Сметките! Или ще влезе ли Левски в първата шестица?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ще влезе ли Левски в първата шестица?

Анкетата завърши на 07 мар 2015 14:59

Да
58
52%
Не
54
48%

Общо гласове: 112

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Сметките! Или ще влезе ли Левски в първата шестица?

Мнениеот Кашчей » 10 мар 2015 23:38

russia написа:
Кашчей написа:
memnto написа:Ние ще сме в първата 6-ца, а къде ще сте вие, решаваме ние! 8-)
Успокойте се, ЦСКА ще си играе за честта, нема се плашите. ;)

Вие играхте за честта си..и със Славия преди години, и с Литекс и с Локо софия..мъже на честта сте :mrgreen:

Всеки случай си е сам за себе си, сегашният пък е просто уникален! Левскарите се правят на примирени и че им е все едно, но вътре в себе си тайно се надяват ЦСКА да не загуби от Ботев! Защо ли?
Ами защото няма как да ти е все едно дали си в първата шестица, където ще мериш сили с омразният ЦСКА, с Лдгц, с Литекс и т.н., от които мачове приходите за клуба ти, който е във финансова криза, ще са в пъти повече, отколкото контроли с Хасково, Марек и останалите. Казват, че приоритет им е купата, ок, но предвид играта, с която искат да я спечелят, нещо май и сами не си вярват!

Тяхното ми е ясно..вашето също. Приказките за честта обаче са твърде високопарни, особено, когато се говорят у нас. Аз не знам някой отбор, който да не влизал в уговорка някаква, освен тия от селските групи, които играят за чиния кебапчета и 4-5 бири и селската чест, но не на Маскани.
Ще ме прощаваш, но вие два мача не играхте за себе си, за да сте с поне 6 точки пред Лудогорец, а сега ще играете за честта си..а тя къде беше в Надежда и на БА? Къде беше честта, към тези пичове, които си оставиха сърцата и силите, за да изчистят терена за мача срещу Берое?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 10 мар 2015 23:41

Кашчей написа:Тяхното ми е ясно..вашето също. Приказките за честта обаче са твърде високопарни, особено, когато се говорят у нас. Аз не знам някой отбор, който да не влизал в уговорка някаква, освен тия от селските групи, които играят за чиния кебапчета и 4-5 бири и селската чест, но не на Маскани.
Ще ме прощаваш, но вие два мача не играхте за себе си, за да сте с поне 6 точки пред Лудогорец, а сега ще играете за честта си..а тя къде беше в Надежда и на БА? Къде беше честта, към тези пичове, които си оставиха сърцата и силите, за да изчистят терена за мача срещу Берое?!

Повярвай ми, нямам отговор на въпросите ти! Не съм привърженик на подмолните игрички, на "на ти-дай ми" и тем подобни! Не ми се ще да вярвам, че с Локо и Берое сме паднали умишлено. Просто не го вярвам!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 мар 2015 23:49

И за кого сме играли на Надежда и БА?Паднахме,но играхме честно и за честа си!Няма как да обвиниш ЦСКА под ръководството на Томов в подмолни игри,полягване или влизане в каквито и да е договорки!Защо за мача с Ботев нещата да се променят?А?Отиваме в Пловдив и ако можем бием,сините не ни интересуват!Дали ще бият Марек или не си е техен проблем.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 мар 2015 23:52

russia написа:
Кашчей написа:Тяхното ми е ясно..вашето също. Приказките за честта обаче са твърде високопарни, особено, когато се говорят у нас. Аз не знам някой отбор, който да не влизал в уговорка някаква, освен тия от селските групи, които играят за чиния кебапчета и 4-5 бири и селската чест, но не на Маскани.

Повярвай ми, нямам отговор на въпросите ти! Не съм привърженик на подмолните игрички, на "на ти-дай ми" и тем подобни! Не ми се ще да вярвам, че с Локо и Берое сме паднали умишлено. Просто не го вярвам!

