137 години свободна България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: 137 години свободна България

Мнениеот sin4ec » 03 мар 2015 20:22

Siegfried написа:И накрая Рейгън премаза всички, приказвайки вицове :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Премазал е дедовия , ама със задник! :) :) :)
Доста експерти вече се съмняват в победата от Студената война. И неслучайно. Създадените от КГБ структури плъзнаха навсякъде, вкараха капитали навсякъде и комай са планирали всичко 10-15 години преди да се случи.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 03 мар 2015 20:25

Messi_fan написа:
Siegfried написа:
aleksandrov77 написа:
Siegfried написа:За мен най-върховното удоволствие е да си сложа фланелката с логото на ЦРУ и да си пусна Рамбо 2, докато слушам "Seek and Destroy", нагъвайки хот-дог и гълтайки Кока-Кола :idea:

За мен е най-голямо удоволствие да си пусна Руски канал ,да хапна руски Лакомства от магазин Берьозка, да слушам Ала Пугачова, да усъвършенствам руския език и да гледам филма "Москва не вярва на сълзи" и да си сложа фланелка на Путин с надпис "Нас не догогонят"! :twisted:

Това не беше ли една песен на ЛЕСБИЙСКИЯ дует ТАТУ ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Евразийските ценности в действие :idea:

Само дето не са лесбийки, а е просто маркетингов трик. Но браво, че поне се опита. Вярно не ти се получи опитчето за интрижка, но поне пробва. Шах и мат. 8-)

Едната е БИсексуална, но и двете ПОДКРЕПЯТ ЛГБТ и гей-движенията по принцип.
Но ДОРИ да вземем само лесбийския имидж - това според мен пак е несъвместимо с ЕВРАЗИЙСКИТЕ ценности, които уж се основават на православието, което категорично определя подобно поведение като ГНУСНО и НЕНОРМАЛНО. Както разсъждавам и аз по принцип.

МАТ и ШАХ!!! ШАХ И МАТ :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 03 мар 2015 20:27

https://www.facebook.com/67624856574836 ... =1&theater - Плакат в метрото на Ню Йорк "Твоят враг не е Путин, а Уол Стрийт"!
Браво на американците , започват да се осъзнават! Доста американци си мечтаят да имат да имат президент като Владимир Путин! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 03 мар 2015 20:28

Siegfried написа:
Messi_fan написа:
Siegfried написа:
aleksandrov77 написа:
Siegfried написа:За мен най-върховното удоволствие е да си сложа фланелката с логото на ЦРУ и да си пусна Рамбо 2, докато слушам "Seek and Destroy", нагъвайки хот-дог и гълтайки Кока-Кола :idea:

За мен е най-голямо удоволствие да си пусна Руски канал ,да хапна руски Лакомства от магазин Берьозка, да слушам Ала Пугачова, да усъвършенствам руския език и да гледам филма "Москва не вярва на сълзи" и да си сложа фланелка на Путин с надпис "Нас не догогонят"! :twisted:

Това не беше ли една песен на ЛЕСБИЙСКИЯ дует ТАТУ ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Евразийските ценности в действие :idea:

Само дето не са лесбийки, а е просто маркетингов трик. Но браво, че поне се опита. Вярно не ти се получи опитчето за интрижка, но поне пробва. Шах и мат. 8-)

Едната е БИсексуална, но и двете ПОДКРЕПЯТ ЛГБТ и гей-движенията по принцип.
Но ДОРИ да вземем само лесбийския имидж - това според мен пак е несъвместимо с ЕВРАЗИЙСКИТЕ ценности, които уж се основават на православието, което категорично определя подобно поведение като ГНУСНО и НЕНОРМАЛНО. Както разсъждавам и аз по принцип.

МАТ и ШАХ!!! ШАХ И МАТ :mrgreen:

Само дето не са лесбийки, а всичко е маркетингов трик, за да може такива шаранчета като теб да се връзват. Което и става. Шах и мат. 8-) Но дори и да бяха, то това е само в плюс. Защото това показва, че всякакви такива измишльотини за забрана на това-забрана на онова, диктатура и т.н. са поредната партенка. Шах и мат отново. 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 мар 2015 20:29

Няма ли мод, който поне да премести тая дискусия някъде и поне тази тема да не бъде толкова оцапана? :(

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 03 мар 2015 20:29

Siegfried ти като радетел на запада и сащ, защо нямаш толеранс към негрите и защо не си атеист или мюсли ?

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 03 мар 2015 20:31

aleksandrov77 написа:https://www.facebook.com/676248565748361/photos/a.715621821811035.1073741828.676248565748361/915284745178074/?type=1&theater - Плакат в метрото на Ню Йорк "Твоят враг не е Путин, а Уол Стрийт"!
Браво на американците , започват да се осъзнават! Доста американци си мечтаят да имат да имат президент като Владимир Путин! 8-)

Американците, които подкрепят Путин, го правят не толкова защото знаят какви золуми върши този жид, а защото за тях е това е нещо като протест срещу Обама. То и хипарите днес продължават да носят фланелки с Че Гевара, ама я ги питай да ти разкажат нещо за него.

С този коментар спирам да спамя по темата. Доста рядко влизам в този форум и тази вечер се убедих, че просто няма смисъл повече да си губя времето в подобни дискусии, в които спориш с нещо като стена... ама червенотухлена.

Това е...
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 мар 2015 20:32

Siegfried написа:
aleksandrov77 написа:https://www.facebook.com/676248565748361/photos/a.715621821811035.1073741828.676248565748361/915284745178074/?type=1&theater - Плакат в метрото на Ню Йорк "Твоят враг не е Путин, а Уол Стрийт"!

Американците, които подкрепят Путин, го правят не толкова защото знаят какви золуми върши този жид, а защото за тях е това е нещо като протест срещу Обама. То и хипарите днес продължават да носят фланелки с Че Гевара, ама я ги питай да ти разкажат нещо за него.

С този коментар спирам да спамя по темата. Доста рядко влизам в този форум и тази вечер се убедих, че просто няма смисъл повече да си губя времето в подобни дискусии, в които спориш с нещо като стена... ама червенотухлена.

Това е...

Нали знаеш, тухла по тухла 8-)

[offtopic]Това на кого е девиза 8-)[/offtopic]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 03 мар 2015 20:32

Alexx написа:Siegfried ти като радетел на запада и сащ, защо нямаш толеранс към негрите и защо не си атеист или мюсли ?

Хахахха. Яко го затапи тоя трол. Шах и мат. 8-) :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 03 мар 2015 20:34

Alexx написа:Siegfried ти като радетел на запада и сащ, защо нямаш толеранс към негрите и защо не си атеист или мюсли ?

Моля? На Запад всички са атеисти, така ли? Странно заключение. Аз лично не съм останал с такова впечатление - само като видиш как си поддържат църквите и реставрират катедралите, ти става ясно за какво иде реч. А и съм присъствал на няколко литургии в католически църкви... и винаги са били пълни. Разбира се, това са мои впечатления, но ти гарантирам, че там хората не просто вярват, те са отраснали с вярата... за разлика от мнозина българи, чиито мозъци бяха промити от годините на комунистическо иго.
И защо трябва да съм мюсли? Не виждам логиката.
А относно негрите - всеки един от нас има някакъв предразсъдък в душата си. Което не означава, че ей сега ще тръгна да трепя негри и мюсюлмани. Чувствам, че сега съм доста по-толерантен в сравнение с преди, което се дължи най-вече на християнското ми възпитание. Но толерантността НИ не означава, че въпросните индивиди трябва да ни се качват на главите... и че трябва да си затваряме очите за някои ужасяващи факти... и... процеси.
Последна промяна от Siegfried на 03 мар 2015 20:38, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”