Ботев Пд - ЦСКА / 15.03.2015г. / 15:30ч. 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Ботев Пд - ЦСКА / 15.03.2015г. / 15:30ч. 2:0 FT

Мнениеот slash1912 » 15 мар 2015 21:52

След Балтаново табло и Балтанова чорба,може би следва Балтанова гора :twisted:
Тук е момента да благодаря на Левски за това,че ни отърваха от присъствието на Сърмата,Весо Вената и Педро,а в замяна ни дадоха Чунчуков,Балтанов и Цветков!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xTdNo3UpZpY[/youtube]
Последна промяна от slash1912 на 15 мар 2015 21:53, променено общо 1 път.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 15 мар 2015 21:53

ТОЗИ ОТБОР МОЖЕ ДА СЕ БОРИ ЗА 3-КАТА!!! МОЖЕ

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 15 мар 2015 21:59

Гледахте ли мача? Същият този мач, който предизвика толкова страсти, колкото през този шампионат не е предизвикало нито едно дерби?
Разбира се, че всички го гледахме. Аз лично с огромно омерзение и огромно удовлетворение! Омерзението ми предизвикаха червено-сините клакьори, които превърнаха отпадането на Левски от шестицата в глобална катастрофа. Столичното високомерие, отчаяната простащина на загледаните в пъпа си лъжевеличия , зле маскираните селяндури, които доскоро прескачаха транвайните релси та да ги не удари тока, направиха всичко възможно да сринат очарованието от едно дерби, което всъщност винаги си е било война.
Сините стенания обаче, докараха работата дотам, че на Колежа нямаше ни война, ни дерби. Бездарниците направиха така, че върху плещите на отбора на ЦСКА се стовари такова тежко бреме на задължителната победа и на мисията за спасяване на неспасяемите сини удавници, че легендарната Чорба в Коматево бе сервирана не само вкиснала , а и без чесън.
Високемерието и надмеността стигнаха до там, че тези, дето опяваха предизвестената сина смърт, забравиха, че в цялата история има и един друг участник. Че този участник е по-древен от Батковия Левски, че има не по- здрава традиция, че публиката му е равностойна на синята и .... че има същата нужда в касата му да влизат пари от сериозните мачове в първия ешалон.
В крайна сметка, пловдивският Давид би татъв жълто-черен шут в гъза на немощният столичен Голиат, че заинтересованите дълго време ще мажат с вазелин синините си.
Е, няма да има няколко месеца вечното дерби между говеда и чорбари. Голям праз!
Сега ми се иска да напиша няколко реда за огромното ми удоволетворение.
Този Ботев, който днес размаза ЦСКА, е тимът, който почти напълно отговори на претенциите ми за футбол в условията на тъжната картина в страната. Да, клубът остана без сериозен финансов гръб. Ала това принуди шефовете му да заложат на финансовата хигиена, да спрат разточителното ( не, разгулното!) харчене на пари и да даване на път на съмнителни наемници. На тяхно място на Колежа акостираха две момчета - Балтанов и Цветанов – чиято движеща сила е желанието за доказване и рестартиране на кариерата, а зашеметяващите финансови претенции са оставени далече зад гърбовете им.
Прегърнал здраво идеята, че „неволята учи", днешния Ботев представляваше една мъжка формация, която не само се сби, а преби опонента си, не само даде гръб на общественият натиск, а напълно го игнорира и обезсмисли.
Погледнато през очите на изкушения разбирач, вчера Ботев показа, че има футболен потенциал доста по- сериозен от този на Литекс, Берое, Локо София и ЦСКА. Отборът е една интересна амалгама от млади и надъхани футболисти –повечето, възпитаници на школата- и трима биткаджии на средна футболна възраст. Плюс един незаменим и непредсказуемо талантлив „ пенсионер".
Анализирайки вчерашният Ботев, трябва да отбележим сполучливата замяна на наказаните титуляри Огнянов и Чунчуков. Според мен, Гамаков стои в средата на терена доста по-добре от Мариян Огнянов . Гамаков физически е много по-мощен, по-бърз и не по-малко креативен. Голямото му предимство е биткаджийския характер и здравата игра във фаза защита,
Момчил Цветанов също стои по-добре от Чунчуков и в игрови и в кондиционен план. Чико предаде на Ботев скорост и острота в атака, които толкова липсваше на жълто-черните.
Трябва да се отчете и стабилността на защитната формация на канарите. Включването на Даниел Златков успокои хазартния Николов, вдъхна му увереност и спокойствие. Днес централните защитници дадоха стабилност в ариегарда, защото успешно подсигуряваха тръгналите в атака халфбекове.
Приятна изненада за мен бе и поставеният като атакуващ по фланга Божидар Васев. Момчето е с рязък демараж, завидна пъргавина, подсигурява в защитен план фланга, на който е ситуиран и не се притеснява да влиза твърдо в противниковия играч.
Голямо удоволствие ми достави играта на Балтанов. Натиреният от Гонзо син юноша се представя все по-силно в средата на терена. Играта му много наподобява тази на Аян Садъков. Непрекъснато сновене между двете наказателни полета, купища пресечени пасове и единоборства на ръба на картона. Като прибавим нюх към гола и таланта да подсигурява, става ясно, що за находка е това момче.
Какво друго?
Иван Цветков всяваше респект със самото си присъствие, което ангажираше вниманието на двама, че и трима пазачи. Вуйчо Ваньо на няколко пъти прати при асеновградския чакръкчия Синди, Платини и Маркиньос.
Та така...
Мнението ми е, че Ботев (издание март 2015г) има много сериозен кадрови и игрови потенциал. Ужасени от неволята, треньорите заложиха на сто процента на млади и играещи за да се докажат момчета, част от тях собствена продукция. При всички случаи пред отбора има изключителна перспектива и няма да е чудно ако жълто-черният потенциал се разгърне още този полусезон.
Голямата въпросителна е, ЩЕ БЪДЕ ЛИ ИЗГРАДЕН У ТЕЗИ МЛАДИ МЪЖЕ, МАНТАЛИТЕТА НА ПОБЕДИТЕЛИ?