Вярвам ти и респект за мнението, което си написал.
Аз не знам каква е причинита за загубата от берое, но за мен, без да съм фен на ЦСКА, това си беше подигравка с труда на тези, които почистиха терена. Всъщност, те и почистиха сектор Г, преди повече от година и чакаха година, за да им го върнат. Лупи, Чудомиров и сие дано имат очи да излязат пред вас!Но не да ви омайват, а да обяснят защо!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 11 мар 2015 09:49

Bobolin написа:Значи положението е следното - да полегнеш за да направиш мръсно на най-големият си враг е акт с краткосрочна давност на удоволствието. След това идва историята и петното тип "лека жена", което ще се напомня на сегашните фенове, на децата им, на внуците им и т.н. Да ме извиняват, ама пред всичката злоба и дребнодушие има нещо на което му викат достойнство. Ако някой е решил, че доброволно ще свали гащите за да последва една особена манипулация само и само да докаже, че е воден от злоба и омраза - жив и здрав и да дава смело. Аз 3 месеца без БГ първенство (ясно, че втората шестица няма какво да гледаме там) ми се струва, че преко сили и с краен напън все ще го преживея. Тъкмо ще ми олекне сметката на кабелната с 3.99 лв. Надявам се, че няма заблудени, който мислят, че платеният канал ще остане да се гледа от не повече от два автобуса хора в Разград и фенове на ЦСКА. Но най-важното е, кой какво ще остави за името си. Съвсем скоро ще разберем ...

П.С. След легендарният мач със Славия, не изключвам и ЦСКА да излезнат мъже, а ние да сътворим поредното футболно нелепие с Марек. Машиниста, Гонзо и почти всички ритни(ХВАНИ)топковци (Ех, Пацо, Пацо...) в сини фланелки не спират да ни доказват, че времената, когато това беше в сферата на фантастиката са безвъзвратно отминали. :)

Защо такива крайни мнения?Ако отборът ви е във втората шестица,няма да го гледате!А аз очаквам пак,супер интригуващи дербита с Хасково!Правилно отбелязваш,че ако играеш нечестно,петното тип "лека жена"ще остане за поколенията!А имаш ли отговор на въпроса,кой е по нечестен?Нещастника,който ляга,или щастливеца който се опитва да се възползва?И като говориш за едно нещо на което му викат достойнство,то само за другите ли важи?

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 11 мар 2015 16:54

Батков и Гонзо вън от Левски !!! :o

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 11 мар 2015 20:06

Някой знае ли дали от СТР на Левски са поискали двата важни мача да се играят по едно и също време или вече всичко е ясно.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 мар 2015 20:09

wilge написа:Някой знае ли дали от СТР на Левски са поискали двата важни мача да се играят по едно и също време или вече всичко е ясно.

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mach ... ama-319948

Всичко остава по програма.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 11 мар 2015 21:24

Във много странна ситуация се оказа Левски за съжаление.Да се бори за 6то място....по точно да зависи от друг това.Лично за мен това няма значение.Нека Стоичо експериментира със състава...да пробва резерви и юноши на клуба...тактически схеми и промяна на постовете на играчите.А това може да стане само във мачове без напрежение и натиск от страна на публиката.Този отбор трябва да бъде подготвен за другото първенство.Сегашното е бита карта то е ясно отдавна.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 мар 2015 21:27

Вълчан написа:Във много странна ситуация се оказа Левски за съжаление.Да се бори за 6то място....по точно да зависи от друг това.Лично за мен това няма значение.Нека Стоичо експериментира със състава...да пробва резерви и юноши на клуба...тактически схеми и промяна на постовете на играчите.А това може да стане само във мачове без напрежение и натиск от страна на публиката.Този отбор трябва да бъде подготвен за другото първенство.Сегашното е бита карта то е ясно отдавна.

Този отбор ще бъде подготвен, ако през лятото не се промени на около 50-60% личният му състав. Като знам практиката...вероятността това да не стане е почти нулева. Стоев ще подготвя сега отбор, а след 4 месеца ще подготвя нов отбор.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Левски”