Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Мнениеот Кашчей » 08 мар 2015 17:20

язе написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
язе написа:Сега, да обобщим. Значи полицаите имат право да бият българи, а цигани не. Щото реално това правят... Правилно ли съм разбрал? :? :?

Аз лично мисля, че трябва закона да съди и едните и другите. Но ако не го прави.. виновните да ядат бой без оглед на етнос.

Аз лично мисля, че полицаите не трябва да бият нито цигани, нито българи. В цивилизования свят, наказанието "бой" е отпаднало много отдавна. Отделен въпрос е, че полицията няма правомощията да наказва. Това, че съдът не го прави, също не дава правомощия на полицията и трябва да се търси сметка на съда, защо не го прави, а не да се одобрява полицейщината.
А съда, в много от случаите не го прави, защото полицията не си е свършила работата, както трябва и или е използвала сила за да се сдобие с доказателства (което ги прави невалидни в съда), или просто ги е събрала некадърно, или ги събира умишлено некадърно за да може ББ да каже:" Ми ей на, ние ги хващаме- съда ги пуска."

В цивилизования свят как ще реагира полицай, ако някой му посегне? Без значение какъв е-бял, чер, жълт, зелен, раиран....
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 08 мар 2015 17:24

язе написа:
язе написа:Сега, да обобщим. Значи полицаите имат право да бият българи, а цигани не. Щото реално това правят... Правилно ли съм разбрал? :? :?

Аз лично мисля, че трябва закона да съди и едните и другите. Но ако не го прави.. виновните да ядат бой без оглед на етнос.

Аз лично мисля, че полицаите не трябва да бият нито цигани, нито българи. В цивилизования свят, наказанието "бой" е отпаднало много отдавна. Отделен въпрос е, че полицията няма правомощията да наказва. Това, че съдът не го прави, също не дава правомощия на полицията и трябва да се търси сметка на съда, защо не го прави, а не да се одобрява полицейщината.
А съда, в много от случаите не го прави, защото полицията не си е свършила работата, както трябва и или е използвала сила за да се сдобие с доказателства (което ги прави невалидни в съда), или просто ги е събрала некадърно, или ги събира умишлено некадърно за да може ББ да каже:" Ми ей на, ние ги хващаме- съда ги пуска."

Аха, това важи ли за случаите, когато става дума за хванати на място хора с куп доказателства? Пак ли полицията не си е свършила работата? Или бюрокрацията в съдебната система помага на всеки да мотае делата с години, да измъква комични присъди и т.н.?

Виж са, аз не оправдавам съдебната система и прекрасно си давам сметка колко е корумпирана и бездействаща. Обаче съм твърдо против, вината да се прехвърля изцяло там... Просто защото това би било лъжа. Истината е, че колкото е виновен съда, полицията и тя е толкова виновна... че и повече.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 08 мар 2015 17:24

Само за сравнение:

[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/11009105_1828298850551344_6971376289817769945_n.jpg?oh=16dabb293500057d34a8b13c7155205e&oe=55936E6B&__gda__=1435515451_9dae4ff5d67f1c77c1a52201ee411e27[/wrapimg]
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 08 мар 2015 17:27

Кашчей написа:
язе написа:

В цивилизования свят как ще реагира полицай, ако някой му посегне? Без значение какъв е-бял, чер, жълт, зелен, раиран....

Ами различно. В щатите нищо чудно и да го застреля. И правилно- ако посегнеш на полицай, той не само може, но и трябва да употреби сила. Ако само го псуваш- едно обвинение в повече. Разбира се, би било адски смешно ако полицай застреля десетгодишно лапе или 40 килограмова пикла с обяснението, ама тя ме нападна. :)

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 08 мар 2015 18:00

язе написа:Разбира се, би било адски смешно ако полицай застреля десетгодишно лапе или 40 килограмова пикла с обяснението, ама тя ме нападна. :)

Не ми се ще точно с Израел да давам пример, щото хич не са цвете за мирисане, ама що не го кажеш това на някой техен военен, полицай или жител?

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 08 мар 2015 18:06

Neo M написа:
язе написа:Разбира се, би било адски смешно ако полицай застреля десетгодишно лапе или 40 килограмова пикла с обяснението, ама тя ме нападна. :)

Не ми се ще точно с Израел да давам пример, щото хич не са цвете за мирисане, ама що не го кажеш това на някой техен военен, полицай или жител?

Говорехме за цивилизования свят. В Израел няма нищо цивилизовано.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 09 мар 2015 18:33

Изображение
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

bez-nick

Двама цигани пребиха млада майка за 20 лева

Мнениеот bez-nick » 10 мар 2015 21:58

Изображение

10 март 2015, 20:19 | Varnautre.bg

Снимка:
Фейсбук

Извършителите са заловени

Двама цигани са нападнали млада майка навръх 8 март и са я пребили зверски, за да й вземат 20 лева. Това разказа потърпевшата Биляна във Фейсбук, където публикува снимки с резултата от нападението. В текста към тях пострадалата написа: "За 20 лева на 8 март двама мангали ме пребиха".

Пребитата жена е от Самоков. Нападението е станало в същия град на ул. "Македония". След зверското посегателство Биляна е подала жалба в полицията и си е извадила медицинско. Извършителите вече са заловени. Пребитата жена е майка на едногодишно момченце.

http://www.varna.utre.bg/2015/03/10/306 ... za_20_leva

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Двама цигани пребиха млада майка за 20 лева

Мнениеот FLANKER » 10 мар 2015 22:09

Ами ,вече не знам. Тия сигурно още утре ще бъдат пуснати на свобода.
Полухората обезкостиха и бившето военно поделение в Самоков и нищо.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Двама цигани пребиха млада майка за 20 лева

Мнениеот язе » 10 мар 2015 22:14

Мила родна картинка... :(

Върни се в “Свободна зона”