Orlovec
Контакти:

Мнениеот Orlovec » 15 мар 2015 22:18

Чорбарите се надупиха на канарите, това е видно и за първолаците!

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 15 мар 2015 22:27

STENLI написа:Анализирайки вчерашният Ботев, трябва да отбележим сполучливата замяна на наказаните титуляри Огнянов и Чунчуков. Според мен, Гамаков стои в средата на терена доста по-добре от Мариян Огнянов . Гамаков физически е много по-мощен, по-бърз и не по-малко креативен. Голямото му предимство е биткаджийския характер и здравата игра във фаза защита,
Момчил Цветанов също стои по-добре от Чунчуков и в игрови и в кондиционен план. Чико предаде на Ботев скорост и острота в атака, които толкова липсваше на жълто-черните.
Трябва да се отчете и стабилността на защитната формация на канарите. Включването на Даниел Златков успокои хазартния Николов, вдъхна му увереност и спокойствие. Днес централните защитници дадоха стабилност в ариегарда, защото успешно подсигуряваха тръгналите в атака халфбекове.
Приятна изненада за мен бе и поставеният като атакуващ по фланга Божидар Васев. Момчето е с рязък демараж, завидна пъргавина, подсигурява в защитен план фланга, на който е ситуиран и не се притеснява да влиза твърдо в противниковия играч.
Голямо удоволствие ми достави играта на Балтанов. Натиреният от Гонзо син юноша се представя все по-силно в средата на терена. Играта му много наподобява тази на Аян Садъков. Непрекъснато сновене между двете наказателни полета, купища пресечени пасове и единоборства на ръба на картона. Като прибавим нюх към гола и таланта да подсигурява, става ясно, що за находка е това момче.

