russia написа:Кашчей написа:memnto написа:Ние ще сме в първата 6-ца, а къде ще сте вие, решаваме ние!![]()
Успокойте се, ЦСКА ще си играе за честта, нема се плашите.
Вие играхте за честта си..и със Славия преди години, и с Литекс и с Локо софия..мъже на честта сте
Всеки случай си е сам за себе си, сегашният пък е просто уникален! Левскарите се правят на примирени и че им е все едно, но вътре в себе си тайно се надяват ЦСКА да не загуби от Ботев! Защо ли?
Ами защото няма как да ти е все едно дали си в първата шестица, където ще мериш сили с омразният ЦСКА, с Лдгц, с Литекс и т.н., от които мачове приходите за клуба ти, който е във финансова криза, ще са в пъти повече, отколкото контроли с Хасково, Марек и останалите. Казват, че приоритет им е купата, ок, но предвид играта, с която искат да я спечелят, нещо май и сами не си вярват!
Тяхното ми е ясно..вашето също. Приказките за честта обаче са твърде високопарни, особено, когато се говорят у нас. Аз не знам някой отбор, който да не влизал в уговорка някаква, освен тия от селските групи, които играят за чиния кебапчета и 4-5 бири и селската чест, но не на Маскани.
Ще ме прощаваш, но вие два мача не играхте за себе си, за да сте с поне 6 точки пред Лудогорец, а сега ще играете за честта си..а тя къде беше в Надежда и на БА? Къде беше честта, към тези пичове, които си оставиха сърцата и силите, за да изчистят терена за мача срещу Берое?!