ШЛ: Челси - ПСЖ / 11.03.2015г. / 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Joleco
Контакти:

Re: ШЛ: Челси - ПСЖ / 11.03.2015г. / 21:45ч.

Мнениеот Joleco » 12 мар 2015 00:42

За първи път при такава загуба не ме е яд. Честито на ПСЖ. Просто Челси бяха толко жалки, че чак не само че предчувствах ами и колко и мазохистичко да звучи ми се искаше да паднат, защото просто не е реално поведението на тоя отбор в този мач. Ако съм на мястото на Абрамович ще уволня Моуриньо само заради този мач!!!! Тоя Моуриньо просто е неадекватен!!!! Неможе бе, до кога ще играе по този начин, пуска централен защитник на мястото на дефанзивен халф срещу 10 човека цял мач. Това което извърши Моуриньо тази вечер е престъпление срещу футболното човечество!!!! КРАЙ ТОЧКА ДЪ ЕНД .. да няма удар цял мач, как може тва е срам тази игра .... ква трагедия.
Oscar Mata Hazard Torres MOSES

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 12 мар 2015 00:43

Siegfried написа:Е, стават и такива простотии понякога. Но ние винаги ще обичаме Челси ;) Винаги ще уважаваме Биг Моу и винаги ще се борим за победа :!: И титлата да не вземат, си оставаме челсари форевър!!!

#KTBFFH

Справедливостта възтържествува! Вълшебно! Още някой мисли ли,че в Англия има качествен футбол? Вижте им националния,вижте им клубовете.Година след година,само провали.Може би са сред шестте първенства на Европа,но в никакъв случай не са № 1 или № 2. Добре,че "Диема" добавиха българския шампионат,че ако беше само британски футбол щяха да фалират.Вече имаше едно такова доказателство с платена "Диема Екстра" за английски футбол.Интереса бе 10%!!!!!! И го спряха. Колкото повече "романски" отбори се класират напред,толкова по-добре.Англо-саксонския футбол е една голяма скука.Ред е на "Монако" и "Барселона" да докажат тази истина."Байерн" все ще се намери кой да ги изхвърли и тях,за да не убиват наслаждението на футболния фен.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 мар 2015 00:43

хаха във вечери като тази, всички разбират повече от футбол от Жозе Моуриньо :lol:

ПП Всеки има право да си изрази емоциите. И простаците имат права като хората ;) Нека пишат, сега им е паднало и то с основание да ни гъбаркат. Най-забавни са ми естетите.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 12 мар 2015 00:43

Един отбор,който има претенциите да е голям не може да отпадне по такъв начин.Едно е да отпаднеш с късмет или съдийска помощ,друго е с такава игра.Срам ме е от играта тази вечер.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 12 мар 2015 00:44

Joleco написа:За първи път при такава загуба не ме е яд. Честито на ПСЖ. Просто Челси бяха толко жалки, че чак не само че предчувствах ами и колко и мазохистичко да звучи ми се искаше да паднат, защото просто не е реално поведението на тоя отбор в този мач. Ако съм на мястото на Абрамович ще уволня Моуриньо само заради този мач!!!! Тоя Моуриньо просто е неадекватен!!!! Неможе бе, до кога ще играе по този начин, пуска централен защитник на мястото на дефанзивен халф срещу 10 човека цял мач. Това което извърши Моуриньо тази вечер е престъпление срещу футболното човечество!!!! КРАЙ ТОЧКА ДЪ ЕНД .. да няма удар цял мач, как може тва е срам тази игра .... ква трагедия.

Трагедия е, че има хора като теб.. :roll:
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 12 мар 2015 00:45

Синичко заради такива мачове ли ? като днешния? Че тва от наша страна е голям срам с 10 човека да те развинтят насред Лондон.
Явно вече и Жозето не я разбира много много след днешния мач. а имаше време 2 седмици да се готви за тоя мач
Последна промяна от gdlk на 12 мар 2015 00:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 12 мар 2015 00:46

Sardukar написа:хаха във вечери като тази, всички разбират повече от футбол от Жозе Моуриньо :lol:

ПП Всеки има право да си изрази емоциите. И простаците имат права като хората ;) Нека пишат, сега им е паднало и то с основание да ни гъбаркат. Най-забавни са ми естетите.

Сега се говори за достойнствата на Моуриньо! Че е един от успелите треньори в последните 15 години, така е. Въпроса е, с какво е повече от Анчелоти ( примерно), или пък от Дел Боске, или пък от Сър Алекс Фъргюсън, или пък то Гуардиола?
Последна промяна от sl321 на 12 мар 2015 00:49, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 12 мар 2015 00:47

Spiro Spirov написа:Понякога, макар и рядко, справедливостта възтържествува въпреки всички несправедливости. Шапки долу пред ПСЖ! Абсолютно не вярвах, че имат сили дори за един изравнителен гол. Тотално ме опровергаха. Грандиозен кеф! 8-)

Аз през цялото време имах усещане, че ПСЖ ще продължи, именно с късен гол, както Челси ги би миналата година с гола на Ба....винаги всичко се връща ;)

Ибрата е наказан за 1 мач нали :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 12 мар 2015 00:47

gdlk написа:Синичко заради такива мачове ли ? като днешния? Че тва от наша страна е голям срам с 10 човека да те развинтят насред Лондон.

Развинтване? Ти сериозно ли? В тоя мач от самото начало се знаеше, че някой ще се радва, другият ще страда. Миналата година ние умирахме от кеф, сега се те. Просто е. В момента съм изключително ядосан на себе си, че ти отговарям. Просто няма смисъл...
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 12 мар 2015 00:49

action66 написа:Добре,че "Диема" добавиха българския шампионат,че ако беше само британски футбол щяха да фалират...

Наред ли си? Хората роботи в къщите си вкараха, той още се крие в гората и ЖП релси взривява! :roll:

Върни се в “Челси”