Извинявай братле, но в еуфорията си изписал куп глупости в горните редове.
Простено ти е,защото днес всички сме яко на черешата от кеф.
Реалността обаче е тотално различна от това което на тебе ти се привижда и фактите са следните:
Абсурдно е да твърдиш че Гамака може да замени Мацата в халфовата ни линия,просто защото те са тотално различни играчи. Гамака е стабилен дефанзивен халф тип Златко Янков-здрав физически, с добра техника и добри пасове напред. Освен това е много добро момче. Шестица от тотото улучихме с него,да ни е жив и здрав още много да ни радва.
При всичките си положителни качества обаче, Мацата е по-добър в изнасянето на играта напред и в последните няколко паса преди да стреляме към вратата.
При положение че тази роля му я натресохме в Ботев,като преди това той си играеше отдясно на халфовата линия на Левски или дясно крило, справя се учудващо добре на нея.
Просто сравняваш ябълки с круши тука.
Абсолютно не съм съгласен че Цветанов е алтернатива на Чука, това е смешно дори да се помисли. Цветанов в повечето си мачове е муха без глава,което мен лично адски ме вбесява понеже си личи че има качества,бърз и техничен е, но КПДто му в атака е горе долу нула. Да не говорим че е дясно крило,за разлика от Чука.
Ако трябва да избирам между двамата, бих избрал Чука в 99 от 100 случая.
И още нещо: дори не си помисляй да наричаш Цветанов Чико-в историята на Ботев има един единствен Чико и Цветанов не е достоен да му върже връзките на обувките. Засега.
Имам чувството че това момче твърде много се изживява като поп-фолк звезда и ако не престане, ще се загуби за футбола.
За Златков съм съгласен-БГ Роналдо във втори мач ме изненадва много приятно-тоя пич е як като бик и прави адски добра централна защитна двойка с Пламен Николов,да не говорим че има и нюх към атаката. Екстра е засега.
Това че си изненадан от играта на Васев говори лошо за тебе като фен-тва момче го следим още откак дойде при нас и общо взето тези дето гледаме всички формации на Ботев сме пределно наясно че момчето е много кадърен ляв атакуващ халф, като може да играе и крило. Оффчата маймуна му загуби камара време на бека.
Беше въпрос на време и на поставяне на правилното място за да може Васев да блесне.
А тва за сходството на Балтанов със Садъков направо счупи секви рекорди по абсурдност, извинявай. :) :) :)
Не знам колко мача въобще си гледал на Садъков, но повярвай ми Балтанов няма НИЩО общо с него. Ако трябва да сравняваме Лъчко с някой от нашата история, то най-близкото което ми идва на акъла е Марин Бакалов.
Та така, всичко тва разбира се е маловажно на фона на историческата седмица в която Ботев потопи едновременно Столипиново,Подуене и ЦСКА.
GREAT TIMES!!!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 15 мар 2015 22:33

Orlovec написа:Чорбарите се надупиха на канарите, това е видно и за първолаците!

Викаш трудно е да се повярва, че отбор, борещ се да стане шампион, който не е вкарал гол от Нова година, излиза срещу един от най-силните домакини и губи :mrgreen: ...Много мъка им причинихме, жалко, че не ги отстранихме и за купата :mrgreen: .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
usta6a
Контакти:

Мнениеот usta6a » 15 мар 2015 22:50

Orlovec написа:Чорбарите се надупиха на канарите, това е видно и за първолаците!

Добре, ве, сашодиковчета - ае обяснете как ни се надупиха свинките? Къде, в коя ситуация, обосновете се :)
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил

Потребителски аватар
borimir3
Контакти:

Мнениеот borimir3 » 15 мар 2015 23:02

БРАВО НА НАШИТЕ :!: Днес двоен празник,хем рожден ден на дъщерята и победата ,да не забравя и успеха срещу градските :lol: супер изживяване тази седмица :!: А за почитателите от НАРОДА :arrow: Обама,Плевенлиев,Народното събрание и Батков апелират за феърплей ....и накрая Левски в Тото :lol: ...шестицата :!: Ботев и те се надяваха на феърплей ....и накрая Берое шампион за 1986г.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 15 мар 2015 23:30

Tройчо с трета загуба подред :lol:
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Мнениеот venko 1984 » 17 мар 2015 09:43

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=f7z5zhS7C84#t=104[/youtube]

Върни се в “Ботев”