ШЛ: Челси - ПСЖ / 11.03.2015г. / 21:45ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Челси - ПСЖ / 11.03.2015г. / 21:45ч.
За първи път при такава загуба не ме е яд. Честито на ПСЖ. Просто Челси бяха толко жалки, че чак не само че предчувствах ами и колко и мазохистичко да звучи ми се искаше да паднат, защото просто не е реално поведението на тоя отбор в този мач. Ако съм на мястото на Абрамович ще уволня Моуриньо само заради този мач!!!! Тоя Моуриньо просто е неадекватен!!!! Неможе бе, до кога ще играе по този начин, пуска централен защитник на мястото на дефанзивен халф срещу 10 човека цял мач. Това което извърши Моуриньо тази вечер е престъпление срещу футболното човечество!!!! КРАЙ ТОЧКА ДЪ ЕНД .. да няма удар цял мач, как може тва е срам тази игра .... ква трагедия.
Oscar Mata Hazard Torres MOSES
- action66
- Контакти:
Siegfried написа:Е, стават и такива простотии понякога. Но ние винаги ще обичаме ЧелсиВинаги ще уважаваме Биг Моу и винаги ще се борим за победа
И титлата да не вземат, си оставаме челсари форевър!!!
#KTBFFH
Справедливостта възтържествува! Вълшебно! Още някой мисли ли,че в Англия има качествен футбол? Вижте им националния,вижте им клубовете.Година след година,само провали.Може би са сред шестте първенства на Европа,но в никакъв случай не са № 1 или № 2. Добре,че "Диема" добавиха българския шампионат,че ако беше само британски футбол щяха да фалират.Вече имаше едно такова доказателство с платена "Диема Екстра" за английски футбол.Интереса бе 10%!!!!!! И го спряха. Колкото повече "романски" отбори се класират напред,толкова по-добре.Англо-саксонския футбол е една голяма скука.Ред е на "Монако" и "Барселона" да докажат тази истина."Байерн" все ще се намери кой да ги изхвърли и тях,за да не убиват наслаждението на футболния фен.
хаха във вечери като тази, всички разбират повече от футбол от Жозе Моуриньо 
ПП Всеки има право да си изрази емоциите. И простаците имат права като хората
Нека пишат, сега им е паднало и то с основание да ни гъбаркат. Най-забавни са ми естетите.

ПП Всеки има право да си изрази емоциите. И простаците имат права като хората

[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
Един отбор,който има претенциите да е голям не може да отпадне по такъв начин.Едно е да отпаднеш с късмет или съдийска помощ,друго е с такава игра.Срам ме е от играта тази вечер.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Joleco написа:За първи път при такава загуба не ме е яд. Честито на ПСЖ. Просто Челси бяха толко жалки, че чак не само че предчувствах ами и колко и мазохистичко да звучи ми се искаше да паднат, защото просто не е реално поведението на тоя отбор в този мач. Ако съм на мястото на Абрамович ще уволня Моуриньо само заради този мач!!!! Тоя Моуриньо просто е неадекватен!!!! Неможе бе, до кога ще играе по този начин, пуска централен защитник на мястото на дефанзивен халф срещу 10 човека цял мач. Това което извърши Моуриньо тази вечер е престъпление срещу футболното човечество!!!! КРАЙ ТОЧКА ДЪ ЕНД .. да няма удар цял мач, как може тва е срам тази игра .... ква трагедия.
Трагедия е, че има хора като теб..

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
Синичко заради такива мачове ли ? като днешния? Че тва от наша страна е голям срам с 10 човека да те развинтят насред Лондон.
Явно вече и Жозето не я разбира много много след днешния мач. а имаше време 2 седмици да се готви за тоя мач
Явно вече и Жозето не я разбира много много след днешния мач. а имаше време 2 седмици да се готви за тоя мач
Последна промяна от gdlk на 12 мар 2015 00:48, променено общо 1 път.
Sardukar написа:хаха във вечери като тази, всички разбират повече от футбол от Жозе Моуриньо
ПП Всеки има право да си изрази емоциите. И простаците имат права като хоратаНека пишат, сега им е паднало и то с основание да ни гъбаркат. Най-забавни са ми естетите.
Сега се говори за достойнствата на Моуриньо! Че е един от успелите треньори в последните 15 години, така е. Въпроса е, с какво е повече от Анчелоти ( примерно), или пък от Дел Боске, или пък от Сър Алекс Фъргюсън, или пък то Гуардиола?
Последна промяна от sl321 на 12 мар 2015 00:49, променено общо 1 път.
Spiro Spirov написа:Понякога, макар и рядко, справедливостта възтържествува въпреки всички несправедливости. Шапки долу пред ПСЖ! Абсолютно не вярвах, че имат сили дори за един изравнителен гол. Тотално ме опровергаха. Грандиозен кеф!
Аз през цялото време имах усещане, че ПСЖ ще продължи, именно с късен гол, както Челси ги би миналата година с гола на Ба....винаги всичко се връща

Ибрата е наказан за 1 мач нали

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

gdlk написа:Синичко заради такива мачове ли ? като днешния? Че тва от наша страна е голям срам с 10 човека да те развинтят насред Лондон.
Развинтване? Ти сериозно ли? В тоя мач от самото начало се знаеше, че някой ще се радва, другият ще страда. Миналата година ние умирахме от кеф, сега се те. Просто е. В момента съм изключително ядосан на себе си, че ти отговарям. Просто няма смисъл...

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
- Red thunderstorm
action66 написа:Добре,че "Диема" добавиха българския шампионат,че ако беше само британски футбол щяха да фалират...
Наред ли си? Хората роботи в къщите си вкараха, той още се крие в гората и ЖП релси взривява!