Тук е момента да благодаря на Левски за това,че ни отърваха от присъствието на Сърмата,Весо Вената и Педро,а в замяна ни дадоха Чунчуков,Балтанов и Цветков!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xTdNo3UpZpY[/youtube]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
STENLI написа:Анализирайки вчерашният Ботев, трябва да отбележим сполучливата замяна на наказаните титуляри Огнянов и Чунчуков. Според мен, Гамаков стои в средата на терена доста по-добре от Мариян Огнянов . Гамаков физически е много по-мощен, по-бърз и не по-малко креативен. Голямото му предимство е биткаджийския характер и здравата игра във фаза защита,
Момчил Цветанов също стои по-добре от Чунчуков и в игрови и в кондиционен план. Чико предаде на Ботев скорост и острота в атака, които толкова липсваше на жълто-черните.
Трябва да се отчете и стабилността на защитната формация на канарите. Включването на Даниел Златков успокои хазартния Николов, вдъхна му увереност и спокойствие. Днес централните защитници дадоха стабилност в ариегарда, защото успешно подсигуряваха тръгналите в атака халфбекове.
Приятна изненада за мен бе и поставеният като атакуващ по фланга Божидар Васев. Момчето е с рязък демараж, завидна пъргавина, подсигурява в защитен план фланга, на който е ситуиран и не се притеснява да влиза твърдо в противниковия играч.
Голямо удоволствие ми достави играта на Балтанов. Натиреният от Гонзо син юноша се представя все по-силно в средата на терена. Играта му много наподобява тази на Аян Садъков. Непрекъснато сновене между двете наказателни полета, купища пресечени пасове и единоборства на ръба на картона. Като прибавим нюх към гола и таланта да подсигурява, става ясно, що за находка е това момче.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Orlovec написа:Чорбарите се надупиха на канарите, това е видно и за първолаците!
Orlovec написа:Чорбарите се надупиха на канарите, това е видно и за първолаците!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта