dunavfc написа:Нещо операторите, които се дърпаха най-много ( Булсат и Мтел ), почнаха да разбират, че няма да стане тяхната и без Диема Екстра ще си направят ритуално самоубийство.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:Нещо операторите, които се дърпаха най-много ( Булсат и Мтел ), почнаха да разбират, че няма да стане тяхната и без Диема Екстра ще си направят ритуално самоубийство.
Pichichi написа:Като отида да си плащам телевизията (без Диемата) ще попитам касиерката на една от големите им каси какво е положението.
Комшийка ми е и ще ми каже жената! За Булсат става дума.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Как какво е положението? Плащаш 4 кинта и гледаш на всичките си приемници, независимо HD или SD са. Не съм убеден обаче, че качеството е HD, дори за съответните приемници, по-скоро не е. А и не видях да пише hd под логото на телевизията.
Това е за Булсат.
rhaegar написа:Как какво е положението? Плащаш 4 кинта и гледаш на всичките си приемници, независимо HD или SD са. Не съм убеден обаче, че качеството е HD, дори за съответните приемници, по-скоро не е. А и не видях да пише hd под логото на телевизията.
Това е за Булсат.
hd29 написа:rhaegar написа:Как какво е положението? Плащаш 4 кинта и гледаш на всичките си приемници, независимо HD или SD са. Не съм убеден обаче, че качеството е HD, дори за съответните приемници, по-скоро не е. А и не видях да пише hd под логото на телевизията.
Това е за Булсат.
Дали не трябва и приемника да е HD обаче.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
hd29 написа:dunavfc написа:Нещо операторите, които се дърпаха най-много ( Булсат и Мтел ), почнаха да разбират, че няма да стане тяхната и без Диема Екстра ще си направят ритуално самоубийство.
![]()
![]()
Ти наистина ли си вярваш,че хората ги интересува подобна глупост.До месец,два тази ''платена история" ще приключи.
hd29 написа:dunavfc написа:Нещо операторите, които се дърпаха най-много ( Булсат и Мтел ), почнаха да разбират, че няма да стане тяхната и без Диема Екстра ще си направят ритуално самоубийство.
![]()
![]()
Ти наистина ли си вярваш,че хората ги интересува подобна глупост.До месец,два тази ''платена история" ще приключи.
rhaegar написа:hd29 написа:rhaegar написа:Как какво е положението? Плащаш 4 кинта и гледаш на всичките си приемници, независимо HD или SD са. Не съм убеден обаче, че качеството е HD, дори за съответните приемници, по-скоро не е. А и не видях да пише hd под логото на телевизията.
Това е за Булсат.
Дали не трябва и приемника да е HD обаче.
Не, както казва колегата luxorus, качеството е SD, независимо от приемника.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта