dunavfc написа:Нещо операторите, които се дърпаха най-много ( Булсат и Мтел ), почнаха да разбират, че няма да стане тяхната и без Диема Екстра ще си направят ритуално самоубийство.
Мтел ще предлага Diema Extra от 28 март
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мтел ще предлага Diema Extra от 28 март
Като отида да си плащам телевизията (без Диемата) ще попитам касиерката на една от големите им каси какво е положението.
Комшийка ми е и ще ми каже жената! За Булсат става дума.
- 7 е добро число
Pichichi написа:Като отида да си плащам телевизията (без Диемата) ще попитам касиерката на една от големите им каси какво е положението.
чакаме резултата
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]Re: Мтел ще предлага Diema Extra от 28 март
Как какво е положението? Плащаш 4 кинта и гледаш на всичките си приемници, независимо HD или SD са. Не съм убеден обаче, че качеството е HD, дори за съответните приемници, по-скоро не е. А и не видях да пише hd под логото на телевизията.
Това е за Булсат.
Това е за Булсат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Как какво е положението? Плащаш 4 кинта и гледаш на всичките си приемници, независимо HD или SD са. Не съм убеден обаче, че качеството е HD, дори за съответните приемници, по-скоро не е. А и не видях да пише hd под логото на телевизията.
Това е за Булсат.
Дали не трябва и приемника да е HD обаче.
rhaegar написа:Как какво е положението? Плащаш 4 кинта и гледаш на всичките си приемници, независимо HD или SD са. Не съм убеден обаче, че качеството е HD, дори за съответните приемници, по-скоро не е. А и не видях да пише hd под логото на телевизията.
Това е за Булсат.
Булсат излъчва с SD засега.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
hd29 написа:rhaegar написа:Как какво е положението? Плащаш 4 кинта и гледаш на всичките си приемници, независимо HD или SD са. Не съм убеден обаче, че качеството е HD, дори за съответните приемници, по-скоро не е. А и не видях да пише hd под логото на телевизията.
Това е за Булсат.
Не, както казва колегата luxorus, качеството е SD, независимо от приемника.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

hd29 написа:dunavfc написа:Нещо операторите, които се дърпаха най-много ( Булсат и Мтел ), почнаха да разбират, че няма да стане тяхната и без Диема Екстра ще си направят ритуално самоубийство.
![]()
![]()
Ти наистина ли си вярваш,че хората ги интересува подобна глупост.До месец,два тази ''платена история" ще приключи.
голямо реване за тия четири лева , все едно не ги даваш за цигари примерно .
на мен ми харесва , че мога да гледам всички мачове . така добивам лични впечатления , а не някакви си журналя да ми обяснявеат головете , като те никога не са се събличали по физическо .
hd29 написа:dunavfc написа:Нещо операторите, които се дърпаха най-много ( Булсат и Мтел ), почнаха да разбират, че няма да стане тяхната и без Диема Екстра ще си направят ритуално самоубийство.
![]()
![]()
Ти наистина ли си вярваш,че хората ги интересува подобна глупост.До месец,два тази ''платена история" ще приключи.
Аз ти споделям личен пример в който видях 10-на човека пред мен да си плащат точно за тази услуга, пък нека да не си вярвам, сигурно съм сънувал...Айде пак ще говорим след 2-5-10 месеца, щом толкова държиш.
rhaegar написа:hd29 написа:rhaegar написа:Как какво е положението? Плащаш 4 кинта и гледаш на всичките си приемници, независимо HD или SD са. Не съм убеден обаче, че качеството е HD, дори за съответните приемници, по-скоро не е. А и не видях да пише hd под логото на телевизията.
Това е за Булсат.
Не, както казва колегата luxorus, качеството е SD, независимо от приемника.
Не за всички оператори е така,при мен е нужно HD обурудване.