Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Red_Pride » 04 мар 2015 08:01

Ооо майко :!:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0dPjkyigMkk[/youtube]
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 мар 2015 08:30

trokadero_ написа:Добро утро и успешна седмица на всички ;)

По кое летоброене започва седмицата от днес ? :? :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 мар 2015 09:24

CTAHKO написа:Да ви ева и аматьорчетата :) Кой е Фалкао от Разлог :) Нека сам да си признае, да не поствам компромати 8-) Мада фака, ебаха ми бойната слава :lol:

Кой? :lol: Я дай да видя, ще ти кажа, дали го познавам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 мар 2015 10:09

rhaegar написа:
CTAHKO написа:Да ви ева и аматьорчетата :) Кой е Фалкао от Разлог :) Нека сам да си признае, да не поствам компромати 8-) Мада фака, ебаха ми бойната слава :lol:

Кой? :lol: Я дай да видя, ще ти кажа, дали го познавам.

Имах съмнения за теб, ама щом не си ти, нямам повече идеи :lol: Едно към едно :) Манчестърска му работа, почти разложка :)

https://www.facebook.com/gundi.faraona? ... le_browser

Изображение
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 мар 2015 10:25

Тоя е от Разлог, колкото аз съм от Париж :lol:

Някаква якорудска нинджа е, като му гледам приятелите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 мар 2015 10:36

1982 написа:Юнайтед 90-те години стана доминатор още далеч преди да има големите пачки. А играчи като Скоулс, Бекъм, Бът, братята Невил, Гигс и т.н., си бяха наложени от малки в тима.

Така че, Юнайтед има богата история и преди купищата пари, виж, Челси няма. За Челси големите успехи дойдоха с идването на руския олигарх.

Челси преди Абрама, взеха УЕФА и КНК, както и Супер Купата на Европа след победа над Реал М.

Във В.Л. винаги са били в подножието на ТОП 4... Тоест само на крачка от върха.
Потенциала си го имаха, трябваше им просто финансова стабилност, която олигарха донесе.

Да се каже, че Челси са обрали в 1-вият сезон на Жозе най-доброто в Европа, няма как да е истина.
Взеха се играчи на цени, които и преди Роман, Клуба е плащал.
Явно Моуриньо е главната причина за стъпката нагоре, която направиха "Сините" от Лондон.
А можеха да я направят много по-рано, както "Боабаба" посочи, хората от "Моста" винаги са имали страхотни играчи. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 мар 2015 10:54

THE G.A.M.E написа:
1982 написа:Юнайтед 90-те години стана доминатор още далеч преди да има големите пачки. А играчи като Скоулс, Бекъм, Бът, братята Невил, Гигс и т.н., си бяха наложени от малки в тима.

Така че, Юнайтед има богата история и преди купищата пари, виж, Челси няма. За Челси големите успехи дойдоха с идването на руския олигарх.

Челси преди Абрама, взеха УЕФА и КНК, както и Супер Купата на Европа след победа над Реал М.

Във В.Л. винаги са били в подножието на ТОП 4... Тоест само на крачка от върха.
Потенциала си го имаха, трябваше им просто финансова стабилност, която олигарха донесе.

Да се каже, че Челси са обрали в 1-вият сезон на Жозе най-доброто в Европа, няма как да е истина.
Взеха се играчи на цени, които и преди Роман, Клуба е плащал.
Явно Моуриньо е главната причина за стъпката нагоре, която направиха "Сините" от Лондон.
А можеха да я направят много по-рано, както "Боабаба" посочи, хората от "Моста" винаги са имали страхотни играчи. ;)

Не им се впрягай! Харесвай си отбора и толкова 8-) Да не говорим, че не са запознати с историята на Челси, ама това не им пречи да пишат и да изказват "експертно" мнение :) Нито ти ще станеш фен на техните отбори, нито те на Челси 8-) Хайде сега в темата за политика, да те мачкам като пич и за кеф 8-) И по-бързичко, че иначе е скука :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 мар 2015 12:15

THE G.A.M.E написа:Челси преди Абрама, взеха УЕФА и КНК, както и Супер Купата на Европа след победа над Реал М.

КНК беше третият по сила и най-малко авторитетен евротурнир, Суперкупата е дори още по-незтачителен трофей ..... колко и да го въртим и сучем, успехите си дойдоха с пачките на Абрама.

Аз ги помня Челси, симпатичен и много добър отбор бяха, играеха хубав футбол обикновено, но бяха много далеч от каймака на Европа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 мар 2015 15:54

diplomat написа:Запознат ли си как работи ФФП изобщо? :? :roll: И откъде идват парите за играчите? И как Глейзър купуват Юнайтед?

Запознат съм - да ;) AIG, AON и други подобни еврейски фирми хич нямат нищо общо с Глейзърови и хич не са оплетени като свински черва :lol: За мен феърплея е глупост, е ти ги ПСЖ - катареца вика "Аз ги спонсорирам с 400 млн. " - 'оди му кажи нещо :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 04 мар 2015 18:51

ЕМИЛ написа:
trokadero_ написа:Добро утро и успешна седмица на всички ;)

По кое летоброене започва седмицата от днес ? :? :mrgreen:

Ее днеска беше първият работен ден , а за такива като мен първият ден с лекции ;) ;)

Върни се в “Свободна зона”