[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0dPjkyigMkk[/youtube]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
trokadero_ написа:Добро утро и успешна седмица на всички
CTAHKO написа:Да ви ева и аматьорчетатаКой е Фалкао от Разлог
Нека сам да си признае, да не поствам компромати
Мада фака, ебаха ми бойната слава
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:CTAHKO написа:Да ви ева и аматьорчетатаКой е Фалкао от Разлог
Нека сам да си признае, да не поствам компромати
Мада фака, ебаха ми бойната слава
Кой?Я дай да видя, ще ти кажа, дали го познавам.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
1982 написа:Юнайтед 90-те години стана доминатор още далеч преди да има големите пачки. А играчи като Скоулс, Бекъм, Бът, братята Невил, Гигс и т.н., си бяха наложени от малки в тима.
Така че, Юнайтед има богата история и преди купищата пари, виж, Челси няма. За Челси големите успехи дойдоха с идването на руския олигарх.
THE G.A.M.E написа:1982 написа:Юнайтед 90-те години стана доминатор още далеч преди да има големите пачки. А играчи като Скоулс, Бекъм, Бът, братята Невил, Гигс и т.н., си бяха наложени от малки в тима.
Така че, Юнайтед има богата история и преди купищата пари, виж, Челси няма. За Челси големите успехи дойдоха с идването на руския олигарх.
Челси преди Абрама, взеха УЕФА и КНК, както и Супер Купата на Европа след победа над Реал М.
Във В.Л. винаги са били в подножието на ТОП 4... Тоест само на крачка от върха.
Потенциала си го имаха, трябваше им просто финансова стабилност, която олигарха донесе.
Да се каже, че Челси са обрали в 1-вият сезон на Жозе най-доброто в Европа, няма как да е истина.
Взеха се играчи на цени, които и преди Роман, Клуба е плащал.
Явно Моуриньо е главната причина за стъпката нагоре, която направиха "Сините" от Лондон.
А можеха да я направят много по-рано, както "Боабаба" посочи, хората от "Моста" винаги са имали страхотни играчи.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
THE G.A.M.E написа:Челси преди Абрама, взеха УЕФА и КНК, както и Супер Купата на Европа след победа над Реал М.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
diplomat написа:Запознат ли си как работи ФФП изобщо?![]()
И откъде идват парите за играчите? И как Глейзър купуват Юнайтед?
ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:Добро утро и успешна седмица на всички
По кое летоброене започва седмицата от днес ?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта