Карамел Му написа:Чудя се Светльо Тодоров има ли лиценз?Иначе млад е ,все нещо е попил по Ингилизия,а и май не беше зле с Добруджа
Няма лиценз за "А" група. Томаш, Деянов и Галин Иванов също нямат.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Карамел Му написа:Чудя се Светльо Тодоров има ли лиценз?Иначе млад е ,все нещо е попил по Ингилизия,а и май не беше зле с Добруджа
Red_Neck написа:шивача написа:За колко сме взели Ицо и Жеков, не знам(два апартамента, по един за всеки), ама знам, оли, че Реал, Милан, Юве, Ливърпул, Байерн и тн. разсъждават като мен.А само Аякс и Барса(в последното десетилетие) залагат на школите си. Е, има и други като тях(оксер, атлетик итн), но те не са никакъв критерий. Затова с това селско манталитетче ще си стоиш на нивата до гроб, а дотогава ще си на някой роб!
![]()
![]()
![]()
Ти сериозно ли .....
То, добре да се мерим с тези отбори, ама точно сега малко ни миришат чорапите
От къде според теб ще дойдат приходите за такава политика? Тлъсти спонсорски договори, пълни стадиони, продажба на фен артикули, ЕКТ, презокеански турнета, ТВ права ..... ?
И пари за пране не останаха
Моделът Борусия Дортмунд ми изглежда осъществим и приемлив.
Е, ако дойде "бащица" от Катар, няма да го върнем, но пазарът в страната ни сочи друго
Нека бъдем реалисти и почнем да си плащаме дълговете, пък за звездни селекции да мислим след 2-3 години.
Teo написа:Емо,каза в предаването на ринга, че с най-големи шансове към момента има Галин Иванов като човека на които ще използва лиценза е Сашо Борисов или Д. Пенев..![]()
За мен това е пълна аматьорщина и непрофесионализъм.. като нямаш лиценз отиваш и си изкарваш и тогава в мъжкия отбор..
Teo написа:Като нямат необходимия лиценз да ходят да учат и да си го изкарат.. пак го обръщаме на аматьорщина... кой ще викнат Зафиров или Борисов да им използват техния.. тъпа работа е това! Като не си достатъчно класифициран къде си тръгнал да водиш мъжки отбор...! Нищо лично към никой, ама аре да се спре с тая ''Бащиния''..
шивача написа:Red_Neck написа:шивача написа:За колко сме взели Ицо и Жеков, не знам(два апартамента, по един за всеки), ама знам, оли, че Реал, Милан, Юве, Ливърпул, Байерн и тн. разсъждават като мен.А само Аякс и Барса(в последното десетилетие) залагат на школите си. Е, има и други като тях(оксер, атлетик итн), но те не са никакъв критерий. Затова с това селско манталитетче ще си стоиш на нивата до гроб, а дотогава ще си на някой роб!
![]()
![]()
![]()
Ти сериозно ли .....
То, добре да се мерим с тези отбори, ама точно сега малко ни миришат чорапите
От къде според теб ще дойдат приходите за такава политика? Тлъсти спонсорски договори, пълни стадиони, продажба на фен артикули, ЕКТ, презокеански турнета, ТВ права ..... ?
И пари за пране не останаха
Моделът Борусия Дортмунд ми изглежда осъществим и приемлив.
Е, ако дойде "бащица" от Катар, няма да го върнем, но пазарът в страната ни сочи друго
Нека бъдем реалисти и почнем да си плащаме дълговете, пък за звездни селекции да мислим след 2-3 години.
Не съм имал това на предвид. Идеята ми беше, че тези водещи отбори не разчитат на собствените си школи, а наблягат на готови кадри и това им носи футболни успехи. Ето, взимаме Стяуа или Звезда, или Динамо Загреб-как процедират, дали залагат на собствените си школи или купуват наготово? Ми май и там действат като при нас. Иначе съм съгласен, че най-важното е да си "изчистим къщичката", но затова трябва ясно да се каже от ръководството и да се знае от цялата общественост. А не с две несвързани изречения да наакаш целия клуб. Просто не сме отбор, който да търси своето развитие чрез дюш.
Teo написа:Кашчей, нарочно го написах така, че да видя как ще реагираш... явно детайла е от значение ХАХАХАХ![]()
![]()
![]()
![]()
Да се придържаме към темата за треньора, мерси! Без излишни фишеци
Кашчей написа:Teo написа:Кашчей, нарочно го написах така, че да видя как ще реагираш... явно детайла е от значение ХАХАХАХ![]()
![]()
![]()
![]()
Да се придържаме към темата за треньора, мерси! Без излишни фишеци
Детайлът винаги е от значение, Тео.
ПП- Написал си ги заради моята реакция...ама друг път. Ти толкова си можеш простоТвърде много се залага на това треньорът ви да е бивш футболист на ЦСКА, а той просто трябва да е знаещ и можещ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта