, че не ми харесва тая ''бащиния'' с използването на някой друг труд!

ПП Утре очаквам повече развитие, щом тези ще водят временно отбора май ще си останат и те...! Емо днеска също потвърди за Галин!
Трябва да имаме спортно-технически екип утре, макс Сряда... да подготвят отбора здраво, че ни чака тежка битка след седмица и малко!

@ НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ.. :idea:

Върни се в “ЦСКА”