Alexx написа:Siegfried ти като радетел на запада и сащ, защо нямаш толеранс към негрите и защо не си атеист или мюсли ?
Моля? На Запад всички са атеисти, така ли? Странно заключение. Аз лично не съм останал с такова впечатление - само като видиш как си поддържат църквите и реставрират катедралите, ти става ясно за какво иде реч. А и съм присъствал на няколко литургии в католически църкви... и винаги са били пълни. Разбира се, това са мои впечатления, но ти гарантирам, че там хората не просто вярват, те са отраснали с вярата... за разлика от мнозина българи, чиито мозъци бяха промити от годините на комунистическо иго.
И защо трябва да съм мюсли? Не виждам логиката.
А относно негрите - всеки един от нас има някакъв предразсъдък в душата си. Което не означава, че ей сега ще тръгна да трепя негри и мюсюлмани. Чувствам, че сега съм доста по-толерантен в сравнение с преди, което се дължи най-вече на християнското ми възпитание. Но толерантността НИ не означава, че въпросните индивиди трябва да ни се качват на главите... и че трябва да си затваряме очите за някои ужасяващи факти... и... процеси.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]